A List Magazine ∙ November 8, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 9-15 noiembrie 2020.

Berbec

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Implicarea excesivă în rezolvarea sarcinilor de lucru îți poare reduce timpul și eforturile necesare în relațiile personale. De asemenea, sănătatea poate avea de suferit, dacă nu îți acorzi clipe de răgaz în mod conștient, pentru a te odihni și detașa de tumultul cotidian. Foarte importante sunt dialogurile cu partenerul de viață, însă și colaboratori te vor solicita din plin. Sunt zile favorabile pentru a pune la punct noi termeni și noi condiții contractuale, însă și pentru a lămuri și rezolva pe deplin, orice diferend din trecut. Te vei simți mult mai bine, începând cu 13 Noiembrie, revenindu-ți pofta de viață și strălucirea nativă. Însă, nu forța nota. Urmează doar acele direcții personale și profesionale care s-au dovedi viabile în ultima vreme. La sfârșitul intervalului analizat se conturează aspecte financiare bune, deschizându-se o nouă etapă de câștig de la și prin alții. Rezolvări legate de moșteniri și partaje.

 

Taur

Este o săptămână ce îți aduce schimbări favorabil, atât în privința sănătății, cât și în privința situației profesionale. Vei înțelege rapid despre ce a fost vorba până acum în culisele locului de muncă, mai ales că vor începe să vină spre tine informații prețioase, clare și utile pe termen lung. Chiar dacă ceea ce se petrece acum pare științifico-fantastic, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc vizibil, astfel că sunt zile bune pentru a dialoga cu persoanele dragi. Rezervă momente și pentru un hobby drag sufletului tău. La serviciu este multă forfotă în a doua parte a intervalului analizat. Vei rezolva mai ușor sarcinile de lucru, iar dialogurile colegiale vor aduce îmbunătățiri în activitatea profesională și tuturor celor implicați alături de tine. Spre finele săptămânii se întrezărește debutul unei noi etape parteneriale, ale căror ecouri le vei simți vreme îndelungată.

 

Gemeni

Relațiile cu membrii familiei și treburile domestice reprezintă subiectele care deschid această săptămână. Sunt zile bune pentru că se pot lămuri și rezolva animozitățile vechi pe de o parte, iar pe de altă parte, vei putea desfășura mult mai ușor orice îndatorire domestică. Relațiile sentimentale sunt active prin dialoguri importante, utile pe termen lung, însă și prin activități recreative desfășurate împreună cu persoana iubită sau copiii. Relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesionale îmbunătățesc, astfel că vor fi momente bune pentru a revizui aceste relații, dar și planurile comune. Renunță, fără echivoc, la persoanele care s-au dovedit neloiale, neserioase, implicate nepermis de mult în treburile tale personale și profesionale. În segmentul profesional se conturează o etapă nouă, de bun augur în a doua parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești în mod conștient.

 

Rac

La începutul săptămânii ești preocupat de situația ta financiară. Este un moment bun de a studia atent balanța eforturi depuse în câmpul muncii și veniturile obținute. De asemenea, trasează un plan de economii și urmărește-l îndeaproape. Sunt probabile cheltuieli pentru persoana iubită, pentru copii sau pentru un hobby drag sufletului tău. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă prin dialoguri aprinse și întâlniri surpinzătoare. Este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre alții. Unii vor încerca să te provoace în fel și chip, însă tu evită să le faci jocul. Călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse. Acasă în familie se îmbunătățește atmosfera, astfel că vei putea dialoga foarte bine cu membrii familiei și cu neamurile. Se vor putea lămuri animozitățile vechi. Este binevenit și un plan de îmbunătățire a condițiilor locative. La sfârșitul săptămânii, se deschide un nou capitol sentimental.

 

Leu

Începi săptămâna în forță, dornic de a rezolva toate treburile restante. Energia vitală este fluctuantă, de aceea selectează prioritățile și focalizează-te numai pe treburile tale personale. Apar chestiuni financiare. Pe de o parte este vorba despre primirea unor drepturi salariale, iar pe de altă parte este vorba despre cheltuieli necesare traiului cotidian. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații prețioase legate de îmbunătățirea veniturilor tale, dar și despre felul în care să-ți economisești sau să-ți investești banii. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a vizita pe cineva drag, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Multe discuții pe teme comune, cotidiene, atât în mediul profesional în care activezi, cât și în mediul personal. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc noutăți familiale și domestice. Se deschide o etapă nouă, de bun augur pe termen lung. Schimbări și în relațiile cu străinătatea.

