A List Magazine ∙ December 6, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna 07-13.12 2020. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

O săptămână care evidențiază relațiile profesionale și activitatea cotidiană, de rutină. Ai multe de făcut, probabil și treburi restante, însă ar fi bine să apelezi și la cineva de încredere pentru a te ajuta să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să te ocupi de priorități. Partenerul de viață te poate solicita în chestiuni financiare, de tipul cheltuieli comune, moșterniri, investiții sau partaje. Este o perioadă favorabilă din perspectiva rezolvărilor financiare comune cu alții. Astfel, te poți baza mai ales pe sprijinul material al partenerului de viață, al rudelor sau al colaboratorilor. Mai puțin favorizate sunt veniturile tale personale pe care le obții, sau nu, din activitatea desfășurată la locul de muncă. În weekend, astrele îți recomandă detașarea de forfota zilnică. Rezervă momente de liniște și privește dincolo de perdeaua fizică, relațiile și situații în care ești implicat. Revelațiile vor fi deosebite, însă și utile pe termen lung.

Taur

Primele zile ale săptămânii aduc în prim-plan, relațiile sentimentale și cele cu copiii. Sunt posibile altercații, lămurirea unor teme comune vechi, însă poate intra în discuție și o logodnă sau chiar o cerere în căsătorie. Cum stările și reacțiile tale sunt imprevizibile, ceilalți, mai ales persoana iubită, pot riposta la rândul lor. La serviciu este mult de lucru pe la mijlocul săptămânii, bine fiind totuși, să-ți selectezi prioritățile. Tendința de a te implica și în treburile altora este mare și păguboasă pe termen lung. Sănătatea este foarte vulnerabilă Miercuri și Joi. Odihnește-te și îngrijește-te corespunzător! Este o perioadă care îți aduce gânduri nobile, idei strălucitoare și o mare dorință de a călători, de a-ți lărgi orizontul cunoașterii prin studiul altor culturi ale lumii. Relaxează-te cu ajutorul activităților culturale. La finalul săptămânii se ivesc aspecte parteneriale favorabile, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba despre colaboratori.

Gemeni

Este o săptămână în care vei fi nevoit să te împarți între casă, treburi gospodărești, familie și îndatoririle socio-profesionale. Accentul acestor zile este totuși pe ceea ce se petrece în segmentul familial și domestic. Cineva din familie poate avea probleme de sănătate sau ceva din mediul profesional în care lucrezi fie te ajută, fie îți obstrucționează rezolvarea treburilor familiale. Relațiile sentimentale se remarcă prin discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii. Concentrarea ta este pe segmentul profesional pe măsură ce trec zilele, astfel că cei dragi îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în favoarea afirmării tale profesionale. Selectează prioritățile și împacă pe toată lumea. Rezultatele vor fi uimitoare. Profesional ești bine susținut și de colegi, și de șefi, însă pe fundal se pot evidenția, din când în când, niscai animozități. La sfârșitul săptămânii, sănătatea devine vulnerabilă, evidențiindu-se unele probleme mai vechi.

Rac

Începi săptămâna alături de multă lume, mai ales alături de persoanele din anturajul apropiat. Astfel, sunt probabile dialoguri ample, întâlniri-surpriză, călătorii pe distanțe scurte din varii motive, aflarea unor informații utile pe termen lung. Controlează-ți tendința de a vorbi prea mult despre tine și intențiile tale, deoarece unii pot interpreta eronat și drept consecință, te pot eticheta total altfel decât ești tu realmente. Membrii familiei vor avea nevoie de ajutorul tău pe la mijlocul săptămânii, în chestiuni legate de copii sau de probleme sentimentale. Cum tu subînțelegi rapid și empatizezi cu toată lumea, sfaturile tale vor fi ascultate și urmate cu succes. Chiar dacă poate nu ești de acord cu dorințele sau propunerile celor dragi, cu puțin efort și bunăvoință ai putea aplana orice diferend. Rezervă momente pentru a te ocupa de un hobby drag sufletului tău la sfârșitul săptămânii.

