Miliardarul Elon Musk este noul iubit al lui Amber Heard

A fost un an extrem de complicat pentru Amber Heard, actrița din The Rum Diary și The Danish Girl! Pe 23 mai 2016, aceasta a depus actele de divorț de Johnny Depp și a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia, acuzându-l că a fost violent cu ea.

Amber Heard s-a prezentat la tribunal cu o vânătaie pe obraz, susţinând că actorul i-a aruncat un telefon în faţă, însă Depp a preferat să stea departe de acest scandal și să lase avocații să se ocupe de divorț. Acuzată de apropiații acestuia că lansează acuzații nefondate pentru a obține o sumă importantă din averea lui, Heard a hotărât să renunțe la pretențiile financiare, pe motiv că acestea sunt folosite împotriva sa pentru a distrage atenția publică de la adevărata problemă, cea a violenței domestice.

Acum însă, pare că lucrurile s-au liniștit în sfârșit pentru Amber Heard, care trăiește o nouă poveste de dragoste cu nimeni altul decât Elon Musk, bărbatul din spatele unor companii ca Tesla Motors, SpaceX și SolarCity, printre altele. Miliardarul de origine sud-africană este unul dintre cei mai bogați oameni din întreaga lume, cu o avere estimată la 14.9 miliarde de dolari.

Primele zvonuri despre legătura amoroasă dintre Amber Heard și Elon Musk au început să circule vara trecută, dar relația lor a fost confirmată acum și de actrița care a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și noul său iubit.

Cheeky

O postare distribuită de Amber Heard (@amberheard) pe

Poza, în care Musk are o urmă de buze pe obraz, a fost postată și de el pe Instagram.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

O postare distribuită de Elon Musk (@elonmusk) pe

Elon Musk pare să aibă o atracție specială față de actrițe. Acesta a mai fost căsătorit de trei ori până acum, prima dată cu Justine Wilson, o scriitoare de origine canadiană, și de două ori cu Talulah Riley, actrița din Inception și St Trinian’s.

Talulah Riley & Elon Musk

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle