Monica Cismaru ∙ May 19, 2023 ∙ 3 min read

Harry Styles (29 de ani) este cel mai vânat bărbat la ora actuală. Cele mai mari frumuseți ale lumii se bat pe inima artistului britanic, care face colecție de cuceriri.

După despărțirea de actrița și regzioarea Olivia Wilde, mai în vârstă decât el cu 10 ani, cu care a avut o relație de doi ani, cântărețul și actorul a fost văzut în compania mi multor supermodele, iar cea mai recentă cucerire se pare că este modelul Victoria’s Secret Candice Swanepoel. Zvonurile despre o eventuală legătură Harry Styles și Candice cei doi apar la doar câteva săptămâni după ce acesta a fost văzut sărutându-se pătimaș în Tokyo cu Emily Ratajkowski, un alt model de succes.

harry styles

Printre cuceririle lui Harry Styles se mai numără Kendall Jenner, Cara Delevingne, Taylor Swift sau un alt model Victoria’s Secret, Nadine Leopold, cu care ar fi avut idile înainte de relația de lungă durată cu Olivia Wilde.

Olivia Wilde, Emily Ratajkowski

În trecut, numele lui Harry Styles sa mai fost legat de cel al modelelor Victoria’s Secret Sara Sampaio și de cel al neo-zeelandezei Georgia Fowler, în 2015, căreia i-ar fi dedicat și o piesă, intitulată sugestiv ”Kiwi”.

Cel de-al șalsele model Victoria’s Secret dintre cuceririle lui Harry Styles a fost Camille Rowe, cu care a avut o relație în 2017, după ce i-a fost prezentată de prietena lui bună, Alexa Chung.

CAndice Swanepoel, Georgia Fowler, Sara Sampaio

Acum, cucerirea cu numărul șapte dintre modelele Victoria’s Secret ar fi sud-africana Candice Swanepoel (34 de ani), pe care ar fi cunoscut-o în Shanghai, când Harry a cântat în prezentarea VS din 2017.

”Harry este unul dintre superstarurile muzicii pop, așa că nu e de mirare caăsupermodelele se bat să fie cu el. Candice este una dintre cele mai de succes modele VS, iar Harry ar fi un bărbat norocos dacă ar reuși s-o farmece”, declară o sursă pentru presa tabloidă din Marea Britanie.

Până una alta, Candice este singură după ce s-a despărțit oficial de partenerul ei, modelul brazilian Hermann Nicoli în 2018, cu care are doi fii. În prezent, Candice își împarte timpul între Brazilia și SUA – New York.

Candice Swanepoel

În ceea ce-l privește pe Harry, acesta păstrează discreția momentan și își limitează pe cât posibil aparițiile publice. Vedeta nu a fost văzută nici la Met Gala, evenimentul care atrage toate celebritățile, de teamă să nu dea nas în nas cu fostele lui- Olivia Wilde și Emily Ratajkowski.

Se pare că Harry ar fi refuzat politicos invitația primită din partea Annei Wintour după ce ar fi aflat că la evenimentul fashion vor lua parte ambele femei.

”Harry a fost invitat la Met Gala, dar, știind că ambele vor fi acolo, a evitat din răsputeri să participe. Echipa lui i-a spus că se va face tot posibilul să nu existe momente penibile și să se întâlnească cu Olivia, dar el n-a vrut să riște nimic”.

Foto: Hepta

Related Posts

Lungmetrajul EXT. MAȘINĂ. NOAPTE, regizat de Andrei Crețulescu, proiecție specială în avanpremieră mondială la TIFF

Regizorul Andrei Crețulescu și actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu revin la Cluj cu…

VACANȚĂ WELLNESS la Alma Health & Spa Retreat

Ce zici de o vacanță wellness, chiar aici, în România? Avem mai multe argumente: un sejur wellness &…

Horoscopul lunii iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul lunii iunie 2024. Iată ce le așteaptă pe zodii în prima luna…

Ce filme și seriale vedem în iunie pe platformele de streaming

Seriale noi din serialele tale preferate, povești intrigante, miniserii biografice: iată titlurile de neratat în luna iunie.  House…

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi în mai pe platformele de streaming

Un nou sezon Bridgerton, o dramă romantică despre o iubire complicată și multe alte povești de neratat: iată…

6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate

Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi…

Primul concurs de frumusețe dedicat femeilor generate de inteligența artificială

Recent, a fost anunțată desfășurarea primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială (AI-…

Fundația Renașterea a dat START înscrierilor la cursa caritabilă – Race for the Cure Romania – ediția a 10-a, din 8 iunie

Fundația Renașterea organizează pe 8 iunie ediția aniversară a 10-a a Race for the Cure Romania- Cursa de…

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…