A List Magazine ∙ February 16, 2022 ∙ 3 min read

În luna mai a acestui an, industria de marketing din România va beneficia de un boost de energie, inspirație și informație cu ocazia primului și singurului festival outdoor de content marketing din Europa, marca WeContent, care se va desfășura în perioada 26-27 mai la Palatul Știrbey din Buftea, reunind invitați de top din România și din lume.

Sub sloganul Move out of your content zone, festivalul WeContent iese din tipare și se îndreaptă către profesioniștii din domeniile marketing, comunicare și PR, creatori de conținut, lideri de opinie și antreprenori interesați să-și eficientizeze activitatea și să creeze awareness prin promovarea de conținut relevant. Cu toții sunt invitați pe 26 și 27 mai 2022 la o porție de aer proaspăt și idei bune, care să-i scoată din cotidian și să aducă muncii lor un suflu nou.

Aflat la prima ediție în acest format, WeContent și își propune să fie un festival ca niciun altul, să depășească granițele unei conferințe din spatele ușilor închise, transformându-se într-un real nucleu al expertizei de content marketing din Europa, printr-o abordare revoluționară, care îmbină informația de calitate cu divertismentul și provocarea cu relaxarea.  

„E o mare bucurie să anunțăm WeContent Festival 2022, primul de acest fel organizat vreodată în Europa, în aer liber. Ne dorim să fie unul dintre cele mai ambițioase și inovatoare evenimente din domeniu, care să consolideze o comunitate puternică, dornică să învețe lucruri noi și capabilă să depășească bariere. Vor fi spuse povești și lecții valoroase, de către experți cu un know-how divers – de la storytelling, la video și podcasting, totul într-o atmosferă de festival, fără uși închise, cu libertate și idei nelimitate cu privire la strategiile de content marketing“, a declarat Al Kamara, CEO WeContent.  

Invitați și speakeri premium

În cadrul WeContent Festival, vor fi în lumina reflectoarelor autori și experți cu diverse specializări, cunoscuți pe plan național sau european pentru rezultatele remarcabile obținute
de-a lungul carierei. Aceștia vor dezvălui tendințe și strategii cu aplicabilitate imediată, studii de caz și povești inspiraționale, totul într-o atmosferă destinsă.

Printre speakeri se numără: Payal Arora, antropolog digital și academician renumit și autor premiat; Becky Simms, fondator și CEO al agenției Reflect Digital, cu numeroase premii în domeniu, strateg de marketing digital cu expertiză B2B și B2C și speaker pasionat, mereu dornică să inspire; Carljin Postma, fondatoarea agenției de content marketing The Post, speaker, autor și câștigătoare a titlului Femeia Anului 2017 în Content Marketing.

În total, vor fi prezenți peste 20 de speakeri din Olanda, UK, Belgia, Germania, Spania, Danamarca și Rusia, vor exista 3 scene, 8 masterclass-uri, peste 1200 de participanți (fizic și online), oportunități nenumărate de a învăța lucruri noi, de a aprofunda informații și de a crea conexiuni. Totodată, invitații se vor bucura de concert live și afterpary.

„WeContent Festival 2022 este un eveniment de amploare, cea mai mare conferință de content marketing din România, de neratat pentru profesioniștii din domeniu, care au oportunitatea să se reinventeze, descoperind secretele și impactul unui conținut autentic de la cei mai buni experți.“ – Sabina Varga, Community & Social Media Manager WeContent.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.wecontent.eu, iar prețurile lor diferă în funcție de facilitățile pe care le includ. Până la finalul lui ianuarie, biletele por fi cumpărate la preț super early bird.

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…