A List Magazine ∙ August 14, 2023 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 14-20 august 2023!

Berbec 

Creativitatea, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii devin prioritare pentru tine încă din primele zile ale săptămânii. Se întezăresc discuții aprinse, reluarea unor acțiuni comune mai vechi ce nu au fost înțelese sau finalizate. Există multă ostilitate pe segmentul amoros, de aceea fii prudent și nu da curs primului impuls. Controlează-ți reacțiile, evită critica și ai răbdare. Canalizează-ți energiile spre implicarea într-un hobby. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. A se evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, în a doua parte a săptămânii! Recomandabil este să te ocupi de activităţi uşoare, de rutină şi să fii cât mai discret. Odihneşte-te mai mult, plimbă-te în aer liber şi foloseşte remedii naturiste. 

Taur 

Prima parte a săptămânii este caracterizată de treburi gospodăreşti. Poţi face curăţenii generale, planuri de reamenajări interioare sau te poţi orienta şi către o locuinţă nouă. Dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile sunt frecvente, unele purtate pe tonuri înalte, cu acuze mai mult sau mai puțn fondate. Relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii sunt active în a doua parte a săptămânii. Este posibilă apariţia unei noi legături amoroase, din care poate rezulta un copil. Nu prea ai tu chef de distracţii şi aventuri, însă încearcă să nu strici şi cheful altora. Spre sfârşitul săptămânii se întrezăresc multe treburi de făcut la locul de muncă. Final de etapă profesională.

Gemeni 

La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse: de la cele în interes de serviciu la cele de agrement. Pe de altă parte este posibil să fii tentat să te implici în cursuri scurte legate de artă, psihologie, discipline economico-finaciare sau orice alt domeniu plăcut sufletului tău. Relaţiile cu persoanele apropiate sunt dinamice și foarte controversate. Unii te vor provoca doar de amorul artei și ar fi bine să-i eviți. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul domestic, fie prin treburi specifice, fie prin întâlniri și dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Pe de altă parte, poţi decide să ai o altă atitudine faţă de familia din care provii. Astfel, delimitarea între viaţa ta şi a celorlalţi o poţi face acum mai uşor. 

Rac 

Începutul săptămânii îţi aduce discuţii şi aspecte legate de bani. Sunt posibile cheltuieli majore comune cu alții pe facturi, taxe sau pe daune, de genul amenzi sau restanțe financiare. Poți descoperi nereguli în documentele financiare sau în cele care atestă că deții bunuri personale. Pe de altă parte, se deschide o etapă de câștig din munca proprie. Cum impulsivitatea este accentuată, iar gândirea umbrită, ar fi bine să te controlezi și să lași deciziile majore pentru următoarele săptămâni. Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția în partea a doua a săptămânii fie prin dialoguri deosebite, fie prin acțiuni comune. Pentru ultimele zile ale săptămânii, odihnește-te mai mult.

Leu 

La începutul săptămânii debordezi de energie. Eşti hotărât să te ocupi de tot şi toate şi chiar vei reuşi. Însă, agresivitatea și graba sunt accentuate. Este posibil să fii nevoit să reiei unele activități personale sau profesionale, mai ales pe secțiunea detalii. Ești foarte vulnerabil, astfel că orice ajutor cât de mărunt poate face minuni în toată regula. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Totodată este posibil să primești bani, cadouri sau recompense de la cine nu te aștepți. Pe de altă parte, îndemnul astrelor este legat şi de schimbarea sistemul valorilor morale. De fapt, a găsi echilibrul între latura materială şi cea spirituală a vieţii este cea mai mare provocare a acestei săptămâni. 

Fecioara 

În primele zile ale săptămânii nu prea se simte prezenţa ta în anturaj. Sufletul tău are nevoie de odihnă şi de un nou plan de viaţă. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru discuții tăinuite, cu oameni de încredere. Informațiile obținute pe căi neconvenționale pot fi frecvente și foarte utile. Vei simţi o protecţie divină specială, care îţi îndrumă paşii către noi evenimente, alături de alţi oameni. În a doua parte a săptămânii, astrele îți vor oferi o energie şi un farmec aparte. Te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt momente bune pentru a-ţi trasa noi direcţii de urmat şi pentru a-ți revizui în totalitate modul de a relaţiona cu cei din jur. 

Balanța  

Interesantă și foarte controversată săptămână la capitolul prieteni. Se pot ivi neînţelegeri din cauza divergenţelor de opinii, însă le poţi depăşi cu puțin efort și bunăvoință. Pe de altă parte, astrele îţi vor trimite raze în zona mentalului profund. Sunt posibile insomnii, stări de nelinişte, vise premonitorii sau viziuni. Bine este să reţii ideile apărute în gândurile tale în această săptămână sau sfaturile celor din jur, întrucât reprezintă esenţa următoarelor evenimente din viaţa ta. Ocupă-te doar de activităţile de rutină şi încearcă să te odihneşti mai mult. În ultimele zile ale săptămânii îţi vei reveni, apărând în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu poftă de viaţă. 

