A List Magazine ∙ September 26, 2023 ∙ 2 min read

Victoria’s Secret aduce în prim-plan o nouă campanie numită My Wings, My Way, dorindu-și să transmită glamour-ul și iconografia atemporală a brandului într-un mod fresh și reimaginat.

Punctele forte ale campaniei vor fi aripile emblematice, alături de o distribuție feminină dinamică și puternică din cadrul Tour 23. Fiecare dintre modele a avut posibilitatea să-și aleagă personal o pereche de aripi pe care să le poarte, transpunându-și astfel caracterul individual și stilul creativ distinct. Printre numele pe care le vom descoperi se numără Abby Champion, Adriana Lima, Adwoa Aboah, Gigi Hadid, Hailey Biber, Julia Fox, Lila Moss, Nyagua Ruea, Steph Shiu, Valentina Sampaio, Winnie Harlow și nu numai.

VS

Campania My Wings, My Way a fost surprinsă de fotograful recunoscut internațional, Carlijn Jacobs, fiind susținut de stilista Camilla Nickerson. Aceasta a fost filmată în Barcelona, pe platourile The Tour, următorul proiect special al brandului, care se va concentra pe creații globale emergente. Creativii parte din The Tour sunt recunoscuți drept VS20 și au colaborat împreună pentru a crea propriile lor colecții.

Pe lângă această veste superbă, Victoria’s Secret ne surprinde și cu lansarea în premieră a sezonului 3 din podcastul original al brandului numit VS Voices, găzduit de avocata Amanda de Cadenet. Printre invitații acestui sezon se numără creatori și talente care au participat la The Tour, inclusiv Bubi Ogisi (Designer VS20 Lagos House), Supriya Lele (Designer VS20 London House), Emily Ratajowski, Colin Jones și alții. VS Voices inspiră și conectează toate vocile și opiniile, împărtășind poveștile și experiențele distincte ale celor care împărtășesc o pasiune comună de a aduce schimbări pozitive în lume.

Campania My Wings, My Way este disponibilă pe toate canalele de comunicare Victoria’s Secret, iar sezonul 3 din VS Voices este disponibil pe IHeartRadio.

Related Posts

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

Lungmetrajul EXT. MAȘINĂ. NOAPTE, regizat de Andrei Crețulescu, proiecție specială în avanpremieră mondială la TIFF

Regizorul Andrei Crețulescu și actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu revin la Cluj cu…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

VACANȚĂ WELLNESS la Alma Health & Spa Retreat

Ce zici de o vacanță wellness, chiar aici, în România? Avem mai multe argumente: un sejur wellness &…

Horoscopul lunii iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul lunii iunie 2024. Iată ce le așteaptă pe zodii în prima luna…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…