Love Is Fun but COMPLICATED cu Mirela Bucovicean: ”Îmi era rușine de ce ar zice ceilalți despre mine, doar vorbind”

A-Listers! Psiholog Diana Lupu și Dr.Psiholog Raluca Anton vă așteaptă din nou în mansarda redacției A List Magazine, pentru o nouă discuție Love Is Fun but…COMPLICATED. De această dată, cei doi psihologi au alături o invitată care inspiră lumea antreprenoriatului prin povestea sa profesională, alegerile, schimbările și momentele dificile pe are le-a întâlnit de-a lungul cariere, dar care nici o dată nu au făcut-o să renunțe – Mirela Bucovicean.

Experiența pe care Mirela o are în domeniul antreprenorial a inspirat tema de discuție din această seară: A nu renunța e parte din noi. Provocările  din ultima vreme ne-au îndreptat și mai mult înspre nevoia de  adaptabilitate și reziliență în special atunci când vorbim de zona profesională, pentru că mulți dintre noi trecem prin experiențe profesionale care nu sunt ușor de gestionat. Astfel că, Mirela ne împărtășește din povestea ei de viață și din lecțiile pe care le-a primit de-a lungul timpului în cariera sa de antreprenor.

De asemenea, prin subiectul discuției din seara aceasta, Mirela Bucovicean ne reamintește cât de mult se regăsește ideea de Love Is Fun but…COMPLICATED și în rolul nostru de profesioniști, mai mult decât atât, relația cu propria persoană, identificarea vulnerabilităților, a temerilor și acceptarea eșecului fac parte din această relație cu jobul.

” Ce am observat de-a lungul timpului este că uneori este bine să faci un pas în spate, să înțelegi că multe lucruri nu țin de tine, că nu poți controla tot. Este extrem de greu pentru un antreprenor care își dorește mereu să fie în control. Dar acest pas în spate ne ajută să schimbăm perspectiva și să ne adaptăm.”