Naomi Osaka și Serena Williams- bătălia stilurilor

Naomi Osaka și Serena Williams s-au întâlnit de două ori în carieră, de fiecare dată s-a impus nipona de 23 de ani. Zilele acestea, ambele jucătoare ne atrag atenția însă, în afara terenului de tenis, întrecându-se care mai de care în cele mai noi campanii publicitare.

Serena Williams, ambasadorul global al mărcii Stuart Weitzman, ne prezintă colecția de iarnă, într-o nouă campanie publicitară. Serena o înlocuiește astfel pe Kendall Jenner, cea care a fost imaginea Stuart Weitzman timp de câteva sezoane.

La 38 de ani, starul din tenis se află pe locul 9 îi ierarhia WTA și are în palmares 23 de titluri de Grand Slam.

Naomi Osaka tocmai a dezvăluit și ea următoarea campanie publicitară pentru Nike. Colecția include articole casual, articolele de îmbrăcăminte sport, o cămașă portocalie strălucitoare, dar și un hanorac alb cu glugă foarte cool. Colecția de îmbrăcăminte Naomi Osaka x Nike va fi disponibilă din 16 noiembrie în Japonia și America.

“Sunt mândră să devin membră a familiei Nike şi încântat să mă implic în tot ceea ce Nike are de oferit. Nike are o istorie legendară şi abia aştept să fiu parte a acestor momente în anii mulţi care vor veni”, spunea jucătoarea de tenis japoneză anul trecut, la începutul parteneriatului său cu Nike.

Categorii Lifestyle