A List Magazine ∙ August 15, 2022 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul pentru săptămâna 15-21.08.2022!

Berbec

Ți se așterne în cale o etapă cu totul deosebită începând cu această săptămână. Gândește-te la planuri personale și profesionale mărețe, visează în stil mare și ai încredere că toate ți se vor oferi la momentul potrivit. Strălucești în mod deosebit, iar ceilalți aproape că privesc cu greu înspre tine. Entuziasmul de care dai dovadă este fondat, însă temperează-l. Unii te pot considera fals, iar alții se pot speria la propriu de tine și de cele spuse de tine. Apar și noutăți financiare, în sensul că se vor închide unele sure de venit din munca proprie și se face loc, discret, pentru altele. Poate fi vorba și despre primirea unor sume de bani restante sau despre înapoierea unor obiecte împrumutate cuiva mai demult. Relații tumultoase cu anturajul apropiat și călătorii pe distanțe scurte.

Taur

Perioada analizată te predispune la meditații interioare, izolare și analiză profundă a relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Sunt momente excepționale de a primi informații revelatoare pe căi neobișnuite, deoarece intuiția îți este foarte accentuată. Fii prudent și discret în toate! Există dușmănii ascunse, mascate cu intenții bune. Ascultă-ți în permanență vocea interioară și urmărește-ți semnalele organismului. Sănătatea sistemului circulator, a inimii și a sistemului osos rămâne în continuare vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuți. Evită eforturile, discuțiile contradictorii și oamenii care te secătuiesc de energie! A doua parte a săptămânii îți aduce vești bune privitoare la câștigurile din munca proprie. Evită cheltuielile și vorbele dulci ale unor colegi sau șefi care îți promit bani, bunuri sau cadouri. Nu este ceea ce pare!

Gemeni

Multă lume roiește în preajma ta în primele zile ale săptămânii. Se petrec schimbări importante în anturajul prietenilor, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv, făcându-se loc pentru alții. Discuții de anvergură, proiecte personale și profesionale la orizont, dar și desprinderi de unii care nu-și mai au rostul în viața ta. Pe de altă parte, rezervă momente pentru odihnă, pentru a sta de vorbă cu tine însuți și pentru a analiza profund tot ce te înconjoară. Și tu te schimbi, și mediul în care trăiești, și oamenii din preajma ta. Ține pasul cu toate acestea și mergi mai departe în viață pe cu totul alte fundamente. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, dar și pentru îngrijirea sănătății. Posibile neplăceri legate de afecțiuni vechi.

Rac  

Schimbări de anvergură în plan profesional. Cu toate că relațiile colegiale și în mod special cele cu șefii par dificile, îți sunt recunoscute meritele și eforturile depuse în câmpul muncii. Astfel, este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau un premiu valoros. Evită să te lași dus de valul ovațiilor de moment! Prietenii îți sunt alături prin discuții interesante, sfaturi utile și acțiuni recreative comune. Chiar dacă unele informații sau îndemnuri îți displac, este bine măcar să le reții. Cu siguranță la un moment dat vei folosi cu brio ceea ce afli în această săptămână. Rezervă momente de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Vise și viziuni premonitorii de mare clasă!

Leu

Ești animat de gânduri mărețe. Filozofia ta viață se află într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că îți poate părea dificil să discuți cu alții despre noile tale idealurile sau despre planurile personale și profesionale de viitor. Prudență și discernământ! Este posibil să te lași dus de valuri noi care aparent sunt benefice, dar care ascund informații inutile sau false. În segmentul profesional se încheie o etapă în preajma datei de 20 August. Mai ales relațiile cu șefii și autoritățile se vor reconfigura definitiv. Discuții importante, îndatoriri profesionale noi sau retragerea altora vechi, fiind posibil chiar să-ți schimbi domeniul de activitate. Se vor relua chestiuni vechi, fie că este vorba despre revizuirea unor activități profesionale, fie că trebuie rediscutat programul de lucru. Prieteni și susținători importanți pe termen lung.

Fecioara

Câștiguri de la și prin alții. Ți se deschid variante noi de a-ți mări veniturile din colaborări, dar și moștenirile și partajele pot intra în discuție. Ferește-te de speculații și de a te lăsa influențat de alții! Există personaje în preajma ta care doresc în secret să profite de pe urma muncii și a agoniselilor tale materiale și financiare. Din 17 ale lunii sunt posibile călătorii pe distanțe lungi sau în străinătate. Recomandabil este să fii prudent, întrucât mentalul este distorsionat și foarte ușor se pot isca neplăceri. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești și la reluarea unor secvențe de învățare, prin abordarea unor cursuri sau măcar planuri în acest sens. Este rost de a-ți dezvolta cariera profesională și de a stabili relații fructuoase cu șefi și figuri importante.

Balanța

Este clar că relațiile parteneriale se modifică, fie că vrei, fie că nu. Finaluri și începuturi, unele cu cântec. Vino în întâmpinarea schimbărilor ce au loc în preajma ta și bucură-te de toate experiențele pe care ți le oferă Universul. Chiar dacă ești reticent sau înțelegi prea puțin din ceea ce se petrece în jurul tău, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Apar noutăți financiare în sensul că, fie primești o sumă de bani restantă, fie se deschid oportunități de câștig de la și prin alții. Sunt posibile și cheltuieli pe taxe, facturi, servicii dar și informații referitoare la moșteniri și partaje. Prudență mai ales la acte, la relațiile cu instituțiile financiare și la datorii. Filozofii de viață noi, discuții interesante cu oameni erudiți, călătorii de tot felul. Mentalul este răscolit, astfel că evită luarea deciziilor și formularea opiniilor de orice fel, mai ales în weekend.

