Casa lui George Clooney de lângă Londra, în pericol de distrugere din cauza inundațiilor

george amal clooney casa inundatii

Reședința de lângă Londra a cuplului Amal-George Clooney este amenințată de grave inundații, după ce uraganul Dennis a făcut ravagii în zonă.

Casa pe care George și Amal Clooney o dețin în Sonning – Berkshire, Marea Britanie, este înconjurată de ape și se află în pericol de distrugere din cauza apelor scăpate de sub control ale fluviului Tamisa, în urma Uraganului Dennis, care s-a abătut asupra regiunii. Conacul cuplului de celebrități datează din secolul 17, valorează 12 milioane de lire sterline și este situat pe o insulă de pe Tamisa. Casa este înconjurată de grădini imense, care au mai fost amenințate de inundații și în urmă cu patru ani. George și Amal Clooney au cheltuit atunci sume imense pentru a renova proprietatea afectată de inundații, iar procesul de refacere a durat un an și jumătate. Familia Clooney locuiește în Berkshire alături de gemenii lor în vârstă de trei ani, Alexander și Ella.

george amal clooney casa inundatii

Amal Clooney, în casa din Sonning-Berkshire, fotografiată de Annie Leibovitz pentru Vogue 

În urma Uraganului Dennis, terenul de tenis al conacului din Sonning, terasa și o mare parte din împrejurimi se află sub ape, iar problema cea mai presantă e că se așteapta ploi în continuare în zonă, fapt ce ar putea fi de-a dreptul dezastruos pentru localnici.

george amal clooney casa inundatii

Amal Clooney, în casa din Sonning-Berkshire, fotografiată de Annie Leibovitz pentru Vogue

uragan dennis

Distrugeri făcute de Uraganul Dennis în Upton upon Severn (Marea Britanie) 

George și Amal Clooney au cumpărat casa de pe Tamisa în 2014, pentru suma de 7,5 milioane de lire sterline și s-au mutat acolo imediat după extravaganta lor nuntă de la Veneția.

În urmă cu doi ani, cei doi au deschis ușa casei lor din Sonning revistei Vogue, iar Amal s-a lăsat fotografiată de celebra Annie Leibovitz în intimitatea căminului ei, botezat Aberlash House.

Foto: Hepta, Vogue (Annie Leibovitz)

Categorii Lifestyle