Raluka (SuperStar): ”Pe Carla’s Dreams nu vrei să îl superi…”

raluka superstar p

Raluka este unul dintre membrii juriului noului talent-show de la PRO TV, SuperStar, care va fi difuzat la toamnă, alături de Smiley, de Marius Moga și de Carla’s Dreams. Ea însăși s-a lansat în industria muzicii, în urmă cu mai mulți ani, prin intermediul unui show de talente, iar acum ne vorbește din ipostaza de decident al sorții concurenților, dar și despre chimia cu celebrii ei colegi.

Raluka, ești unul dintre membrii juriului SuperStar, noul show de la PRO TV. Cum te simți în această ipostază, după ce tu însăți te-ai lansat acum mai mulți ani tot la prin participarea la un talent-show?

E o mare bucurie pentru mine că sunt aici. Pare simplu, dar nu e deloc așa pentru că știu ce înseamnă să te prezinți în fața unui juriu și să trebuiască să ți se dea un verdict. În același timp, am mai spus, e greu să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni.

Cum ai primit propunerea și care a fost primul gând când ai auzit ce te așteapta?

Am fost fericită de la început. Primele gânduri au fost despre fericire, abia după câteva zile am început să mă gandesc la ce implică și care este partea dificilă.

raluka superstar

Cu cine ai cea mai bună chimie dintre colegii de juriu? Smiley, Marius Moga, Carla’s Dreams?

Avem chimie foarte frumoasă toți și am reușit să ne apropiem atât de repede, să avem încredere unul în celălalt pentru că e un scop comun. Am facut echipă bună extrem de repede și mă bucură foarte tare acest lucru.

Dacă ai alege câte o piesă din repertoriul fiecăruia dintre ei, ce ai vrea să interpretezi?

Hmm… cred că “Acasă” de la Smiley, “Pe barba mea” de la Marius și “Anxietate” de la Carla’s.

Aveți ”roluri” diferite fiecare în emisiune? E vreunul mai blând, mai aspru, mai permisiv? Cum analizați de la masa juriului?

Nu ne-am stabilit dinainte câte un rol, asta și este frumusețea acestui casting. Suntem foarte diferiți, spunem lucrurile diferit, dar ajungem, în mare, cam la aceeași concluzie. Smiley este împăciuitorul juriului, Moga e foarte serios, dar și sensibil, iar pe Carla’s nu vrei să îl superi… și, cel mai important, vrea sinceritate. Eu sunt destul de directă si nu stau prea mult la discuții .

În afară de filmările pentru SuperStar, cu ce îți ocupi vara? Ce planuri te așteaptă după lungă perioadă de carantină?

Din fericire, vara asta o să fie plină de muncă. Mă bucur tare că au început concertele, o să fiu iar aproape de oameni, am de stat în studio, vreau să fac muultă muzică bună pentru ascultătorii mei.

raluka superstar

Care sunt lucrurile care îți plac cel mai mult la tine?

Sunt un om sincer și fericit.

În afară de muzică, în ce îți place să mai investești timp și alte resurse?

Aloc destul timp sportului, îmi ține mintea sănătoasă.

Lumea nu știe încă despre tine că…

Dat fiind faptul că sunt o persoană mult prea sinceră uneori, nu sunt lucruri, fapte pe care să nu le fi spus sau arătat deja.

Un lucru inutil pe care îl ai acasă, de care nu vrei să scapi?

Am multe produse de make-up pe care nu le folosesc, dar nici nu vreau să scap de ele.