Scorpion

Multe și mărunte se petrec la locul de muncă, dar și în rutina cotidiană personală. Sunt șanse de a-ți găsi un nou job sau la cel actual să se modifice condițiile de muncă, relațiile colegiale și salarizarea aferentă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să iei măsurile corespunzătoare. Partenerul de viață și colaboratorii îți solicită ajutorul în chestiuni comune, însă este vorba despre unele vechi, fie nelămurite pe deplin, fie rezolvate parțial. Evită discuțiile contradictorii, persoanele obositoare și situațiile incerte. Se conturează variante noi de câștig, dar poate fi vorba despre moșteniri și partaje personale sau profesionale. Cheltuieli majore cu alții, relații deosebite cu instituțiile financiare. Tot ce ține de bani și bunuri este înconjurat de iluzii, deziluzii, de un fel de mantie greu de înlăturat.

Săgetător

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relațiile sentimentale. Controversele existente în acest segment au rolul de a-ți remodela concepțiile legate de iubire și implicațiile ei. Persoana iubită și copiii te apreciază, îți sunt alături sincer, dar parcă tot ești nemulțumit de ceva nedefinit. Privește partea plină a paharului vieții tale și detașează-te de gândurile meschine. Chiar ai de ce să te bucuri de perioada asta a vieții tale. Începând de Miercuri se animă activitatea profesională, dar și cea de rutină de acasă. Planifică-ți atent treburile, pentru că oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul. Spre finalul săptămânii se va evidenția, cu surle și trâmbițe, segmentul partenerial, atât în ceea ce privește o relație matrimonială, cât și relațiile de colaborare din câmpul muncii.  

Capricorn

Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparații de anvergură, vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale, discuții cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomandă prudență în continuare la sursele de apă din spațiul locativ. Relațiile sentimentale se vor reconfigura definitiv începând cu 17 August. Sunt momente bune pentru discuții constructive împreună cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozități vechi, dar și pentru a desfășura acțiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvării unor demersuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îți aduce multe treburi la serviciu și relații colegiale tumultoase. Sănătatea este vulnerabilă. Răbdare și măsură în toate!

Vărsător

Schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să revizuiești aceste anturaj, analizând pe îndelete persoanele care ți-au fost alături până acum. Este vremea să-ți îndrepți atenția și eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanțe scurte, discuții și întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. Oricum, succesul este garantat în toate, dacă te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum. Multe și mărunte de făcut acasă, alături de membrii familiei. Se deschide o nouă etapă domestică, în care vei fi nevoit să rezolvi treburi restante. Foarte interesante sunt și relațiile sentimentale. La orizont așteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri și distracții rafinate, însă aparențele sunt foarte înșelătoare.  

Pești

Atenția îți va fi atrasă de faptul că se întrezăresc destul de clar noi variante de câștig din munca proprie. Sunt șanse mari să primești cadouri deosebite, favoruri dinspre locul de muncă, dar și informații privitoare la noile condiții de muncă, ce vor atrage mai departe creșteri salariale mulțumitoare. Și totuși vor reveni în atenție chestiuni profesionale vechi. Foarte animate devin relațiile cu anturajul apropiat începând cu 17 August. Discuții, întâlniri deosebite, călătorii pe distanțe scurte și de scurtă durată, dar suficiente din toate punctele de vedere pentru a-ți rezolva diverse și pentru a te recrea alături de cei dragi. Schimbări de anvergură în plan domestic, discuții revelatoare cu neamurile, aflarea unor secrete de familie, vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

TEXT DE ASTROLOG ANCA STOICA

CITESTE SI:

Related Posts

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…

The Storyalist, fotograful român care surprinde și fascinează lumea artistică

Artiști internaționali precum G-EAZY, J BALVIN sau BLACK EYED PEAS i-au folosit fotografiile și au insistat chiar să-l…

Când încep Vocea României, Las Fierbinți, serialul Clanul, Visuri la cheie și Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Grila de toamnă PRO TV a fost anunțată astazi și este una plină de surprize plăcute. Telespectatorii se…

Horoscopul lunii iunie cu Roxana Hulpe

Am invitat-o pe Roxana Hulpe de la PRO TV (născută în luna iunie) să ne prezinte în propria…

Savarine însiropate, cu cremă fină de mascarpone

Chef Adrian Hădean ne recomandă în acest weekend un desert clasic și delicat. Iată care sunt ingredientele de…

6 cărți de vară numai bune pentru bagajul de vacanță

Vara este la doi pași, planurile de vacanță au început deja să se contureze, iar noi deja ne…

Serena Williams și obiceiurile sale alimentare

Serena Williams este considerată cea mai bună jucătoare de tenis a tuturor timpurilor. Sportiva a dezvăluit de curând…

Patru români în juriul de la Cannes

Dana Bulat, Alina Damaschin, Alexandru Teodorescu și Radu Pilat reprezintă România în juriul Festivalului Internaţional de Creativitate Cannes Lions 2022,…