O nouă vedetă se alătură echipei ”Românii au talent”. Cine pleacă de la masa juriului în sezonul 11?

alexandra dinu romanii au talent

Sezonul 11 ”Românii au talent” (PRO TV) vine cu noi surprize – unul dintre membrii juriului părăsește emisiunea, iar o nouă vedetă ocupă locul rămas vacant.

Preselecțiile au luat sfârșit și urmează să începă filmările pentru sezonul 11 al show-ului de succes ”Românii au talent”, de la PRO TV. Noul sezon vine cu modificări la masa juriului, de la care una dintre vedetele consacrate pleacă, iar o noua prezență îi va lua locul. Mihai Petre părăsește juriul ”Românii au talent”, iar lui Andi Moisescu, Andrei și lui Florin Călinescu li se alătură nimeni alta decât Alexandra Dinu, actrița româncă strămutată în Italia.

alexandra dinu romanii au talent

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de vedete precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu ne asigură că la masa juraților va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

alexandra dinu romanii au talent

Înaintea de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Categorii Lifestyle