Fecioara

Ești plin toane la începutul săptămânii, astfel că celorlalți le va fi dificil să-ți intre în voie. Stările tale de spirit fluctuează, bine fiind să ai răbdare cu tine și să te îngrijești corespunzător. Ocupă-te numai de priorități, însă rezervă momente și pentru activități dragi sufletului tău. Sunt zile favorabile pentru a-ți revizui relațiile și situațiile în care ești implicat. Este vremea să renunți la persoanele care te-au necăjit prea mult și la situațiile nesatisfăcătoare. Segmentul financiar este bine susținut din astral, astfel că ți se pot mări veniturile din munca proprie depusă la un loc de muncă. Totuși, ceva din segmentul partenerial umbrește bucuria câștigurilor personale și îți poate răsturna planurile de economii sau investiții. Chibzuiește-ți fiecare cheltuială și nu te lăsa influențat de alții, când vine vorba despre banii și bunurile tale. La finalul săptămânii apar noutăți în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Călătorii pe distanțe scurte.

 

Balanță

Primele zile ale săptămânii semnalează unele afecțiuni ale organismului tău, de care ar fi bine să te ocupi. Odihnește-te, lasă deoparte grijile și gândește-te la un plan de îmbunătățire a vieții tale în general. Pe de ală parte, din sfera profesională vin informații prețioase pe căi mai puțin obișnuite. Ascultă ce ți se spune și evită să vorbești sau să emiți păreri personale. Singur îți poți da seama foarte ușor despre direcția în care evoluează situația de la locul de muncă. Vei putea face față oricărei provocări profesionale, cu puțin efort și bunăvoință. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc, dar nu slăbi vigilența. Atât în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, cât și cu partenerii profesionali sau colaboratorii vei reuși să rezolvi lucrurile în mod deschis, clar și asumat. Unii vor continua să te provoace, însă nu vor mai avea aceeași forță și același elan. Financiar se deschide o etapă nouă de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă.

 

Scorpion

Ești foarte activ în plan socio-profesional. Șefii te cheamă la dezbateri, alții au nevoie de sfaturile tale, iar tu te vei simți bine în prim-planul vieții cotidiene. Depinde numai de tine să gestionezi corespunzător relațiile colegiale și cele cu șefii. Este posibil să apară contradicții între ceea ce vrei și poți tu și ceea ce vor alții de la tine. Selectează prioritățile și evită conflictele. Dialogurile cu prietenii sunt importante. Vei afla informații utile dezvoltării tale personale și profesionale, prin intermediul persoanelor care îți susțin proiectele profesionale. Totuși, ar fi bine să renunți la persoanele care îți pun clar bețe în roate. În a doua parte a săptămânii, oboseala își va spune cuvântul. Sunt zile bune pentru odihnă, relaxare, detașare de forfota cotidiană. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate. La finalul săptămânii este rost de înnoiri pe toate planurile vieții.

 

Săgetător

O săptămână care evidențiază relațiile profesionale și statutul tău în cadrul colectivului de muncă de la serviciu. Popularitatea de care te bucuri în aceste zile este bine meritată. Însă, evită să exagerezi și să te expui prea mult, mai ales în fața unor persoane pe care le cunoști bine și știi clar că ți-ar pune bețe în roate, ori de câte ori ar avea ocazia. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc vizibil. Începe o perioadă în care vei putea lămuri și rezolva orice diferend avut în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Pe de altă parte, sunt zile bune și pentru a te ocupa de un hobby. Antrenează-i și pe cei dragi în activități creative și recreative. Foarte bine susținute sunt relațiile cu prietenii și cu protectorii din mediul profesional în care activezi. Vei afla informații utile dezvoltării tale profesionale pe termen lung. La sfârșitul săptămânii, sănătatea va fi vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă conștientă și poate chiar de îngrijiri de specialitate. Trasează noi direcții personale și profesionale.