Leu

Primele zile ale săptămânii au ca temă principală, aspectele financiare. Este posibil să primești bani, salariul, o primă, un bonus sau cadouri din partea celor dragi. Selectează cheltuielile prioritare și evită să te lași sedus de mirajul cumpărăturilor de sezon. Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult pe la mijlocul săptămânii. Discuții interesante, întâlniri cu persoane dragi, călătorii pe distanțe scurte. Este o perioadă bună și pentru secvențe de învățare, astfel că te poți înscrie la un curs, poți învăța ceva util în plan personal sau profesional ori poți dialoga cu persoane erudite pe teme de actualitate. A doua parte a săptămânii îți favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești. Foarte bine pot decurge dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile pe teme patrimoniale. Ocupă-te și de îmbunătățirea condițiilor de locuit, deoarece vor avea efecte pe termen lung.

Fecioara

Începi săptămâna cu forțe proaspete. Este o perioadă favorabilă rezolvării treburilor restante. Gândești bine, ai idei minunate, ești foarte pragmatic și tinzi să povestești tuturor despre tine. Este bine să fii ceva mai reținut, pentru că pe unii îi poate deranja hărnicia și determinarea ta de a muta munții din loc. Orientează-ți eforturile spre propria ta persoană și cu siguranță vei avea succes. Miercuri și Joi se conturează aspecte financiare de tipul primirea drepturilor salariale sau cheltuieli. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi cadouri sau tu la rândul tău vei fi tentat să oferi cadouri celor dragi. Foarte favorabile sunt relațiile cu prietenii și cu neamurile. Se pot lămuri și dizolva conflictele vechi, se pot trasa planuri comune de bun augur pe termen lung, iar schimbul de informații va fi benefic pentru toată lumea. În weekend, se conturează o excursie, participarea la un curs și întâlniri agreabile cu persoane de bună calitate.

Balanța

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de liniște, discreție și de spațiul tău personal. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa de propria ta persoană, de a te cufunda în gândurile tale și de a petrece mai mul timp tu cu tine. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te ocupi și de ea, cu sprijinul unor specialiști potriviți. Pe de altă parte, temerile tale din această perioadă sunt legate de bani și de cheltuielile de sezon. Însă, pe la mijlocul săptămânii te vei simți mai bine și vei vedea partea plină a paharului vieții tale. Trasează planuri noi, reorganizează-ți programul cotidian, revizuiește-ți toate relațiile în care ești implicat. Primești bani, bonusuri, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă, astfel că vei reuși să-ți dizolvi orice neplăcere sufletească legată de bani, cheltuieli și investiții. Alege prioritățile, indiferent despre ce este vorba și nu te lăsa vrăjit de magia unei perioade efemere. La finalul săptămânii este rost de întâlniri agreabile cu prietenii.

Scorpion

Prietenii, protectorii şi proiectele de anvergură sunt subiectele principale care deschid această  săptămână. Se pare că anumite relaţii de prietenie vor cunoaşte reconfigurări sau finaluri neaşteptate. Divergenţele de opinie sunt prezente, dar nu ar trebui să pui la suflet. Mentalul îți poate juca feste, aşa încât este posibil să revii asupra unor decizii sau etape într-un proiect comun. Pe de altă parte, devii mai deschis, mai prietenos iar progresul îşi va face loc în viaţa ta mult mai vizibil. Este o perioadă bună de a te gândi la propria persoană şi de a-ți schimba atitudinea faţă de ceilalţi. Se va remarca și dorinţa de retragere din cotidian, mai ales Miercuri și Joi. Sănătatea este fluctuantă, putând apărea diverse probleme mai vechi. Plimbările în aer liber, muzica de relaxare şi somnul sunt activităţile cele mai indicate. Sunt stări pasagere, cunoscute şi îți vei reveni fără probleme, avântându-te în mijlocul celorlalţi cu mult farmec.

