A List Magazine ∙ February 16, 2022 ∙ 3 min read

În luna mai a acestui an, industria de marketing din România va beneficia de un boost de energie, inspirație și informație cu ocazia primului și singurului festival outdoor de content marketing din Europa, marca WeContent, care se va desfășura în perioada 26-27 mai la Palatul Știrbey din Buftea, reunind invitați de top din România și din lume.

Sub sloganul Move out of your content zone, festivalul WeContent iese din tipare și se îndreaptă către profesioniștii din domeniile marketing, comunicare și PR, creatori de conținut, lideri de opinie și antreprenori interesați să-și eficientizeze activitatea și să creeze awareness prin promovarea de conținut relevant. Cu toții sunt invitați pe 26 și 27 mai 2022 la o porție de aer proaspăt și idei bune, care să-i scoată din cotidian și să aducă muncii lor un suflu nou.

Aflat la prima ediție în acest format, WeContent și își propune să fie un festival ca niciun altul, să depășească granițele unei conferințe din spatele ușilor închise, transformându-se într-un real nucleu al expertizei de content marketing din Europa, printr-o abordare revoluționară, care îmbină informația de calitate cu divertismentul și provocarea cu relaxarea.  

„E o mare bucurie să anunțăm WeContent Festival 2022, primul de acest fel organizat vreodată în Europa, în aer liber. Ne dorim să fie unul dintre cele mai ambițioase și inovatoare evenimente din domeniu, care să consolideze o comunitate puternică, dornică să învețe lucruri noi și capabilă să depășească bariere. Vor fi spuse povești și lecții valoroase, de către experți cu un know-how divers – de la storytelling, la video și podcasting, totul într-o atmosferă de festival, fără uși închise, cu libertate și idei nelimitate cu privire la strategiile de content marketing“, a declarat Al Kamara, CEO WeContent.  

Invitați și speakeri premium

În cadrul WeContent Festival, vor fi în lumina reflectoarelor autori și experți cu diverse specializări, cunoscuți pe plan național sau european pentru rezultatele remarcabile obținute
de-a lungul carierei. Aceștia vor dezvălui tendințe și strategii cu aplicabilitate imediată, studii de caz și povești inspiraționale, totul într-o atmosferă destinsă.

Printre speakeri se numără: Payal Arora, antropolog digital și academician renumit și autor premiat; Becky Simms, fondator și CEO al agenției Reflect Digital, cu numeroase premii în domeniu, strateg de marketing digital cu expertiză B2B și B2C și speaker pasionat, mereu dornică să inspire; Carljin Postma, fondatoarea agenției de content marketing The Post, speaker, autor și câștigătoare a titlului Femeia Anului 2017 în Content Marketing.

În total, vor fi prezenți peste 20 de speakeri din Olanda, UK, Belgia, Germania, Spania, Danamarca și Rusia, vor exista 3 scene, 8 masterclass-uri, peste 1200 de participanți (fizic și online), oportunități nenumărate de a învăța lucruri noi, de a aprofunda informații și de a crea conexiuni. Totodată, invitații se vor bucura de concert live și afterpary.

„WeContent Festival 2022 este un eveniment de amploare, cea mai mare conferință de content marketing din România, de neratat pentru profesioniștii din domeniu, care au oportunitatea să se reinventeze, descoperind secretele și impactul unui conținut autentic de la cei mai buni experți.“ – Sabina Varga, Community & Social Media Manager WeContent.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.wecontent.eu, iar prețurile lor diferă în funcție de facilitățile pe care le includ. Până la finalul lui ianuarie, biletele por fi cumpărate la preț super early bird.

Related Posts

ANUL NOU CARE N-A FOST, lungmetrajul de debut al regizorului Bogdan Mureșanu, va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

ANUL NOU CARE N-A FOST/ THE NEW YEAR THAT NEVER CAME, primul lungmetraj de ficțiune scris și regizat…

Vara Copiilor Fericiți la FC Nana Juniors – Tabăra Urbană 2024

În această vară, Asociația Sportivă FC Nana Juniors își deschide porțile pentru o experiență de neuitat dedicată celor…

Lungmetrajul EXT. MAȘINĂ. NOAPTE, regizat de Andrei Crețulescu, proiecție specială în avanpremieră mondială la TIFF

Regizorul Andrei Crețulescu și actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu revin la Cluj cu…

VACANȚĂ WELLNESS la Alma Health & Spa Retreat

Ce zici de o vacanță wellness, chiar aici, în România? Avem mai multe argumente: un sejur wellness &…

Horoscopul lunii iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul lunii iunie 2024. Iată ce le așteaptă pe zodii în prima luna…

Ce filme și seriale vedem în iunie pe platformele de streaming

Seriale noi din serialele tale preferate, povești intrigante, miniserii biografice: iată titlurile de neratat în luna iunie.  House…

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi în mai pe platformele de streaming

Un nou sezon Bridgerton, o dramă romantică despre o iubire complicată și multe alte povești de neratat: iată…

6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate

Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi…

Primul concurs de frumusețe dedicat femeilor generate de inteligența artificială

Recent, a fost anunțată desfășurarea primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială (AI-…

Fundația Renașterea a dat START înscrierilor la cursa caritabilă – Race for the Cure Romania – ediția a 10-a, din 8 iunie

Fundația Renașterea organizează pe 8 iunie ediția aniversară a 10-a a Race for the Cure Romania- Cursa de…