Nicoleta Nicolae ∙ December 18, 2020 ∙ 2 min read

 În perioada sărbătorilor, București Mall – Vitan va avea porţile deschise pe 24 decembrie şi 31 decembrie, între orele 10.00 şi 18.00 (mai puţin Mega Image, care e disponibil începând cu ora 08.00), iar centrul comercial va fi închis pe 25 decembrie şi 1 ianuarie. Pentru restul zilelor din această perioadă, programul este cel normal, 10.00 –  21.00, cu excepţia Mega Image, care va fi deschis începând cu ora 08.00.

Moş Crăciun, live pe Zoom, direct de la Polul Nord

Pentru că, într-un an cu atâtea provocări, cei mici nu se puteau lipsi de întâlnirea cu Moş Crăciun, acum pot vizita satul acestuia în mallul amenajat ca în poveste, cu decoraţiuni magice. Cu toate că Moşul este la Polul Nord, ocupat cu pregătirea cadourilor, el își va face timp în fiecare zi să intre în direct pe Zoom și să asculte dorinţele cât mai multor copii. Așadar, până pe 24 decembrie, Satul lui Moș Crăciun îl va avea ca oaspete virtual în intervalul orar 17.00 – 19.00, cu excepția zilei de Ajun – atunci, prichindeii se vor putea întâlni cu Moșul între orele 16.00 – 18.00.

Cât despre cei mari…

Dacă juniorii vor fi ocupaţi făcându-i Moşului lista de cadouri, cei mari au la dispoziţie o campanie de sezon şi o expoziţie de zile mari. Acum pot alege cele mai inspirate daruri pentru cei dragi, fie că e vorba de articole vestimentare călduroase și chic, accesorii în tendințe, jucării interactive sau de produse de îngrijire reduse cu până la 80%!

Mai mult, până pe 31 decembrie cumpărăturile de minimum 200 de lei cumulate pe un singur bon fiscal din magazinele din galeria comercială, respectiv de minimum 500 de lei din Media Galaxy și Mega Image din București Mall – Vitan aduc un cadou în plus: un voucher în valoare de 50 de lei valabil în restaurantele și cafenelele partenere din centrul comercial.

 

Cât despre noua expoziţie din București Mall – Vitan, ea reprezintă o premieră naţională – este prima dedicată avangardei literare și artistice organizată într-un centru comercial din România. Până în 12 ianuarie 2021, vizitatorii centrului comercial se pot familiariza cu „Avangarda românească – Avangardă europeană”, concepută în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române. Cei care vor explora expoziţia vor afla ce înseamnă Dada, cum arată peisajul creat de acest curent şi vor putea admira invențiile plastice și verbale ale celor mai reprezentativi artiști (Marcel Iancu, Victor Brauner) și scriitori ai avangardei românești (Tristan Tzara, Gherasim Luca, Sașa Pană, Ion Vinea, Ilarie Voronca, Gellu Naum, Benjamin Fondane și Urmuz). Clienţii Bucureşti Mall-Vitan sunt invitaţi să viziteze această lume aparte, în care se întâlnesc umorul, parodicul și desenul original.

 

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…