A List Magazine ∙ May 5, 2022 ∙ 9 min read

Am invitat-o pe Diana Enache (născută în luna mai) să ne prezinte în propria ei manieră horoscopul pentru luna mai a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

Berbec

Segmentul financiar este răscolit, astfel că sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. Este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat. Este posibil să cheltuiești sume de bani consistente pentru aceste persoane, astfel că nu slăbi vigilența și nu te lăsa șantajat emoțional. Călătoriile și studiile rămân pe tot parcursul lunii teme delicate.

Taur

Vor fi momente importante pentru tine, de-a lungul întregii luni. Începe o etapă în care poți materializa planuri întocmite mai demult, poți renunța cu ușurință la idei, concepții, relații sau direcții de viață care s-au dovedit perimate. Gândește-te pe îndelete la situația în care te afli, depășește limitările cotidiene și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Fii scump la vorbă și evită să iei decizii majore sau să semnezi documente în perioada 10 – 23 Mai. Este posibil să constați că trebuie să revizuiești multe sau pur și simplu te vei răzgândi și nu îți va mai plăcea ceea ce ai stabilit în prima parte a lunii. Veniturile din activitatea profesională se modifică vizibil. Partenerul de viață, rudele sau colaboratorii s-ar putea să-ți ceară sprijin financiar sau să aducă vorba despre moșteniri și partaje.

Gemeni

Prima parte a lunii te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în diverse situații. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece a doua parte a lunii vulnerabilizează mult acest capitol. La locul de muncă, tensiunile se mențin, existând posibilitatea să muncești mult, poate chiar să acoperi și munca altora. Ai răbdare, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine cu putință și ai încredere că te vei descurca foarte bine. Atmosfera în casă și familie se îmbunătățește vizibil, lucru care te va bucura și liniști pe deplin. Final de capitol în plan profesional, însă și în privința sănătății se întrezăresc ameliorări.

Rac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura ele. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte, poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi datorită colegilor sau subalternilor. Se încheie o etapă profesională importantă. Fie o activitate, o sarcină de lucru se încheie, fie se modifică condițiile de muncă, fie apar modificări în colectivul de lucru în sensul că unii colegi pleacă sau vin alții. Ai grijă de sănătate!

Leu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută pentru a dialoga cu tine sau chiar pentru a-ți cere sfaturi. Alții însă, te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, întrucât de toate acestea depinde îmbunătățirea imaginii tale publice sau locul într-un colectiv socio-profesional. Se închide o etapă în câmpul muncii, de aceea este bine să-ți întocmești alte profesionale. Pe toată durata lunii este rost de întâlniri și dialoguri benefice cu prietenii și susținătorii din domeniul profesional. Evită să-ți divulgi intențiile!

Fecioară

Te vei simți bine de-a lungul acestei luni, deoarece predomină senzația că poți realiza tot ce ți-ai dorit vreodată. Financiar se îmbunătățesc lucrurile, însă deocamdată înfrânează-ți dorința de a cheltui fără rezerve sau de a investi în proiecte de anvergură. Atmosfera profesională se menține tensionată, dar sunt șanse mari de a lămuri chestiuni vechi. Mentalitatea ta se modifică, astfel că cei din preajmă nu prea te pot înțelege și nu pot comunica cu tine așa cum îți dorești. Planurile de călătorii reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii, existând șanse mari de a pleca într-o excursie sau de a călători în scop profesional. Se conturează tumult profesional, întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, cu persoane importante.

Balanță

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema principală a lunii. Se pare că primești sprijin financiar de la și prin alții, ba chiar și moștenirile vor fi luate în calcul, după caz. Se vor deschide posibilități de câștig, fie prin implicarea într-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă începe să te ajute material necondiționat. Apar vulnerabilizări pe veniturile obținute din munca proprie, fiind nevoie de prudență și cheltuieli. Discuții și întâlniri cu persoane erudite și cu persoane din străinătate pe tot parcursul lunii. Este posibil să călătorești sau să te integrezi într-un program de instruire personală sau profesională. Sănătatea se va îmbunătăți vizibil după 25 Mai, dar este bine să te îngrijești în continuare.

Scorpion

În prima parte a lunii ești preocupat de colaborări și de relația cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor activități comune nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri. Se recomandă prudență și deschidere mentală, întrucât tendința de a rămâne fixat în ideile și dorințele tale este dificil de contracarat. Relațiile cu prietenii și susținătorii din domeniul socio-profesional se îmbunătățesc, însă nu este încă momentul pentru a lega relații noi de acest fel. Cheltuielile sunt în continuare prezente, fiind nevoit să cheltuiești destul de mult, fie pe facturi, taxe, fie pe cele necesare traiului cotidian. Pe tot parcursul lunii pot apărea tot soiul de stări, trăiri și senzații deosebite, cu note bizare.

