A List Magazine ∙ January 22, 2024 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024.

Berbec

Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Vin vremuri domestice noi, însă deocamdată se simt la nivel subtil. Rezolvă cu atenție și răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Relațiile cu membrii familiei par agreabile, însă doar par. Iluzia și dezamăgirea sunt teme recurente în tot ce ține de casă și familie. Miercuri și Joi se vor evidenția relațiile sentimentale, atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii. Tentațiile sunt mari și păguboase pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă la serviciu și relații colegiale provocatoare.

Taur

Este multă agitație în preajma ta în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Pe de altă parte, și călătoriile vor fi frecvente, mai ales cele pe distanțe scurte. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial. Fii înțelegător cu membrii familiei, chiar dacă acești te provoacă în diverse moduri. Este vorba mai mult de un rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ți atrage atenția este, deocamdată, unul neplăcut. Rezervă momente pentru odihnă!

Gemeni

Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să ai încredere și răbdare. Deocamdată, descurcă-te cu ce ai și folosește strictul necesar. Pe 26 și pe 27 Ianuarie sunt posibile discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune și mai ales vorbește numai la obiect, fără a povesti despre tine și intențiile tale. Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, atât în scop personal, cât și profesional. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, deci fii prudent și controlează-ți stările.

Rac

Ești pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii. Este bine să-ți temperezi elanul și să te ocupi numai de activități ușoare și cunoscute. Energia vitală este fluctuantă, existând riscul să o risipești în dialoguri și acțiuni nepotrivite ție acum. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Ți se rotunjesc veniturile, însă nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Ești tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi deocamdată, aspect neplăcut și neindicat. Rezumă-te la a cheltui și a folosi atât cât ai nevoie. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat.

Leu

Indiferent ce ai face, în sufletul tău există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fii foarte prezent și implicat în activități comune cu alții. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Sunt șanse să primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Totodată vor veni și informații prețioase vizavi de regimul muncii și al salarizării.

Fecioara

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Mai ales relațiile cu femeile se pot evidenția favorabil. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Acum ești numai pe forțele tale și nimeni nu te mai poate ajuta așa cum dorești. Ai nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață, iar zile bune în acest sens sunt Joi și Vineri. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Energia vitală este fluctuantă.

Balanța

O săptămână dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedeslușite ar fi bine să observi atent ce se petrece, să notezi eventual într-un jurnal și să vorbești cât mai puțin cu alții. Relațiile cu șefii și cu autoritățile sunt importante în aceste zile, deoarece pe de o parte, ți se vor recunoaște meritele, iar pe de alta, este rost să primești sarcini noi de lucru. Pe 25 și pe 26 Ianuarie apar în preajma ta prieteni, dar și variante deosebite de a te implica în proiecte și acțiuni de anvergură. Fii prudent și, deocamdată, doar gândește-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fii doar spectator. Evită provocările celorlalți și escaladarea conflictelor!

Scorpion

Foarte interesante sunt relațiile de muncă! Unii colegi sau șefi își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se apropie mai mult de tine și să te antreneze în activități noi. Însă, deocamdată evită luarea deciziilor importante! Săptămâna este bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se conturează situații deosebite legate de străinătate, fie pentru studii, fie pentru lucru sau călătorii de agrement. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par. În weekend, relaxează-te și stai la povești împreună cu cei dragi. Surprize pe toate planurile!

Săgetător

La începutul săptămânii ești nevoit să achiți diverse facturi, datorii sau să te ocupi de relațiile cu instituțiile financiare. Se pare că a sosit momentul să te ocupi de actele necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare și să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. Pe de altă parte, vor interveni și aspecte legate de călătorii îndepărtate sau de studii. La serviciu este multă forfotă, pentru că ești solicitat de șefi și colegi în treburi stringente. Prudență, întrucât este posibil să-ți pierzi credibilitate și apoi poziția dintr-un grup de lucru.

Capricorn

Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață. Pregătește-te de acțiuni mărețe în comun cu alții! Posibile îmbunătățiri în colaborările vechi, însă pot apărea și colaborări noi prin intermediul femeilor. Miercuri și Joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile. Cineva din anturajul familial poate avea nevoie de sprijinul tău material sau financiar.

Vărsător

Ai multe de făcut la serviciu, dar persistă senzația de mers în gol. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Relațiile cu femeile din mediul profesional se pot îmbunătăți, însă nu este ceea ce pare. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni diverse de sezon. Ți-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale după caz. Relațiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situație bulversante. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli importante alături de partenerul de viață, de rude sau de colaboratori.

Pești

Este multă forfotă în plan sentimental, astfel că sunt șanse să te avânți în prima idilă posibilă. Controlează-ți stările și ai răbdare ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Dorința de a iubi și de a fi iubit este mare, dar păguboasă în esență. Indiferent de situația din planul amoros, nu este ceea ce pare, iar dezamăgirea pândește în umbră. Atmosfera de la locul de muncă se animă în zilele de Miercuri și Joi, astfel că pot apărea sarcini noi de lucru. Se recomandă prudență, deoarece există multe nemulțumiri în tot ce ține de mediul profesional. Fluctuațiile emoționale sunt mari și poți lua decizii pripite. Sănătatea este vulnerabilă.

Related Posts

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…

Trei evenimente despre artă și frumos care ne-au atras atenția

În această săptămână, avem o expoziție în premieră, o lansare de carte și un mare artist premiat. O…

Ce artiști vin la Summer Well în 2024?

În perioada 9-11 august 2024 are loc cea de-a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura…

Amalia Enache: 10 locuri din București care-mi plac

Am rugat-o pe prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte să ne vorbească despre București și despre locurile care…

Mădălina Ghenea a dat lovitura cu filmul produs de ea, Deep Fear

Mădălina Ghenea, model și actriță, e în al nouălea cer de fericire. Vedeta a dat lovitura cu cel…

Vedeta și documentarul: Celine Dion vorbește despre suferința sa într-o nouă producție biografică

Celine Dion este cea mai recentă vedetă care anunță un nou documentar. Artista canadiană va vorbi în producția…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii. Iată ce ne-a atras atenția,…

Wedding Trends by Jubile! Vedetele au venit în număr mare să afle care sunt trendurile acestui an, în materie de evenimente

Zilele trecute, Andreea Antonescu şi Dan Cruceru au fost gazdele unui eveniment inedit: Wedding Trends by Jubile, și…

Despre Social Wellness – De ce este atât de important trendul readus în atenție în 2024?

Sintagma Social Wellness constă nu numai din aducerea la un echilibru a sănătații fizice, mentale, emoționale și spirituale,…