Monica Cismaru ∙ August 17, 2022 ∙ 4 min read

Victoria Beckham (48 de ani) a trecut de la Posh Spice la Sporty Spice. Fosta componentă a trupei Spice Girls, creatoare de modă și soția lui David Beckham își petrece o mare parte din timp la sala de sport, unde se antrenează alături de un fost membru al lotului olimpic britanic la judo.

În urmă cu câteva luni, declarațiile lui David Beckham conform cărora soția lui mănâncă același lucru de 25 de ani, și anume pește la grătar cu legume la abur au trezit o mulțime de discuții și i-au adus numeroase critici Victoriei, care a încercat să repare gafa soțului și să adauge că meniul ei este mai puțin auster decât s-ar credea.

victoria beckham

În sprijinul ei a venit și instructorul ei personal, fostul campion la judo Bobby Rich, cel care i-a transformat silueta Vitoriei dintr-una silfidă într-una atletică și care jură cu mâna pe inimă că vedeta, care îi este clientă, mănâncă mese variate, bazate pe grăsimi sănătoase ce provin din avocado, nuci și peste gras și că-și permite din când în când și câteva pahare de alcool.

Boby Rich a povestit recent pentru presa britanică ce program de sport urmează Victoria Beckham în prezent, mai ales că se apropie vertiginos de vârsta de 50 de ani și are nevoie de un tonus ridicat.

Antrenorul menționează că Victoria vine la sală de cinci ori pe săptămână, chiar și de sărbătorile legale și când nu poate fi prezentă în sala de sport, face sesiunile de mișcare online. Rich spune că aplică pe Victoria cam același program pe care îl urma el când făcea sport de performanță. ”Urmăm diferite programe de antrenament, identificăm perioadele de vârf și le respectăm pe cele de recuperare, pentru a obține cele mai bune rezultate în urma efoturilor incredibile pe care Victoria le depune la fiecare ședință de antrenament, atât fizic cât și mental. La întâlnirile cu Victoria am inclus antrenamentele de forță și pe cele funcționale”, spune Bobby Rich.

victoria beckham sport

Se pare că la fiecare antrenament, Victoria arde în jur de 600 de calorii, iar consumul continuă și după ce sesiunea s-a încheiat. Prioritățile Victoriei în urma acestor antrenamente, având în vedere că se apropie marele 50, sunt întărirea articulațiilor și creșterea mobilității. Doamna Beckham și-a continuat exercițiile chiar și în timpul vacanței de vară pe care și-a petrecut-o pe un iaht de lux alături de o parte din familia sa.

În privința alimentației, fosta cântăreață și actuala creatoare de modă a revenit asupra celor spuse de soțul ei și a rectificat: ”Sună ca și cum aș fi foarte plictisitoare în alimentația mea. Ce a vrut de fapt să spună David e că n-a mai întâlnit pe nimeni atât de disciplinat în privința dietei. Mănânc multe grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci, chestii de-astea. Beau alcool ocazional și, câteodoată, fac câte o cură de detox de 3-6 luni, timp în care nu mă ating de băuturile alcoolice. Într-adevăr, merg până la extrem în tot ceea ce fac, fie că e vorba de mâncare, de sport sau de alcool”, a lămurit Victoria Beckham situația.

Pe lângă aceste obiceiuri stricte, vedeta spune că bea zilnic oțet de mere, pe care îl diluează în apă, dimineața, pe stomacul gol și adaugă pudră de colagen în cafea. Dintre excesele ei fac parte câte un păhărel de tequila sau de vin scump.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…