Monica Cismaru ∙ March 4, 2020 ∙ 1 min read

vedete coronavirus

COVID-19, virusul care a produs panică în întreaga lume, aduce după sine și însemnate pierderi materiale, iar printre ”victime” se numără și vedetele, care se văd nevoite să-și anuleze pe bandă rulantă turneele din cauza răspândirii bolii. 

Astfel, vedeta afectată cel mai recent de răspândirea Coronavirus este Mariah Carey, care a fost nevoită să-și anuleze concertele din Hawaii din cauza restricțiilor de călătorie impuse la nivel internațional, în ciuda faptului că în arhipelagul din Pacific nu a fost înregistrat niciun caz de Coronavirus. Artista și-a reprogramat turneul pentru luna noiembrie 2020.

De asemenea, artistul Stormzy și-a anulat toate concertele din Asia pe care le avea programate în luna martie. Acesta trebuia să cânte în fața publicului din Malaezia, Singapore, Japonia, China și Coreea de Sud și și-a amânat reprezentațiile pentru sfârșitul anului. Câștigătoarea BRIT Awards, Mabel, a fost nevoită să-și anuleze turneul din Italia, care trebuia să demareze săptămâna aceasta.

mabel coronavirus

Mabel

Artistul și compozitorul Khalid, grupul pop BTS, trupa rock Green Day sau Avril Lavigne și-au anulat, la rândul lor, concertele din Asia.

Chiar și unul dintre cele mai mari festivalui din Marea Britanie, Glastonbury, programat să aibă loc la începutul lui iunie și la care sunt așteptați în jur de 200 000 de oameni, este pus sub semnul incertitudinii.

glastonbury

Glastonbury

Târgul de carte London Book Fair, care trebuia să înceapă săptămâna viitoare și la care erau așteptați sute de autori din întreaga lume, alături de mii de fani, a fost anulat azi.

Nici derularea maratonului de la Londra, din 26 aprilie, nu este 100% sigură din cauza răspândirii COVID-19.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…