 

Capricorn

Aspectele financiare comune cu alții îți deschid această săptămână. Este vorba despre facturi cotidiene, cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, plus trebuie să relaționezi și cu niscai instituții financiare. Primești sprijin substanțial de la prieteni, astfel că te vei descurca foarte bine cu toate. Relațiile cu străinătatea sunt active fie prin călătorii îndepărtate, fie prin dialogul cu persoane aflate departe de granițele țării. Veștile din și despre străinătate sunt destabilizatoare la prima vedere, însă la o a doua vedere, sunt doar momente pasagere, pe care le vei depăși fără probleme. Discuțiile pe teme profesionale ce au legătură cu străinătatea, cu partenerii și colaboratorii străini vor avea ecou vreme îndelungată. Șefii, persoanele influente din mediul profesional în care activezi te vor provoca la dezbateri interesante pentru îmbunătățirea activității tale profesionale. Noutăți în relațiile cu prietenii și proiecte profesionale noi de mare anvergură.

 

Vărsător

Este bine să discuți cu partenerul de viață la începutul săptămânii, însă și cu partenerii profesionali este binevenit un schimb de idei. Sunt posibile contradicții pe teme socio-profesionale. Ascultă ce spun ceilalți, deoarece te ajută să observi lacunele atât din relația de cuplu, cât și din relațiile de colaborare profesională. Apar cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii folosite și administrate în comun cu alții. Pe de altă parte, vei afla informații legate de obținerea unor venituri colaterale locului de muncă. Foarte importante sunt în aceste zile relațiile cu străinătate, călătoriile pe distanțe lungi sau pe termen lung, plus studiile. Sunt momente bune pentru a învăța, a studia, a te documenta cu privire la teme profesionale. Se conturează o nouă etapă profesională. Unii șefi încep să te susțină, să te propună pentru avansare, să-ți ofere noi sarcini de lucru, de mare anvergură. Imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți și la fel și statutul socio-profesional.

 

Pești

Partenerul de viață și colaboratorii din mediul profesional te solicită la începutul săptămânii pentru dialoguri lămuritoare. Sunt zile bune pentru a pune la punct detaliile acestor relații, plus că se vor dizolva animozitățile și neînțelegerile din ultimele săptămâni. Temele principale de dialog dintre tine și ceilalți sunt legate de banii și bunurile comune, de investiții, dar și de câștigurile pe care le obții de la și prin alții. Pe de altă parte, este bine să trasezi un plan de economii și investiții pe termen lung. Se schimbă favorabil situația financiară de la locul de muncă, la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Foarte bine susținute sunt și relațiile cu străinătatea, fie pentru studii, fie pentru a lucra cu parteneri străini sau chiar într-o altă țară. Activitățile culturale te ajută mult în aceste zile să te relaxezi, să-ți îmbunătățești orizontul cunoașterii și să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Ai chef de roșu? Iată cum se poartă nuanțele focului în păr, toamna asta

Nuanțele de roșu ale coafurii au devenit și mai populare în acest an și par să fie vedeta…

Pentru a 4-a oară DJ-ul numărul 1 al lumii, pentru a 3-a oară, tată

La câteva ore după ce a fost votat numărul 1 mondial în cadrul Top 100 DJs, francezul David…

Trei motive pentru care ciocolata este cel mai potrivit cadou de Sărbători

Pentru cei mai mulți dintre noi, finalul anului este poate cea mai frumoasă perioadă. Este prilejul perfect de…

Vino la Crazy Christmas, pe 25 Noiembrie, la Unirea Shopping Center, București!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii! Iată ce ne rezervă astrele în perioada 13-19 noiembrie 2023! Berbec  Este…

9 idei de cadouri educative pentru Moș Nicolae sau Crăciun

Prin conectare, joacă și cărți de dezvoltare emoțională ne învățăm copiii să trăiască în mod conștient. Iată o listă…

Cindy Crawford: ”Trăim într-o cultură obsedată de tinerețe”

Cindy Crawford (56 de ani) nu este adepta ascunderii vârstei din buletin și nu-i place să i se…

Intră în atmosfera de Halloween: 10 cărți despre vrăjitoare și vrăjitorii

Ca să intrăm cum se cuvine în atmosfera de toamnă și de Halloween, iată câteva lecturi în ton…

Victoria’s Secret lansează noua campanie My Wings, My Way din dorința de a susține puterea feminină la nivel internațional

Victoria’s Secret aduce în prim-plan o nouă campanie numită My Wings, My Way, dorindu-și să transmită glamour-ul și…

Secretele manichiurii impecabile, dezvăluite de specialiști

Poți avea unghii sănătoase și o manichiură de lungă durată? Da! Cu instrumentele potrivite, este nevoie doar de…