Nicoleta Nicolae ∙ April 7, 2021 ∙ 3 min read

Originară din Republica Moldova, Natalia Gordienko este reprezentanta Moldovei la Eurovision. A ales întotdeauna partea plină a existenței sale și este gata să bucure publicul printr-o piesă colorată, energică și debordând de bună dispoziție, intitulată simplu „Sugar“.

Cine este Natalia Gordienko?

Este un om simplu, deschis, iubitor, muncitor, care a pășit timid în această lume artistică, dar care, prin motivație continuă a reușit să se afirme, să se facă îndrăgită și să devină artist internațional. În prezent, se pregătește pentru concursul ”Eurovision”, unde, în data de 22 mai, va reprezenta, la Rotterdam (Olanda), va reprezenta Republica Moldova.

Când ai început să cânți? 

De la cinci până la doisprezece ani m-am ocupat cu dansul (pentru o fată este foarte important să aibă o postură, un mers, o mobilitate bună) și mă bucur că bunica mea m-a îndrumat spre dans. În general, ea se ocupa de tot ce însemna viața mea artistică timpurie, tot ea m-a dus la școala muzicală. Eu învățam în liceu teoretic rusa și ucranian, și, în paralel, cam început și cu muzica, am luat lecții de solfegiu, să cânt la cor, iar de la doisprezece ani am început să particip la diferite concursuri naționale și internaționale, iar pe la cincisprezece ani, au apărut plecările în afara țării, care m-au ambiționat și aduceam în urma lor numai Locul I și Grand Prix-uri, iar cel mai mare concurs a fost Eurovision-ul din 2006 când am fost invitată de Arsenium în acest proiect și am mers să concurăm în Atena, La Eurovision. Iar de aici a urmat totul la nivel ultra profesionist, cu plecări, concerte, apariții etc.

Cum a descoperit pasiunea pentru muzică?

Când eram mic copil eram foarte activă, energică și toată această combustie a fost direcționată pe drumul potrivit. Pot spune că nu am avut copilărie, am avut permanent activitate, dar mă bucur deoarece și bunica era strictă cu mine, iar poate dacă nu se ocupau ei de mine atât de intens, nu eram eu cea de astăzi.

Cine este artistul/a din România cu care și-ar dori o colaborare, și de ce?

Îmi plac foarte mult Delia, Antonia, Andra, sunt fetele superbe cu voci extraordinare, foarte carismatice, talentate. Totodată, îl admir pe Smiley, dar și Fly Project.

Care este geneza piesei “Sugar”?

Piesa “Sugar” este o colaborare internațională, eu sunt artistă din Republica Moldova (cu origini poloneze și ucrainiene, care vorbește mai mult în limba rusă), compozitorii piesei Philip Kirkorov și Dimitris Kontopoulus, versuri de Mikhail Gusteriev , adaptate în limba engleză de Sharon Vaugh (producător și deținător al unui Premiu Grammy). Sunt considerați a fi ” dream team”, întrucât mai mulți artiști au fost pregătiți de ei. Este o mare responsabilitate și onoare pentru mine să pot reprezenta țara la acest nivel, este o piesă dinamică, energică, foarte pozitivă, catchy și ne dorim să fie foarte bine primită de toată Europa, iar lumea să danseze împreună cu noi. Ne dorim, pe această cale, să îndulcim și să colorăm viețile tuturor, mai ales în aceste vremuri tulburi. Este o piesă de dragoste, în care protagoniștii nimeresc în Țara dulciurilor și se îndrăgostesc, pur și simplu, este o joacă, așa cum este iubirea. Sperăm să vă placă .

 

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…