Săgetător

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile pe tot parcursul lunii. Alcătuiește-ți încă din primele zile un program de activități, în care să incluzi momente de odihnă, relaxare, plimbări în aer liber. Traversezi o perioadă solicitantă, astfel că urmând un plan bine pus la punct de către tine, vei reuși să depășești totul cu bine. Este doar o perioadă pasageră în care chiar ai nevoie de mai multă atenție cu propria-ți persoană. Se pare că ai mult de lucru la serviciu, dar și în segmentul domestic te așteaptă treburi restante. Ajutorul celor dragi și al colegilor de muncă îți este de mare folos. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri serioase și poate chiar de sfatul unor specialiști în sănătate. Se îmbunătățesc relațiile cu prietenii.

Capricorn

Eforturile și atenția îți sunt atrase de segmentul amoros, repectiv de relația cu persoana iubită și copiii. Chiar dacă apar, din când în când, discuții aprinse, divergențe în opinii și în planurile de activități, ai șanse să apalnezi orice diferend cu răbdare și înțelegere. Se conturează o nouă etapă în relațiile cu cei dragi, astfel că lămurirea unor chestiuni personale vechi sau renunțarea la relații și situații perimate, sunt binevenite. Chiar ai putea să te îndrăgostești de cineva și să se înfiripe o relație frumoasă pe termen lung. A doua parte a lunii aduce forfotă la locul de muncă. Activități noi, relații colegiale solicitante, iar șefii îți mai pot face neplăceri. Relațiile cu prietenii se tensionează, astfel că nu te vei mai putea baza pe aceștia.

Vărsător

Ai multe și mărunte de făcut acasă, împreună cu membrii familiei, în prima parte a lunii. Este o perioadă bună pentru reparații, curățenii generale, reamenajări ambientale, dar nu și pentru achiziționarea sau vânzarea de bunuri patrimoniale. Rezolvă diferendele cu neamurile și cu cei dragi, pentru ca în următoarele douăsprezece luni, totul să se desfășoare lin și armonios în planul familial. Segmentul financiar se deblochează după 25 Mai, însă chibzuiește atent fiecare cheltuială și orientează-te și spre a face economii. Relațiile profesionale sunt anoste și foarte ușor se pot destrăma relații vechi. Pe de altă parte, ar fi bine să renunți la oamenii care te necăjesc prea mult sau care doar profită de pe urma ta.

Pești

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii și rudele apropiate în prima parte a lunii. Cu toate că sunt posibile și discuții zgomotoase este un bun prilej de a afla informații noi și de a înțelege clar cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. Relațiile cu ceilalți, în general, se îmbunătățesc, fiind o perioadă bună pentru a găsi soluții viabile atât pentru relația cu partenerul de viață, cât și pentru colaborări. Ai toate dovezile necesare pentru a te desprinde de partenerii nepotriviți pe care i-ai susținut multă vreme. Acasă, în familie se conturează dialoguri importante, revenind teme patrimoniale vechi. Este rost de îmbunătățirea condițiilor locative, însă și relațiile familiale intră pe un alt făgaș.

Text realizat de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Secretele manichiurii impecabile, dezvăluite de specialiști

Poți avea unghii sănătoase și o manichiură de lungă durată? Da! Cu instrumentele potrivite, este nevoie doar de…

Adam Sandler joacă într-o comedie alături de soție și de fiicele sale adevărate

Adam Sandler apare într-un film amuzant pe NETFLIX, peliculă în care protagonista este fiica cea mică a lui…

Jessica Alba dezvăluie succesul unui mariaj reușit, la 15 ani de la căsătorie

Actrița și femeia de afaceri Jessica Alba (42 de ani) are o relație cu soțul ei, Cash Warren,…

4 instalații imersive complexe la ediția cu numărul #4 a NOVA Festival

În perioada 16 – 30 septembrie se desfășoară în București cea de-a 4-a ediție a NOVA Festival, eveniment…

Horoscopul săptămânii 14-20 august 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est se deschide în București. Sorina Topceanu și Mădălina Ivașcu, inițiatoarele proiectului MINA, vin cu detalii

Sorina Topceanu și Mădălina Ivașcu, doi dintre fondatorii MINA, sunt într-o permanentă căutare în a găsi cel mai…

Vacanță în Kos: locuri de neratat pe insula lui Hipocrate

Când am ales insula Kos pentru vacanța de vară, trebuie să recunosc că nu știam prea multe despre…

După Margot Robbie în rolul Barbie, Lily Collins întruchipează o altă păpușă celebră- Polly Pocket

Nici nu s-a potolit bine frenezia Barbie că o nouă figură ”păpușistică” apare în prim-plan – este vorba…

Trupa Vama a lansat un nou single: „Vara Pe Repeat”

Trupa Vama le-a pregătit o surpriză fanilor și a lansat un nou single, „Vara pe repeat”, chiar înainte…

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Un nou sezon The Witcher, remake-uri după blockbustere mult apreciate, dar și povești noi, numai bune de urmărit…