A List Magazine ∙ January 24, 2021 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în această perioadă. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Casa, familia şi locurile natale sunt principalele accente ale începutului săptămânii. Este posibil să te ocupi de reparaţii curente sau să reamenajezi decorul locativ. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot lămuri unele chestiuni ce privesc trecutul neamului din care provii. Atenţie la sănătatea sau problemele sociale ale unui membru al familiei, în speţă un părinte! Pe 28 şi pe 29 Ianuarie eşti sentimental, îndrăgostit, dar şi capricios vizavi de persoanele dragi. Sunt situații amoroase cu efecte pe termen lung. Te poți ocupa cu succes de un hobby sau îi poți antrena, cu succes, pe cei dragi în activități recreative. În ultimele zile ale săptămânii ai multe de făcut, atât acasă, cât și la serviciu. Bazează-te doar pe tine însăţi. Este nevoie să ai în vedere odihna şi plimbările în aer liber, deoarece organismul tău este obosit. Prudență și dozează-ți eforturile!

Taur

În primele zile ale săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îţi pot crea neplăceri, însă selectează informaţiile care vin spre tine şi nu da frâu liber stărilor tale interioare. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor financiare legate de credite, datorii, moșteniri, partaje. Poţi descoperi nereguli în documentele juridice sau poţi constata că partenerii de afaceri au scopuri diferite de ale tale, ce nu îţi sunt pe plac. Pe 28 şi pe 29 Ianuarie ai spor la treburile gospodăreşti. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau achiziţionarea unui obiect decorativ sunt binevenite. Relaţiile familiale sunt tensionate, aşa încât evită discuţiile în contradictoriu şi ascultă şi părerile celorlalţi. Spre finalul săptămânii, cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte. Relaţia cu persoana iubită traversează momente dinamice, dar dacă vei lăsa orgoliul deoparte, totul va fi minunat.

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare de tipul primirea drepturilor salariale, creșterea veniturilor din activități profesionale suplimentare sau primești cadouri și favoruri din partea celor dragi. Sunt zile bune și pentru cumpărăturile necesare traiului cotidian, însă evită extravaganțele. Relațiile cu ceilalți sunt importante, depinzând numai de tine bunul emrs al acestora. Relaţiile parteneriale şi colaborările revin în atenție cu diverse aspecte mai mult sau mai puțin plăcute. Abordează totul cu calm, discernământ şi prudenţă. Nu da frâu liber primului impuls, deoarece poţi strica relaţii sau colaborări importante. Zilele de 28 şi de 29 Ianuarie sunt bune pentru întâlniri şi dialoguri cu neamurile sau cu prietenii apropiaţi. Se finalizează o etapă improtantă îna cester elații,a stfel că este probabil să te desparți, definitive, de unii. Și călătorile vor intra în discuție în aceste zile, mai ales acelea pe distanțe scurte. Finalul săptămânii aduce în atenţie treburile gospodăreşti. Sunt momente propice reamenajărilor de décor și dialogurilor familiale.

Rac  

La începutul săptămânii, stările tale de spirit sunt contradictorii. Energia vitală fluctuează, însă ții cu tot dinadinsul să rezolvi multe şi mărunte, chiar dacă știi că nu prea le poți duce la bun sfârșit. Sigur că simţi în sinea ta un fel de barieră în a-ţi scoate la iveală toate imboldurile inimii, însă ai încredere că totul decurge în favoarea ta. Relaţiile parteneriale sunt excelente, și bine ar fi să te implici deschis în activitățile comune cu partenerii. Zilele de 28 şi de 29 ianuarie sunt bune pentru a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri sau recompense deosebite. Deocamdată, raportul dintre munca depusă la serviciu şi remuneraţia aferentă este în favoarea muncii. Cel mai bine ar fi să-ţi dozezi eforturile, să lucrezi doar strictul necesar şi să eviţi conflictele cu cei din jur. Oboseala își va spune cuvântul spre finalul intervalului analizat. Rezervă momente pentru odihnă, însă și pentru a sta la taifas cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea, călătoriile și studiile sunt subiecte care îți vor atrage atenția și eforturile.

Leu  

În primele zile ale săptămânii sufletul tău are nevoie de retragere din forfota vieţii. Sunt momente bune de a sta de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă şi de a-ţi alcătui noi planuri de urmat. Sănătatea fluctuează destul de mult, aşa încât fii atent. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 25 – 27 Ianuarie, pe cât posibil. Odihna și remediile naturiste îți sunt cele mai potrivite. Te vei simți mai bine pe la mijlocul săptămânii, revenindu-ți vioiciunea şi cheful de a face ordine în viaţa ta. Devii mai receptiv la nevoile celor din jur, reuşind să echilibrezi relaţiile cu ceilalţi. Recomandabil este să priveşti lucrurile cu detaşare, prudenţă şi cu încrederea că toate se vor aranja exact cum îţi este necesar. Vei fi nevoit să te ocupi și de cumpărăturile zilnice. Poţi primi cadouri, recompense sau se pot pune în discuţie măriri ale veniturilor obţinute de la un loc de muncă. Tentaţia cheltuielilor extravagante îţi dă târcoale, însă bine este să te rezumi doar  la strictul necesar.

