Unde să călătorești în funcție de zodia în care te-ai născut

zodii calatorii destinații

Planetele îți influențează personalitatea și, implicit, deciziile. Vezi unde ar fi cel mai bine să călătorești în funcție de semnul sub care te-ai născut.

Berbec

Berbecii au spirit de pionierat, sunt spontani și aventuroși. Destinația ideală pentru ei e însorita Californie, unde pot sta cât e ziua de lungă la soare. De asemenea, și Las Vegas mai poate fi o opțiune, la fel și Sydney (Australia).

Taur

Taurii gustă din plin din toate frumusețile lumii, sunt sofisticați și rafinați, se înconjoară de lucruri frumoase. Li se potrivesc cel mai bine Toscana și Florența (Italia) sau Napa Valley (SUA), unde pot degusta vinurile rare.

Gemeni

Gemenilor le plac oamenii, le place să interacționeze, să comunice și nu se tem de schimbări. Sunt atrași de zonele cosmopolite. Își pot lua un bilet de avion către Tel Aviv sau Ierusalim (Israel) sau către Vancouver (Canada) sau Seattle (SUA).

Rac

Racilor le place să călătorească în ritmul propriu, fără tururi de forță pentru a bifa cele mai cunoscute obiective. Le place să se simta ca acasă oroiunde ar merge și caută să guste din bucătăria specifică a locurilor vizitate. Sudul Franței – Aix-en-Provence e destinația care li se potrivește cel mai bine, iar de peste Ocean – Charleston – Souh Carolina – unde se pot pierde în magazinele de antichități și se pot bucura de bucătăria locală bogată.

Leu

Leii caută locurile care le pot oferi povești bune de depănat prietenilor. Sunt atrași de Argentina, viața de noapte din Buenos Aires e pe gustul lor – plină de pasiune și de mâncare bună. De asemenea, pot întreprinde o drumeție în Patagonia. Hong Kong e de asemenea o destinație potrivită pentru ei – localuri cool, restaurante bune, spa-uri și plaje liniștite în port.

Fecioară

Fecioarele apreciază organizarea și luxul în egală măsură, cu riscul de a prea pretențioși în anumite momente. Spa-ul Banjaran Hot Springs din Malaezia li se potrivește mănușă – acest loc le oferă lux și relaxare – grădini zen, piscine private și masaje cu pietre și cu ulei cald. De asemenea, pot călători cu plăcere în Santa Fe, New Mexico (SUA) – unde găsesc restaurante rafinate, hoteluri boutique și aer curat de munte.

Balanță

Istanbul este destinația ideală pentru Balanțe, pentru că nu sunt nevoite să aleagă între două continente, le pot vizita pe amândouă odată. O plimbare cu vaporul pe Bosfor e ceea ce le va plăcea cel mai mult. Alternativa e Praga (Cehia), unde se vor lăsa fermecați de arhitectura orașului și se pot pierde în cafenelele frecventate de intelectuali.

Scorpion

Curajoși și enigmatici, Scorpionii caută destinatii aparte, care să le incite curiozitatea. Johannesburg (Africa de Sud) e o destinație cu personalitate în opinia lor. Istoria turbulentă a orașului și abilitatea acestuia de a rezista în timp le incită interesul. În același timp, ocultul New Orleans (SUA), cu ritualurile lui voodoo îi atrage ca un magnet pe Scorpioni.

Săgetător

Săgetătorii sunt mânați de călătorii, de explorări, sunt cei mai predispuși la călătorii. Un simplu city-break nu-i satisface, au nevoie de experiențe intense, unice. Așa că opțiunea cea mai bună pentru ei e să ia la pas America de Sud, cu rucsacul în spate. Mongolia e iarăși un loc care îi atrage, unde pot experimenta stilul de viață nomad.

Capricorn

Pentru că sunt cele mai harnice si dedicate prezențe din zodiac, Capricornii merită o vacanță de neuitat, iar Taiwan e destinația lor ideală. De asemenea, sunt dispuși să plece și în pelerinajul El Camino de Santiago, în Spania, traseu care le va da ocazia să-și exploreze mai mult latura spirituală.

Vărsător

Vărsătorii caută experiențele avangardiste, underground. Detroit (SUA) poate fi pe gustul lor, mai ales că orașul renaște după criza economică ce l-a afectat atât de mult. Acum rînvie latura creativă a localnicilor, ceea ce-l transforma într-un orș cool, excentric.

Pești

Visătorii Pești nu-și pot dori altceva decât o excursie în Himalaya. Sunt atrași de încărcătura spirirtuală a locului și se bucură de liniștea spațiului izolat. Pampa Colorada din Peru e un alt loc mistic de care sunt atrași Peștii.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle