Naomi Campbell și rutina bizară de la aeroport


Topmodelul Naomi Campbell a publicat de curând pe contul său de YouTube un video în care le prezintă fanilor cum călătorește cu avionul, iar rutina sa de la aeroport este una cel puțin bizară.

Celebrul model a decis să împărtășească cu fanii săi momentul în care călătorește de la Nisa către Doha. “M-am născut să călătoresc, așa îmi spunea mama. Îmi place să fiu în aer, îmi place să fiu peste tot și, în același timp, nicăieri”, spune Naomi la începutul clipului.

După ce trece de securitate, primul lucru pe care îl face, la fel ca mulți dintre noi, este să se oprească la un magazin pentru a se aproviziona cu…dulciuri. Nu ezită să viziteze nici ssecțiunea cu produse de înfrumusețare, unde testează un ruj, apoi alege câteva reviste glossy pentru drumul cu avionul. Nimic bizar până aici, corect?

Partea interesantă vine în momentul în care supermodelul ajunge în avion și începe să despacheteze. “Mă uit după mănuși pentru că acum vine partea cea mai bună.” După ce le găsește, Naomi Campbell scoate un pachet cu șervețele dezinfectante și începe să șteargă totul în jurul ei. “Curăță tot ce ai putea atinge, toate lucrurile acestea, tot ce ai putea să atingi cu mâinile, totul!”.

Naomi mărturisește că face acest lucru indiferent de aeronava cu care călătorește. “Nu-mi pasă de ceea ce cred oamenii despre mine. Este vorba despre sănătatea mea și despre ceea ce mă face să mă simt mai bine”, mărturisește modelul în clipul postat pe YouTube.

Rutina bizară de la aeroport a lui Naomi Campbell nu se oprește aici. Topmodelul scoate din geantă și o pătură pe care o pune apoi pe scaunul avionului, spunând că și aceasta este înlocuită după fiecare săptămână de utilizare.

Ultimul obiect necesar pentru călătoriile modelului cu avionul este o mască de protecție contra virusurilor. “Aș putea să răcesc foarte des; așa, din fericire, nu o fac și cred că toate aceste lucruri, această mică rutină a mea, mă ajută”, a declarat Naomi Campbell la finalul clipului video.