Nicoleta Nicolae ∙ March 1, 2020 ∙ 3 min read

placeri stat acasa lindor

Autoizolarea ne face să ne redescoperim pe noi înșine și farmecul căminului nostru. Da, pare intimidant să stăm închiși în casă pentru o perioadă nedefinită, dar statul laolaltă cu noi și cu gândurile noastre, în intimitatea casei, nu dăunează, din contră, avem timpul necesar să reflectăm și să facem toate lucrurile pe care le-am amânat dintotdeauna.

Sunt atâtea activități pe care le putem face din interiorul casei! Noi am ales câteva sugestii care, sperăm, să fie pe placul cât mai multora dintre voi!

  1. Fă-ți un SPA la tine acasă! Acum ai ocazia să urmezi tratamente cosmetice de care nu aveai timp în trecut – intră în colecția de măști de față și de corp și fă-ți un regim de beauty din mai mulți pași. Răsfață-te cu aromoterapie, cu lumânări parfumate și cu băi lungi, cu multă spumă, apoi fă-ți masaje cu uleiuri aromate.

placeri stat acasa lindor

 

  1. Descarcă o aplicație prin care să înveți o limbă străină – astfel îți menții mintea exersată și e ceva ce-ți poate fi de folos în viitor. Poți face această activitate alături de o prietenă, cu care să exersezi online.
  2. Meditează. Chiar dacă e greu la început și nu știi de unde și cum să abordezi această modalitate de relaxare și de reducere a gândurilor apăsătoare, începe cu câteva minute în fiecare zi, până când te acomodezi. Te va ajuta să treci mai ușor peste episoadele de stres.

placeri stat acasa lindor

  1. Nu uita de sport. Este esențial să ne păstrăm pe cât posibil un tonus fizic și psihic bun, iar sportul ne poate ajuta să atingem acest obiectiv. Alege programe de fitness dedicate anumitor grupe musculare. Îți poți remodela șoldurile sau coapsele, abdomenul sau brațele, exersând cel puțin 20 de minute pe zi. Îmbracă echipamentul nou de sport pe care n-ai apucat să-l porți la sală, îți va fi mai ușor să intri în atmosfera de mișcare.

placeri stat acasa lindor

  1. Începe un maraton de vizionat filme sau de seriale, în timp ce te răsfeți cu o ciocolată Lindor cu lapte. Aceasta ar putea fi recompensa ta, după o zi în care ți-ai rearanjat garderoba.

 

  1. Urmează cursuri online de design interior, de desen sau chiar de caligrafie. Poți pune în aplicare ceea ce înveți la aceste cursuri chiar la tine acasă. Noua perspectivă căpătată îți poate da idei despre cum să-ți re-aranjezi mobila prin casă și cum să pui în valoare elemente la care nici nu te-ai gândit. Comandă lenjerie nouă de pat și realizează singură obiecte de decor care să te înveselească. Căminul este acum universul tău.

placeri stat acasa lindor

Și dacă mai ai alte idei, îndrăznește să le pui în practică, încearcă să te menții ocupat zilnic cu lucruri folositoare, relaxante, care să-ți abată gândurile de la veștile alarmante.

Aveți grijă de voi!

Foto: Unsplash

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…