Fecioara

Eşti înconjurat de prieteni încă din primele zile ale săptămânii. Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii ingenioase, toate vin către tine într-un carusel deosebit. Sunt posibile neplăceri din partea unor oameni în care aveai încredere, dar evită speculaţiile şi analizează totul în mod obiectiv. Zilele de 27 şi de 28 Ianuarie sunt bune pentru a te retrage din mijlocul celorlalţi. Organsimul îţi poate da semne de oboseală, aşa încât ocupă-te doar de activităţile de rutină, ce nu te solicită mult fizic şi mental. Relaţiile profesionale și cele cu persoanele aflate în străinătate sunt dinamice, iar dialogurile vor avea note destul de dure. Bine ar fi să iei în considerare şi opiniile celorlalţi vizavi de subiectele și proiectele comune cu aceste persoane. Există posibilitatea să rupi anumite relații, ceea ce nu este de dorit. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi minunat şi cu poftă de viaţă. Dorinţa de înfrumseţare trupească va fi la cote înalte şi indicat ar fi să-ţi programezi vizite la saloanele de îngrijire corporală.

Balanța

Primele zile ale săptămnii sunt bune de a te ocupa de domeniul profesional în care îţi desfăşori activitatea şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Sunt posibile discuţii delicate cu un şef, astfel că fii prudent şi susţine-ţi punctul de vedere cu argumente viabile. Famila îţi este alături şi îţi oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Pe 28 şi pe 29 Ianuarie sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii şi de a primi sfaturi utile. Unele veşti legate de locul de muncă te pot nelinişti, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt la cote înalte, astfel că ar fi bine să notezi cele aflate în această săptămână. Ai idei bune, forţă în cuvinte şi dispui şi de un farmec deosebit. Relaţiile cu cei apropiaţi sunt dinamice şi înconjurate de neprevăzut. Evită competiţia în relaţiile cu ceilalţi, deoarece poţi strica situații bune şi nu ar fi de dorit. Spre sfârşitul săptămânii, sufletul tău are nevoie de multă introspecţie şi odihnă. Sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion

Începutul săptămânii îţi aduce dorinţă de rafinare sufletească. Activităţile culturale sunt cele mai potrivite stărilor tale. Studiile pe termn lung revin în atenţie şi bine ar fi să rezolvi cele necesare acestora. Pentru alţii pot interveni aspecte legate de călătorii în afara graniţelor ţării și dialoguri importante cu persoanele aflate în alte țări. Zilele de 27 şi 28 Ianuarie îţi dinamizează zona carierei profesionale şi a imaginii tale în societate. Sunt posibile reproşuri din partea unui şef sau a unor autorități. Se finalizează o etapă socio-profesională, iar imaginea ta în ochii altora poate avea de suferit. Se conturează schimbări majore în plan socio-profesional, astfel că este posibil să reiei sarcini de lucru vechi ce au nevoie de îmbunătățiri sau ți se poate retrage o funcție de conducere. Protecţia divină te învăluie în chip misterios şi îţi oferă tot suportul material de care ai nevoie în această etapă de viaţă. Tentaţia de a te ocupa de afaceri este la cote înalte. Spre sfârşitul săptămânii, recomandabil este să te înconjori de prieteni. Prezența și sfaturile acestora vor lăsa ecouri importante în sufletul tău.

Săgetător

Capitolul financiar îţi deschide săptămâna. Sunt zile bune de a te ocupa de datorii, cum ar fi taxe, impozite şi relaţii cu instituţii financiare. Poţi descoperi nereguli în documentele juridice ce vizează banii şi bunurile în comun cu alţii. Fii prudent şi verifică în permanenţă totul. Pe 27 şi pe 28 Ianuarie, relaţiile cu străinătatea revin în atenţie. Sunt posibile dialoguri cu cineva aflat la mare distanţă sau îţi poţi propune să pleci într-o călătorie. Alţii se pot ocupa de studiile pe termen lung. Eşti bine dispus, ai planuri mari de viitor, dar mai ales farmecul ce te înconjoară îi va atrage pe toţi de partea ta. Bine ar fi să-ți temperezi combativitatea şi să fii mai rezervat în privinţa relaţiilor cu cei din jur. Spre finalul săpătmânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de carieră şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Se pare că un şef este nemuţumit de modul cum îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu şi îţi poate cere explicaţii. Temperanţa şi discernământul te vor ajuta mult să depăşeşti momentele cu brio.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii sunt dedicate relaţiilor parteneriale şi colaborărilor. Sunt posibile dialoguri aprinse, reproşuri, iar căderea la pace se face cam greu. Se recomandă prudenţă şi discernământ, întrucât se pot strica relaţii bune. Pe 27 şi pe 28 Ianuarie, te poţi ocupa de chestiunile financiare legate de taxe, impozite sau, în funcţie de caz, de relaţiile cu instituţiile financiare. Din a doua parte a săptămânii se conturează situaţii dinamice la locul de muncă. Anumite conflicte pot lua amploare sau se pot declanşa invidii. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tău şi întâmpină evenimentele cu mult calm. Sunt posibile insomnii, vise deosebite sau revelaţii ale unor evenimente şi personaje din viaţa ta. Dozează-ți eforturile pe toate palierele cotidiene. Relațiile cu străinătatea sunt prezente și foarte interesante. Pentru alţii se pun în discuţie aspecte legate de studii pe termen lung. Spre finalul săptămânii apare dorinţa de rafinare sufletească şi de abordare a vieţii prin prisma disciplinelor spirituale.