Scorpion

În prima parte a săptămânii, cariera şi poziţia socială sunt preocupările dominante. Este o perioadă de mari răscoliri, fiind posibile turnuri ale unor situații considerate până nu demult sigure și confortabile. Poţi obţine favoruri sau chiar îndatoriri noi la locul de muncă, ce îţi vor aduce faimă şi recunoaştere, însă ceva funcționează defectuos. Există persoane în jurul tău care nu te văd cu ochi buni, astfel că ai nevoie de eforturi serioase pentru a depăşeşi neplăcerile. Referitor la prieteni și la susținătorii din sfera socio-profesională, este bine să-i selectezi şi să păstrezi alături de tine doar pe cei care îţi sunt recomandaţi de sufletul tău. Spre finalul săptămânii, momentele de izolare şi dialog doar cu tine însuţi sunt cele mai potrivite pentru a te reface.  

Săgetător 

O săptămână dinamică pentru relațiile cu străinătatea, pentru călătorii, dar și pentru activitățile intelectuale. Sunt posibile evenimente interesante, răscolitoare şi pe segmental muncii legat de străinătate, parteneri străini sau interviuri pentru un job. Şefii îţi vor recunoaşte meritele şi răsplăti eforturile depuse în ultimul timp. S-ar putea să ţi se ofere un nou post de conducere sau responsabilităţi deosebite. Există multe controverse în acest segment de viaţă, dar schimbarea este inevitabilă. Posibile călătorii îndepărtate sau te poţi ocupa de demersuri specifice dezvoltării tale educaţionale. Vizionează piese de teatru, filme bune sau ascultă concerte de muzică. În utlimele zile ale săptămânii sunt momente potrivite pentru a te întâlni cu prietenii.

Capricorn 

În primele zile ale săptămânii te poţi ocupa de chestiuni financiare. Este vorba despre taxe, facturi curente sau demersuri specifice banilor şi bunurilor în comun cu alţii. Este multă forfotă în zona finanţelor, fiind o perioadă în care sunt posibile tot soiul de controverse. Se conturează elemente noi în zona relaţiilor cu străinătatea şi a studiilor superioare. Sunt momente favorabile de a începe o formă de şcolarizare pe termen lung sau într-o altă ţară. Pe e altă parte, dorinţa de a te ocupa în mod special de sufletul tău va fi evidentă şi chiar îi vei da curs. Este posibil să-ţi redefineşti legătura cu planurile divine, reuşind să înţelegi că totul are un rost. La finalul săptămânii este nevoie să te ocupi de carieră sau de imaginea ta în ochii celorlalţi. 

Vărsător 

În prima parte a săptămânii, relaţiile parteneriale şi colaborările sunt în prim plan. Discuții aprinse, revenire asupra unor subiecte delicate, vechi și nerezolvate. În plan financiar se conturează discret câștiguri din activități profesionale colaterale locului de muncă. Este posibilă apariţia unui binefăcător necunoscut care să-ţi faciliteze, momentan, accesul la banii şi bunurile altora. Dialogurile şi demersurile legate de taxe, impozite, datorii, relaţii cu instituţiile bancare sau chestiunile legate de moşteniri sunt active. Pe de altă parte, poate te gândeşti şi la o redimensionare a sistemului valorilor morale. La sfârşitul săptămânii apar aspecte legate de călătorii şi studii în străinătate. 

Pești 

Pentru tine, locul de muncă şi sănătatea primesc energii deosebite, care vor răscoli totul. Poţi primi noi sarcini de serviciu, plăcute sau mai puțin, alături de colegi binevoitori sau mai puțin binevoitori. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Segmentul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor se va remarca prin discuții aprinse. Un soi de barieră se contruiește între tine și ceilalți, de aceea fii foarte prudent. Dispui de suficientă forţă pentru a-ţi susţine punctele de vedere şi pentru a reuşi în tot ce îţi propui. Acordă atenţie și partenerului de viaţă. Tu eşti foarte preocupat doar de proiectele personale, neglijându-i pe cei apropiaţi. 

Related Posts

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi în mai pe platformele de streaming

Un nou sezon Bridgerton, o dramă romantică despre o iubire complicată și multe alte povești de neratat: iată…

6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate

Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi…

Primul concurs de frumusețe dedicat femeilor generate de inteligența artificială

Recent, a fost anunțată desfășurarea primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială (AI-…

Fundația Renașterea a dat START înscrierilor la cursa caritabilă – Race for the Cure Romania – ediția a 10-a, din 8 iunie

Fundația Renașterea organizează pe 8 iunie ediția aniversară a 10-a a Race for the Cure Romania- Cursa de…

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…

Trei evenimente despre artă și frumos care ne-au atras atenția

În această săptămână, avem o expoziție în premieră, o lansare de carte și un mare artist premiat. O…

Ce artiști vin la Summer Well în 2024?

În perioada 9-11 august 2024 are loc cea de-a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura…

Amalia Enache: 10 locuri din București care-mi plac

Am rugat-o pe prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte să ne vorbească despre București și despre locurile care…

Mădălina Ghenea a dat lovitura cu filmul produs de ea, Deep Fear

Mădălina Ghenea, model și actriță, e în al nouălea cer de fericire. Vedeta a dat lovitura cu cel…