Prințul Harry și Meghan Markle își lansează primul serial pe Netflix

meghan harry heart of invictus

“Heart of Invictus” se intitulează prima serie de documentare produsă de Prințul Harry și de Meghan Markle, prin care cei doi încep să-și onoreze contractul semnat cu Netflix anul trecut.

Documentarul este centrat pe povestea competiției sportive Invictus Games, înființată de Harry în 2014, la care participă cadre militare rănite sau rămase cu sechele de pe pe câmpurile de luptă. Heart of Invictus este realizat de casa de producție a Ducilor de Sussex, Archewell Productions, și va urmări povestea unor ”competitori extraordinari ce provin din întreaga lume – militari răniți în război, care s-au pregătit pentrue ediția Invictus Games de la Haga din 2020, amânată pentru 2022”, anunță Netflix.

Prințul Harry însuși este militar veteran, după ce a luptat în Afganistan împotriva talibanilor ca pilot de elicopter în căutarea răniților trupelor aliate. Harry a fost detașat în provincia Helmand din Afganistan, la baza militară britanică Camp Bastion.

meghan harry heart of invictus
Meghan și Harry la ediția din 2018 a Invictus Games, Sydney, Australia

Documentarul va fi regizat de Orlando von Einsiedel și de producătorul Joanna Natasegara, premiată cu Oscar în 2016 pentru scurtmetrajul The White Helmets. ”Sunt foarte bucuros pentru drumul care ni se deschide în față și pentru comunitatea Invictus, care e o sursă de inspirație pentru vindecarea întregii lumi, pentru dedicare și pentru potențialul uman care poate fi atins”, a spus Prințul Harry. Acesta va juca rolul de producător executiv și va și apărea în film. O parte din fondurile obținute după difuzarea docu-seriei vor fi direcționate către fundația The Invictus Games.

Contractul dintre Harry și de Meghan cu gigantul de streaming Netflix a fost încheiat în luna septembrie a anului trecut și include realizarea mai multor serii artistice, documentare, apariții în diverse programe și producții adresate copiilor. Contractul lor valorează peste 100 de milioane de dolari, conform surselor, chiar dacă nicio sumă nu a fost confirmată.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle