Monica Cismaru ∙ May 19, 2023 ∙ 3 min read

Harry Styles (29 de ani) este cel mai vânat bărbat la ora actuală. Cele mai mari frumuseți ale lumii se bat pe inima artistului britanic, care face colecție de cuceriri.

După despărțirea de actrița și regzioarea Olivia Wilde, mai în vârstă decât el cu 10 ani, cu care a avut o relație de doi ani, cântărețul și actorul a fost văzut în compania mi multor supermodele, iar cea mai recentă cucerire se pare că este modelul Victoria’s Secret Candice Swanepoel. Zvonurile despre o eventuală legătură Harry Styles și Candice cei doi apar la doar câteva săptămâni după ce acesta a fost văzut sărutându-se pătimaș în Tokyo cu Emily Ratajkowski, un alt model de succes.

harry styles

Printre cuceririle lui Harry Styles se mai numără Kendall Jenner, Cara Delevingne, Taylor Swift sau un alt model Victoria’s Secret, Nadine Leopold, cu care ar fi avut idile înainte de relația de lungă durată cu Olivia Wilde.

Olivia Wilde, Emily Ratajkowski

În trecut, numele lui Harry Styles sa mai fost legat de cel al modelelor Victoria’s Secret Sara Sampaio și de cel al neo-zeelandezei Georgia Fowler, în 2015, căreia i-ar fi dedicat și o piesă, intitulată sugestiv ”Kiwi”.

Cel de-al șalsele model Victoria’s Secret dintre cuceririle lui Harry Styles a fost Camille Rowe, cu care a avut o relație în 2017, după ce i-a fost prezentată de prietena lui bună, Alexa Chung.

CAndice Swanepoel, Georgia Fowler, Sara Sampaio

Acum, cucerirea cu numărul șapte dintre modelele Victoria’s Secret ar fi sud-africana Candice Swanepoel (34 de ani), pe care ar fi cunoscut-o în Shanghai, când Harry a cântat în prezentarea VS din 2017.

”Harry este unul dintre superstarurile muzicii pop, așa că nu e de mirare caăsupermodelele se bat să fie cu el. Candice este una dintre cele mai de succes modele VS, iar Harry ar fi un bărbat norocos dacă ar reuși s-o farmece”, declară o sursă pentru presa tabloidă din Marea Britanie.

Până una alta, Candice este singură după ce s-a despărțit oficial de partenerul ei, modelul brazilian Hermann Nicoli în 2018, cu care are doi fii. În prezent, Candice își împarte timpul între Brazilia și SUA – New York.

Candice Swanepoel

În ceea ce-l privește pe Harry, acesta păstrează discreția momentan și își limitează pe cât posibil aparițiile publice. Vedeta nu a fost văzută nici la Met Gala, evenimentul care atrage toate celebritățile, de teamă să nu dea nas în nas cu fostele lui- Olivia Wilde și Emily Ratajkowski.

Se pare că Harry ar fi refuzat politicos invitația primită din partea Annei Wintour după ce ar fi aflat că la evenimentul fashion vor lua parte ambele femei.

”Harry a fost invitat la Met Gala, dar, știind că ambele vor fi acolo, a evitat din răsputeri să participe. Echipa lui i-a spus că se va face tot posibilul să nu existe momente penibile și să se întâlnească cu Olivia, dar el n-a vrut să riște nimic”.

Foto: Hepta

Related Posts

Secretele manichiurii impecabile, dezvăluite de specialiști

Poți avea unghii sănătoase și o manichiură de lungă durată? Da! Cu instrumentele potrivite, este nevoie doar de…

Adam Sandler joacă într-o comedie alături de soție și de fiicele sale adevărate

Adam Sandler apare într-un film amuzant pe NETFLIX, peliculă în care protagonista este fiica cea mică a lui…

Jessica Alba dezvăluie succesul unui mariaj reușit, la 15 ani de la căsătorie

Actrița și femeia de afaceri Jessica Alba (42 de ani) are o relație cu soțul ei, Cash Warren,…

4 instalații imersive complexe la ediția cu numărul #4 a NOVA Festival

În perioada 16 – 30 septembrie se desfășoară în București cea de-a 4-a ediție a NOVA Festival, eveniment…

Horoscopul săptămânii 14-20 august 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est se deschide în București. Sorina Topceanu și Mădălina Ivașcu, inițiatoarele proiectului MINA, vin cu detalii

Sorina Topceanu și Mădălina Ivașcu, doi dintre fondatorii MINA, sunt într-o permanentă căutare în a găsi cel mai…

Vacanță în Kos: locuri de neratat pe insula lui Hipocrate

Când am ales insula Kos pentru vacanța de vară, trebuie să recunosc că nu știam prea multe despre…

După Margot Robbie în rolul Barbie, Lily Collins întruchipează o altă păpușă celebră- Polly Pocket

Nici nu s-a potolit bine frenezia Barbie că o nouă figură ”păpușistică” apare în prim-plan – este vorba…

Trupa Vama a lansat un nou single: „Vara Pe Repeat”

Trupa Vama le-a pregătit o surpriză fanilor și a lansat un nou single, „Vara pe repeat”, chiar înainte…

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Un nou sezon The Witcher, remake-uri după blockbustere mult apreciate, dar și povești noi, numai bune de urmărit…