Încă trei noi designeri români și-au adus creațiile în spațiul Alist Designers Boutique de la București Mall, zona lounge, de la parter – Fior, Lele și Concept A Trois. Creațiilor lor vor putea fi admirate și cumpărate timp de o lună.

Așa că, dacă de-abia ați început goana după cadourile de Paște, poate faceți o oprire și la Alist Designers Boutique, unde veți găsi haine și accesorii unicat, create cu migală, imaginație și cu îndemânare de cei mai tineri și talentați designeri români.

Pentru un stil crisp, curat, timeless, dar ingenios, în același timp, puteți alege cămășile Fior, create de Loredana Munteanu, care se remarcă datorită picturilor realizate manual. Diversele imprimeuri atrag imediat atenția, iar preferata noastră a fost, bineînțeles, cămașa cu inimă roșie pe piept.

La rândul său, Concept A Trois vine cu ținute cu croieli impecabile – rochii, fuste, jachete, veste– in diverse culori și modele, care avantajează orice siluetă.

Pentru completarea unui look deosebit și rafinat, bijuteriile create de Irina Constantin – Lele – sunt alegerea ideală. Create din porțelan fin și aur, cerceii, brățările și inelele Lele sunt adevărate obiecte de artă de purtat la urechi, la mână sau la gât. Dantela fină din porțelan și detaliile prețioase aurite fac din aceste bijuterii cadoul ideal de Paște pentru femeia specială din viața dv.

Așadar, vă așteptăm cu drag la Alist Designers Boutique din București Mall pentru a vă alege cele mai frumoase și inspirate ținute de Paște, semnate de designeri români.

Video: Sorin Badea, Ștefan Bucur/ A List Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts