Mariah Carey și Jennifer Lopez: Cine arată mai bine în costum de baie?

mariah carey jennifer lopez

Mariah Carey (49 de ani) și Jennifer Lopez (50 de ani) dovedesc ca vârsta este doar un număr. Ambele dive s-au fotografiat recent în costume de baie, în timpul vacanțelor lor luxoase pe care și le petrec în locuri exotice.

Aflată într-o vacanță binemeritată la St Tropez, Jennifer Lopez a organizat o sedință foto ad-hoc, în care și-a afișat formele perfecte la cei 50 de ani ai săi. J Lo se află pe Coasta de Azur, în Franța, alături de logodnicul ei, fostul star al baseball-ului Alex Rodriguez, cu care se va căsători în viitorul apropiat. Cei doi au luat parte mai întâi la aniversarea fostului baschetbalist Magic Johnson și apoi și-au continuat periplul romantic pe iaht.

jennifer lopez

Mariah Carey își petrece vacanța în Curacao, după ce se pare că și-ar fi ajustat formele prin operații de 40 000 de dolari. Cântăreața s-a tot luptat în ultmii ani cu kilogramele în plus și s-a hotărât să pună punct oscilațiilor de greutate cu operații de liposucție.

mariah carey

Spre deosebire de Mariah, J Lo muncește din greu pentru silueta ei tonifiată și chiar și în vacanță se antrenează pentru a rămâne în formă.

jennifer lopez

Foto: Hepta