Meghan Markle și Prințul Harry împlinesc azi doi ani de la căsătorie

meghan markle printul harry casatorie

Meghan Markle și Prințul Harry aniversează azi doi ani de la căsătoria lor, care a avut loc la Capela St. George din Windsor. Milioane de oameni de pe întreg globul au urmărit atunci ceremonia de nuntă dintre o americancă divorțată și Prințul Harry.

meghan markle printul harry casatorie

Chiar dacă nunta nu a avut grandoarea celei dintre Prințul William și Kate Middleton, din 2011, evenimentul a fost plin de prezențe regale și de vedete, prieteni de-ai miresei, printre care s-au numărat George și Amal Clooney, Oprah Winfrey sau Serena Williams.

meghan markle printul harry casatorie

Aniversarea de doi ani de la căsătorie îi prinde pe Meghan și pe Harry la începutul unei noi vieți în Statele Unite, California, unde cuplul se ”reorientează” profesional, către un hibrid de ”vedete regale”. Meghan vrea să-și reia cariera de actriță la Hollywood, iar în jurul Prințului Harry se țes tot felul de speculații legate de faptul că nu-și găsește rostul în los Angeles, fără job, fără familie și fără prieteni, doar cu soția și cu fiul lor, Archie, care a împlinit pe 6 mai un an. Cei doi locuiesc într-o vilă imensă în valoare de 18 milioane de dolari, care îi aparține mogulului hollywoodian Tyler Perry.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle