Shopping: Brb, gone hiking – cele mai cool piese sport ale verii

Când vine vorba de piese sport, nu trebuie să-ți lași stilul deoparte, ci, dimpotrivă, trebuie să faci exact alegerile care te definesc și care sunt, totodată, foarte comode, pentru a te putea bucura cu adevărat de aventurile tale din această vară. Iată ce propuneri avem noi: 

Fila, Fila, Iceberg

Drumețiile și aventurile pe munte, departe de aglomerație, perfecte pentru această vară, ne-au inspirat în alegerea unor piese vestimentare sporty-chic în nuanțe efervescente. Vara aduce un plus de vitalitate, așa că profită de acest vibe și îndrăznește să porți nuanțe puternice de corai, mentă, oranj sau galben, pe care le poți accentua în contrast cu negru sau le poți tempera dacă optezi pentru câteva elemente într-o nuanță imaculată de alb.  

Pelerină COS, 225 usd; Cozoroc Bershka, 49,90 lei; Rucsac Timeout, 149,99 lei; Pantofi sport Louis Vuitton, 690 euro; Costum de baie Topshop, preț în magazin
Jacheta Topshop, 275 lei; Șorturi Diesel, 490 lei; Rochie Bershka, 79,90 lei; Colanți Adidas, în magazin
Bustieră H&M, 79,99 lei; Papuci Louis Vuitton, 390 euro; Bluză COS, 69 usd

Alege accesorii în același ton, care să se potrivească cu mai multe piese sport pe care le ai în recuzită, cum ar fi o borsetă sau un cozoroc, care vor da și un aer cool întregii ținute. Poartă încălțăminte cât mai comodă, precum o pereche hibridă de pantofi sport sau o pereche de papuci cu barete late, în aceleși ton, marcat de culoare.

Smartwatch Sunnto, B&B Collection, 1028 lei; Recipient S’Well, amara.com, £42; Ochelari Balenciaga, K Optic, preț la cerere; Pantofi sport Deichmann, 139 lei
Cercei Teilor, 396 lei; Inel Teilor, 545 lei; Rucsac Meli Melo, 129,99 lei
Borsetă Stradivarius, 69,90 lei
  • Toate produsele din articol au afișat prețul întreg, însă, în perioada verii, unele dintre acestea pot fi modificate de sesiunile speciale de reduceri.

Foto: Hepta, PR