Monica Cismaru ∙ January 13, 2023 ∙ 5 min read

Lisa Marie Presley, unicul copil al Regelui rock ‘n’ roll Elvis Presley și al Priscillei Presley, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, în urma unui atac de cord. Cântăreața a fost dusă la spital după ce a fost găsită zăcând fără suflare și a murit la scurt timp. Fostul ei soț, Danny Keough, cel care a găsit-o prăbușită, a încercat s-o resusciteze până când a sosit ambulanța, dar vedeta a murit la scurt timp după ce a fost dusă la spital.

Lisa Marie a crescut în lumina reflectoarelor și a dus pe umeri imensul capital de popularitate rămas de la tatăl ei, Regele Elvis. În urma ei rămân fiicele ei, Riley, Finley și Harper și mama ei, Priscilla (77 de ani).

lisa marie presley

Lisa Marie a avut parte de un destin tragic, la fel ca și tatăl ei, care a murit prematur din cauza consumului de droguri. Cu doar o zi înainte de moartea ei, Lisa Marie a fost prezentă la decernarea Globurilor de Aur, pentru a-l sprijini pe Austin Butler, cel care l-a interpretat pe Elvis în filmul biografic omonim și pentru care a luat un trofeu. Acolo, Lisa Marie a apărut într-o stare bizară și de-abia a putut să articuleze câteva cuvinte într-un interviu acordat pe covorul roșu, unde a avut nevoie de sprijinul unui prieten pentru a nu se clătina.

lisa marie presley
Lisa Marie Presley și Austin Butler

Lisa Marie s-a născut în 1968, la fix nouă luni de la căsătoria părinților ei, Elvis și Priscilla, care au divorțat când fiica lor avea doar patru ani. La vârsta de 9 ani, și-a pierdut tatăl, care s-a stins la doar 42 de ani.

La scurt timp după moartea tatălui ei, Lisa Marie a început să consume droguri, iar Priscilla a înscris-o la diverse școli private. Fiica lui Elvis s-a autocaracterizat într-un interviu ca fiind ”un copil singuratic, melancolic și ciudat”. ”Am fost pe o cale autodistructivă la un moment dat, nu-mi găseam locul la școală, n-aveam nicio direcție”.

A moștenit celebra proprietate a lui Elvis Presley, Graceland, din Memphis, Tennessee.

A urmat, la rândul ei, o carieră muzicală și, în 2003, și-a lansat primul ei album de studio, intitulat “To Whom It May Concern,” care a ajuns pe locul cinci în clasamentul Billboard 200 Albums și a obținut Discul de Aur. Ea și-a compus integral versurile melodiilor, la a căror compoziție a contribuit pe deplin. Lisa Marie a declarat că s-a forțat să se detașeze de comparațiile făcute între ea și tatăl ei, altfel n-ar fi reușit să facă nimic niciodată.

Lisa Marie și Michael Jackson

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori, iar printre soții ei s-au numărat legenda Michael Jackson și actorul Nicola Cage.

În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, cu care a avut doi copii- Riley Keough și Benjamin Storm Keough. Fiul ei s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani. Acesta și-a luat viața chiar în casa mamei lui din California, la petrecerea aniversară a iubitei lui. Moartea lui Benjamin a distrus-o pe Lisa Marie.

lisa marie presley
Lisa Marie, alături de fiul ei, Benjamin

lisa marie presley
Lisa Marie și Nicolas Cage

Lisa Marie a divorțat de Dany Keough în 1994 și, după doar trei săptămâni, vedeta s-a măritat cu Michael Jackson, alături de care a rămas până în 1996.

În 1998, cântăreața s-a căsătorit cu Nicolas Cage, după ce l-a cunoscut la o petrecere, dar cei doi n-au rămas împreună decât trei luni, iar divorțul lor a survenit în 2004.

Lisa Marie, alături de fiice ei, Riley, Finley și Harper

Cel de-al patrulea ei mariaj a avut loc în 2006, când s-a măritat cu chitaristul și producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene, Finley și Harper, născute în 2007. Cei doi au divorțat în 2016.

Fiica ei cea mare, Riley (33 de ani), este o actriță de succes și a jucat în mai multe filme și seriale apreciate – Magic Mike, seria Mad Max, Dixieland, Lovesong sau The Girlfriend Experience.

Fostul ei soț, Nicolas Cage, a transmis un mesaj emoționanat dupa moartea fostei lui soții: ”Ce veste devastatoare. Lisa avea cel mai frumos râs, lumina fiecare încăpere în care intra, sunt distrus. Mă consolez doar cu gândul că acum este alături de fiul ei, Benjamin”, a spus actorul.

Foto: Hepta

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…