Săgetător

Săptămâna își este deschisă de relațiile și activitățile profesionale. Se pare că la un moment dat ai luat anumite decizii greşite în privinţa poziţiei tale sociale, iar acum vine vremea scadenţei. Vei analiza foarte atent tot ce ţine de cariera ta şi cum te privesc ceilalţi. Este posibil să găsești hibe, însă toate se pot remedia. Recomandabile sunt prudenţa şi discernământul în dialogurile cu şefii şi autorităţile. Asta pentru că te vei face cu greu înţeles, iar interlocutorii tăi nu vor avea răbdarea necesară să te asculte. Pot apărea direcţii noi în carieră şi este bine să fii pregătit. Pe 9 și pe 10 Decembrie, prietenii îți sunt alături. Poți primi sfaturi şi îndemnuri utile, mai ales în privinţa locului lor de muncă. Sănătatea este vulnerabilă încercată, chiar dacă nu pare la prima vedere. Odihnește-te în weekend și ai încredere că totul se desfășoară în favorarea ta.

Capricorn

Interesantă săptămână la capitolul spiritualitate. Dorinţa de elevare sufletească va fi la cote înalte, mai ales la începutul săptămânii. Te vei gândi atent şi profund la relaţia ta cu Divinitatea. Pe de altă parte, călătoriile îndepărtate sau studiile universitare intră în sfera ta de interes. Se pot ivi modificări de plan în aceste zone ale vieţii, însă se pare că este mai bine aşa. Cheful de a călători este mare, iar dacă nu vei reuşi să pleci în această săptămână, ești ferm hotărât să pleci peste un timp. Relaţiile cu prietenii se îmbunătăţesc vizibil. Pot apărea oferte de colaborare într-un proiect important, alături de oameni deosebiţi. Pe 9 şi pe 10 Decembrie se animă sfera carierei. S-ar putea să-ți fie contestată prestaţia într-un loc de muncă sau şefii să-ți reproşeze diverse. Recomandabile sunt prudenţa şi discernământul, deoarece segmentul carierei şi al imaginii tale în societate este încercat. Pentru finalul săptămânii, indicate sunt reuniunile cu cei dragi.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii apar chestiuni legate de banii şi bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Vei fi nevoit să te ocupi pe îndelete de taxe, facturi, datorii, relaţii cu instituţii financiare. Se pare că există lucruri nerezolvate, iar acum astrele te opresc din drum şi te îndeamnă la o verificare atentă la tot ce ţine de acest segment. Modificările de planuri pot fi la ordinea zilei, dar rolul lor este de a aşeza lucrurile pe un făgaş mai bun. Pe 9 şi pe 10 Decembrie, îți amintești de călătorii și de relațiile cu străinătatea. Cum acestea îți sunt obstrucționate, deocamdată, bucură-ți sufletul cu activități culturale, cu dialoguri erudite cu persoanele dragi sau studiază un subiect care te interesează pe tine în mod special. În zona carierei se întrezăresc schimbări benefice. S-ar putea, datorită eforturilor depuse în ultimul timp, şefii să-ți aprecieze meritele, fiind posibilă chiar şi o avansare.

Pești

Este nevoie să te ocupi de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care ești implicat, la debutul acestei săptămâni. Este nevoie de o analiză minuţioasă în acest segment relațional, pentru a scoate la iveală tot ce nu îți convine. Unele colaborări de pot destrăma fără echivoc. Pe 9 și pe 10 Decembrie este rost de cheltuieli comune cu alții. Vor intra în discuții plata serviciilor comune cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii, însă și moștenirile și partajele vor trebui abordate în mod oficial și deschis. Relațiile cu străinătatea devin vizibile spre finele săptămânii, fir prin dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării, fie prin călătorii sau planuri în acest sens. Chiar și componenta educațională este demnă de luat în seamă, așa încât este posibil să abordzi un curs sau un studiu personal pe o temă profesională sau culturală.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…