Nicoleta Nicolae ∙ December 18, 2020 ∙ 2 min read

 În perioada sărbătorilor, București Mall – Vitan va avea porţile deschise pe 24 decembrie şi 31 decembrie, între orele 10.00 şi 18.00 (mai puţin Mega Image, care e disponibil începând cu ora 08.00), iar centrul comercial va fi închis pe 25 decembrie şi 1 ianuarie. Pentru restul zilelor din această perioadă, programul este cel normal, 10.00 –  21.00, cu excepţia Mega Image, care va fi deschis începând cu ora 08.00.

Moş Crăciun, live pe Zoom, direct de la Polul Nord

Pentru că, într-un an cu atâtea provocări, cei mici nu se puteau lipsi de întâlnirea cu Moş Crăciun, acum pot vizita satul acestuia în mallul amenajat ca în poveste, cu decoraţiuni magice. Cu toate că Moşul este la Polul Nord, ocupat cu pregătirea cadourilor, el își va face timp în fiecare zi să intre în direct pe Zoom și să asculte dorinţele cât mai multor copii. Așadar, până pe 24 decembrie, Satul lui Moș Crăciun îl va avea ca oaspete virtual în intervalul orar 17.00 – 19.00, cu excepția zilei de Ajun – atunci, prichindeii se vor putea întâlni cu Moșul între orele 16.00 – 18.00.

Cât despre cei mari…

Dacă juniorii vor fi ocupaţi făcându-i Moşului lista de cadouri, cei mari au la dispoziţie o campanie de sezon şi o expoziţie de zile mari. Acum pot alege cele mai inspirate daruri pentru cei dragi, fie că e vorba de articole vestimentare călduroase și chic, accesorii în tendințe, jucării interactive sau de produse de îngrijire reduse cu până la 80%!

Mai mult, până pe 31 decembrie cumpărăturile de minimum 200 de lei cumulate pe un singur bon fiscal din magazinele din galeria comercială, respectiv de minimum 500 de lei din Media Galaxy și Mega Image din București Mall – Vitan aduc un cadou în plus: un voucher în valoare de 50 de lei valabil în restaurantele și cafenelele partenere din centrul comercial.

 

Cât despre noua expoziţie din București Mall – Vitan, ea reprezintă o premieră naţională – este prima dedicată avangardei literare și artistice organizată într-un centru comercial din România. Până în 12 ianuarie 2021, vizitatorii centrului comercial se pot familiariza cu „Avangarda românească – Avangardă europeană”, concepută în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române. Cei care vor explora expoziţia vor afla ce înseamnă Dada, cum arată peisajul creat de acest curent şi vor putea admira invențiile plastice și verbale ale celor mai reprezentativi artiști (Marcel Iancu, Victor Brauner) și scriitori ai avangardei românești (Tristan Tzara, Gherasim Luca, Sașa Pană, Ion Vinea, Ilarie Voronca, Gellu Naum, Benjamin Fondane și Urmuz). Clienţii Bucureşti Mall-Vitan sunt invitaţi să viziteze această lume aparte, în care se întâlnesc umorul, parodicul și desenul original.

 

Related Posts

Horoscopul săptămânii 15-21 august 2022

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul pentru săptămâna…

Horoscopul lunii iunie cu Roxana Hulpe

Am invitat-o pe Roxana Hulpe de la PRO TV (născută în luna iunie) să ne prezinte în propria…

Savarine însiropate, cu cremă fină de mascarpone

Chef Adrian Hădean ne recomandă în acest weekend un desert clasic și delicat. Iată care sunt ingredientele de…

6 cărți de vară numai bune pentru bagajul de vacanță

Vara este la doi pași, planurile de vacanță au început deja să se contureze, iar noi deja ne…

Serena Williams și obiceiurile sale alimentare

Serena Williams este considerată cea mai bună jucătoare de tenis a tuturor timpurilor. Sportiva a dezvăluit de curând…

Patru români în juriul de la Cannes

Dana Bulat, Alina Damaschin, Alexandru Teodorescu și Radu Pilat reprezintă România în juriul Festivalului Internaţional de Creativitate Cannes Lions 2022,…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Bucură-te de soare…

Catalina Cara lansează Kronendach The Garden Sessions și intră și pe piața europeană

Catalina Cara a lansat Kronendach The Garden Sessions, varianta live a EP-ului său de debut, Leap Year Baby….

9 culori de păr care vor face furori în această vară

Multe femei preferă să rămână fidelor la culorilor și nuanțelor clasice de păr, în timp ce altele fac…

Horoscopul lunii mai cu Diana Enache (VIDEO)

Am invitat-o pe Diana Enache (născută în luna mai) să ne prezinte în propria ei manieră horoscopul pentru…