Mara Oprea, protagonista serialului „Adela”: „Postările Pamelei Reif sunt o inspirație pentru mine.”

Mara Oprea, protagonista serialului „Adela”, este una dintre tinerele speranțe ale cinematografiei românești, iar astăzi ne spune câte ceva despre relația sa cu social media.

Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

O poză live din Grecia, mai exact din Creta, locul unde am fost în vacanță, vara aceasta. De obicei, prefer să deschid telefonul și să văd un loc frumos pe care l-am vizitat sau o poză cu prietenii. Vacanțele trec atât de repede și cred că de oriunde ai merge trebuie să iei ceva special cu tine, iar când vezi pozele făcute, îți aduci aminte.
Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?
Citesc “Primul lucru dimineața”. Este o carte de Osho. Așa îmi încep fiecare zi, cu un gând bun, ușor diferit și motivațional.
Obișnuiești să faci cumpărături online? De pe ce site-uri?
În ultimul timp nu prea mai ajung la cumpărături, așa că achiziționez destul de multe lucruri online, de obicei haine. Fiind mereu la filmări, nu prea mai am când să le port, dar tot îmi place să fac cumpărături. Ultimul site pe care mi-am făcut wishlist-ul este About You.
De unde îți iei informația?
În general din reviste, de pe internet, de la prieteni, sau uneori chiar de la un stylist.
Pe cine urmărești pe Instagram?
În mare, urmăresc persoanele apropiate, creatori de conținut și pagini care mă inspiră. Sunt destul de selectivă referitor la oamenii din lista celor pe care îi urmăresc, dar printre toate conturile din lista se numără atât influenceri și prieteni, cât și pagini cu citate motivaționale, chiar și pagini care prezintă horoscopul. 🙂
Ce seriale urmărești?
Sincer, unul dintre serialele pe care le urmăresc cel mai des din ultimul timp este chiar cel în care joc, “Adela”, produs de doamna Ruxandra Ion. Asta, și pentru că sunt curioasă să văd cum am jucat de multe ori și ce trebuie îmbunătățit. Îl puteți viziona în fiecare joi pe Antena 1 de la 20:30.
Care este ultimul film văzut?
Ultimul film pe care l-am văzut a fost “It”, într-adevăr e un film de groază și de obicei nu pot să mă uit la genul acesta de filme. Am făcut o mică excepție, deoarece am primit o surpriză de ziua mea, cu un bilețel atașat și pentru a-mi da seama de la cine este trebuia să mă uit la film. O scenă din film conținea un citat frumos scris pe biletul care a venit cu surpriză.
Ce muzică asculți în mașina?
În general îmi conectez telefonul la mașină și ascult ceva care să nu mă distragă. Pop, de obicei, uneori dacă sunt pe grabă dau drumul la radio și schimb posturile până găsesc ceva care să îmi placă.
Un influencer care te inspiră?
Am și câțiva influenceri importanți din România, dar creatoarea mea preferată de conținut este Pamela Reif. Cred că i-am încercat toate antrenamentele fitness și majoritatea programelor de nutriție, atât în perioada în care făceam balet, dar și puțin timp după. Postările ei sunt o motivație pentru mine.
Ce planuri ai pentru toamna asta?

Momentan sunt prinsă cu filmările, fiind prezentă pe platou destul de multe ore pe săptămână și în același timp, cu licența la actorie. Vă pot spune în schimb că vacanța de iarnă s-ar putea să mă prindă în Zanzibar sau chiar în Filipine. Nu ne-am hotărât încă.