Vărsător

Începutul săptămânii îţi aduce multe treburi la locul de muncă. Relaţiile colegiale sunt destul de tensionate, dar se pare că cele cu şefii se îmbunătăţesc. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de priorităţi, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Zilele de 27 şi 28 Ianuarie sunt propice lămuririi unor aspecte ce ţin de relaţiile parteneriale. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că eşti prea implicat în problemele de serviciu şi îţi neglijezi rolul din cadrul cuplului. Totuși, se conturează aspecte favorabile în plan partenerial cu efecte pe termen lung. Foarte active sunt și relațiile cu prietenii, bine fiind să ții cont de tot ce se petrece în acest segment relațional. Conflictele dintre ce îţi doreşti tu şi ce îţi oferă ceilalţi sunt destul de greu de controlat, aşa încât lasă lucrurile să se desfăşoare de la sine. Spre sfârşitul săptămânii, recomandabil este să te ocupi de chestiuni ce vizează banii şi bunurile altora. Achită-ţi toate datoriile, întrucât te descurci cu banii destul de bine.

Pești

Relaţiile sentimentale sunt subiectele tale favorite de la începutul acestei săptămâni. Există etape din cadrul unor relaţii asupra cărora este nevoie să revii şi să pui lucrurile la punct. Sunt posibile neînţelegeri, stări de spirit tensionate, dar puterea ta de a te adapta situaţiei şi oamenilor te va ajuta mult. Pentru alţii, relaţiile cu copiii sunt în prim-planul vieţii, însă balansul dintre una caldă şi una rece dă farmec acestor zile. La serviciu, activităţile se aglomerează pe 28 şi pe 29 Ianuarie. Relaţiile colegiale sunt discrepante, dar fără urmări majore. Foarte interesante şi importante devin relaţiile cu şefii și cu autorităţile. Se conturează schimbări majore și definitive în plan profesional. Dialogurile aprinse pot fi frecvente. Prudenţa şi discernământul se recomandă în doze mari. Există varianta îmbunătăţirii poziţiei tale sociale, dar asumarea unor sarcini şi responsabilităţi noi, te poate epuiza destul de mult. La sfârşitul intervalului analizat, bine este să aloci timp partenerului de viaţă sau colaboratorilor.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Ce artiști vin la Summer Well în 2024?

În perioada 9-11 august 2024 are loc cea de-a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura…

Amalia Enache: 10 locuri din București care-mi plac

Am rugat-o pe prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte să ne vorbească despre București și despre locurile care…

Mădălina Ghenea a dat lovitura cu filmul produs de ea, Deep Fear

Mădălina Ghenea, model și actriță, e în al nouălea cer de fericire. Vedeta a dat lovitura cu cel…

Vedeta și documentarul: Celine Dion vorbește despre suferința sa într-o nouă producție biografică

Celine Dion este cea mai recentă vedetă care anunță un nou documentar. Artista canadiană va vorbi în producția…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii. Iată ce ne-a atras atenția,…

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024. Berbec Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai…

Wedding Trends by Jubile! Vedetele au venit în număr mare să afle care sunt trendurile acestui an, în materie de evenimente

Zilele trecute, Andreea Antonescu şi Dan Cruceru au fost gazdele unui eveniment inedit: Wedding Trends by Jubile, și…

Despre Social Wellness – De ce este atât de important trendul readus în atenție în 2024?

Sintagma Social Wellness constă nu numai din aducerea la un echilibru a sănătații fizice, mentale, emoționale și spirituale,…

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2024

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii. Iată ce ne pregătesc astrele la începutul lui 2024! Berbec  Este…

Medic primar dermato-venerolog Cristalia Rusu: Cum ne hidratăm corect tenul?

Știm cu toții că hidratarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Dar cum…