Story of a Home: În vizită la Randi

Ritmul verii ne poartă, în această lună, acasă la Randi, într-un nou episod Story of a Home by Storia.ro. Dacă toată lumea îl știe și îi fredonează piesele, acum a venit timpul să îl cunoaștem pe Randi, în postura de gazdă. Astăzi, pătrundem în locuința unui artist, o casă minimalistă ce surprinde prin spațiul generos și încăperile înalte, dar și prin căldura transmisă de spiritul său de familist.

Randi

Familia joacă un rol extrem de important în viața lui Randi. Dovada e arhitectura casei fratelui său, în oglindă cu cea a artistului, având o curte comună. În ceea ce privește designul interior, acesta diferă de cel adoptat de fratele său. Randi optează pentru un stil specific anilor ꞌ70 , un mix de lemn și culoarea intensă oferită de canapea, corpul de iluminat sub forma unui OZN  și obiectele decorative; într-un singur cuvânt: funky!

Story of a Home

Story of a Home

Călătoria noastră în intimitatea căminului celebrului artist nu se încheie aici! Atmosfera de vacanță se face simțită la tot pasul, obiectele decorative aduse din toate călătoriile și vacanțele lui Randi întregesc tabloul de vară. Măști tribale din Africa sau statuete din Anglia evidențiază pasiunea pentru deconectare și relaxare a lui Randi.

Story of a Home

Am vrut să îmi fac o casă în care să mă simt ca în vacanță, să mă relaxez, să mă deconectez.

Story of a Home

Arhitectura casei este inspirată de stilul scandinav, cu linii simple, însă efectul simplist pe care îl oferă accentele minimaliste este întrerupt de etajul casei, construit sub forma unui oval.

Cred că este mai personal și mai cald să ai spații bine gândite și să investești sentimente în casa ta.

Story of a Home

Pas cu pas descoperim mai mult din personalitatea lui Randi ce se transpune în întreaga sa locuință. Insula aflată în centrul bucătăriei, pregătită să aștepte prietenii și familia,  pianul electric care aduce viață și vibrație, toate acestea scriu povestea unei case.

Atunci când aprind pianul electronic și cânt, întreaga mea casă prinde viață”.

Story of a Home

Diana Lupu & Randi

Intră și tu în lumea Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Categorii Lifestyle

Categorii Video