Nicoleta Nicolae ∙ March 1, 2020 ∙ 3 min read

placeri stat acasa lindor

Autoizolarea ne face să ne redescoperim pe noi înșine și farmecul căminului nostru. Da, pare intimidant să stăm închiși în casă pentru o perioadă nedefinită, dar statul laolaltă cu noi și cu gândurile noastre, în intimitatea casei, nu dăunează, din contră, avem timpul necesar să reflectăm și să facem toate lucrurile pe care le-am amânat dintotdeauna.

Sunt atâtea activități pe care le putem face din interiorul casei! Noi am ales câteva sugestii care, sperăm, să fie pe placul cât mai multora dintre voi!

  1. Fă-ți un SPA la tine acasă! Acum ai ocazia să urmezi tratamente cosmetice de care nu aveai timp în trecut – intră în colecția de măști de față și de corp și fă-ți un regim de beauty din mai mulți pași. Răsfață-te cu aromoterapie, cu lumânări parfumate și cu băi lungi, cu multă spumă, apoi fă-ți masaje cu uleiuri aromate.

placeri stat acasa lindor

 

  1. Descarcă o aplicație prin care să înveți o limbă străină – astfel îți menții mintea exersată și e ceva ce-ți poate fi de folos în viitor. Poți face această activitate alături de o prietenă, cu care să exersezi online.
  2. Meditează. Chiar dacă e greu la început și nu știi de unde și cum să abordezi această modalitate de relaxare și de reducere a gândurilor apăsătoare, începe cu câteva minute în fiecare zi, până când te acomodezi. Te va ajuta să treci mai ușor peste episoadele de stres.

placeri stat acasa lindor

  1. Nu uita de sport. Este esențial să ne păstrăm pe cât posibil un tonus fizic și psihic bun, iar sportul ne poate ajuta să atingem acest obiectiv. Alege programe de fitness dedicate anumitor grupe musculare. Îți poți remodela șoldurile sau coapsele, abdomenul sau brațele, exersând cel puțin 20 de minute pe zi. Îmbracă echipamentul nou de sport pe care n-ai apucat să-l porți la sală, îți va fi mai ușor să intri în atmosfera de mișcare.

placeri stat acasa lindor

  1. Începe un maraton de vizionat filme sau de seriale, în timp ce te răsfeți cu o ciocolată Lindor cu lapte. Aceasta ar putea fi recompensa ta, după o zi în care ți-ai rearanjat garderoba.

 

  1. Urmează cursuri online de design interior, de desen sau chiar de caligrafie. Poți pune în aplicare ceea ce înveți la aceste cursuri chiar la tine acasă. Noua perspectivă căpătată îți poate da idei despre cum să-ți re-aranjezi mobila prin casă și cum să pui în valoare elemente la care nici nu te-ai gândit. Comandă lenjerie nouă de pat și realizează singură obiecte de decor care să te înveselească. Căminul este acum universul tău.

placeri stat acasa lindor

Și dacă mai ai alte idei, îndrăznește să le pui în practică, încearcă să te menții ocupat zilnic cu lucruri folositoare, relaxante, care să-ți abată gândurile de la veștile alarmante.

Aveți grijă de voi!

Foto: Unsplash

Related Posts

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi în mai pe platformele de streaming

Un nou sezon Bridgerton, o dramă romantică despre o iubire complicată și multe alte povești de neratat: iată…

6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate

Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi…

Primul concurs de frumusețe dedicat femeilor generate de inteligența artificială

Recent, a fost anunțată desfășurarea primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială (AI-…

Fundația Renașterea a dat START înscrierilor la cursa caritabilă – Race for the Cure Romania – ediția a 10-a, din 8 iunie

Fundația Renașterea organizează pe 8 iunie ediția aniversară a 10-a a Race for the Cure Romania- Cursa de…

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…

Trei evenimente despre artă și frumos care ne-au atras atenția

În această săptămână, avem o expoziție în premieră, o lansare de carte și un mare artist premiat. O…

Ce artiști vin la Summer Well în 2024?

În perioada 9-11 august 2024 are loc cea de-a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura…

Amalia Enache: 10 locuri din București care-mi plac

Am rugat-o pe prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte să ne vorbească despre București și despre locurile care…

Mădălina Ghenea a dat lovitura cu filmul produs de ea, Deep Fear

Mădălina Ghenea, model și actriță, e în al nouălea cer de fericire. Vedeta a dat lovitura cu cel…