Tot ce trebuie să știi despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

nunta printesa eugenie

Pe 12 octombrie, Prințesei Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit, la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor – este cea de-a doua nuntă din familia regală britanică de anul acesta, după cum probabil știi deja – pe 19 mai s-au căsătorit Prințul Harry și Meghan Markle.

nunta eugenie nunta eugenie

Invitații

Nunta Prințesei a fost un prilej bun de-a aduce împreună mai toată familia regală britanică – i-am văzut pe Regina Elisabeta a II-a și pe Regele Philip, pe Prințul Charles și Camilla, Prințul William și Kate Middleton, Ducele și Ducesa de Sussex, Prințesa Anne, Prințul Andrew, Prințesa Beatrice, Pippa Middleton etc. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Robbie Williams și Ayda Fields, Cara Delevingne etc.

nunta eugenie

Cavalerul și domnișoara de onoare

Domnișoara de onoare a fost Prințesa Beatrice, iar cavaler de onoare Thomas Brooksbank, fratele mirelui. Însă surpriza zilei au fost Prințul George care a primit rolul de paj și Prințesa Charlotte, domnișoară de onoare.

nunta eugenie

Rochia

Prințesa Eugenie a ales o rochie creată de Peter Pillo și Christopher De Vos, pantofi Charlotte Olympia și tiara Greville Emerald Kokoshnik, din colecția personală a Reginei Elisabeta.

nunta eugenie

Recitaluri speciale

La ceremonie, Prințesa Beatrice a recitat un fragment din „The Great Gatsby“ și au cântat Andrea Bocelli și Carlo Bernini, acompaniați de Royal Philarmonic Orchestra.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle