Renée Zellweger preferă ținutele unui designer român

renee zellweger maria lucia hohan

Actrița poartă o rochie semnată Maria Lucia Hohan într-un material special al publicației americane Hollywood Reporter – o serie de discuții cu cele mai mari celebrități de la Hollywood.

Din seria actuală a Hollywood Reporter Round Table mai fac parte Scarlett Johansson, Jennifer Lopez, Laura Dern, Awkwafina și Lupita Nyong’o.

renee zellweger maria lucia hohan

Renée Zellweger poartă în producția Hollywood Reporter o rochie roz pudrat, din catifea, creație Maria Lucia Hohan și vorbește despre cel mai recent rol pe care îl interpretează, cel al legendarei Judy Garland, din producția omonimă – ”Judy”.

View this post on Instagram

@thehollywood_reporter

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Renée spune despre rolul ei că a fost ”un întreg proces, o continuă mișcare, mici experiențe, în care încercam lucruri noi în fiecare zi. Nici nu am simțit că făceam un film, parcă era o celebrare a ei. Fiecare dintre cei prezenți pe platourile de filmare nutrea o admirație pentru Judy Garland și s-a văzut asta”, a declarat actrița.

renee zellweger

Renée țintește la un premiu Oscar cu noul ei rol, Judy, trofeu pe care să-l adauge lângă cel deja existent, obținut pentru rolul din Cold Mountain, producție filmată în România.

Categorii Lifestyle