Vocea României revine la PRO TV cu cel de-al zecelea sezon și deja au început preselecțiile.

Astfel, cei care se bucură de talent și de o voce specială sunt așteptați să se înscrie la audiții pe vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi să spere că scaunele celor patru antrenori să se întoarcă pentru ei și să meargă mai departe în show-ul care a câștigat nenumărați fani. Data la care va începe talent-show-ul nu a fost anunțată și nici antrenorii-vedetă care vor face parte din noul sezon.

vocea romaniei

Cea mai recentă ediție Vocea României a fost difuzată în 2019, iar scaunele celor patru antrenori au fost ocupate de Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu (care a înlocuit-o atunci pe Andra) și de Irina Rimes, iar show-ul a fost prezentat de Pavel Bartoș. Câștigătorul celui de-al nouălea sezon a fost desemnat concurentul din echipa lui Tudor Chirilă, Dragoș Moldovan, care a plecat acasă cu un premiu în valoare de 100 000 de euro.

Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts