austin butler elvis presley

Viața lui Elvis Presley va fi redată într-o producție cinematografică ce va fi regizată de celebrul și excentricul Baz Luhrmann, care a mai semnat printre altele și Romeo + Julieta (1996), Moulin Rouge! (2001) și Marele Gatsby (2013). Rolul lui Elvis va fi interpretat de o tânără speranță de la Hollywood, care îi seamănă leit Regelui Rock’n’roll. 

Cel care a fost ales să-l interpreteze pe Regele Elvis este nimeni altul decât Austin Butler, actorul în vârstă de 30 de ani care a mai jucat în  Once Upon a Time in Hollywood, The Intruders și în mai multe seriale de televiziune. Austin Butler a fost ales să-l interpreteze pe Elvis în anii tinereții.

Filmările pentru producția Elvis sunt programate să înceapă în iunie 2022, după nenumărate amânări și întârzieri cauzate de pandemie. 

austin butler elvis presley

Regizorul în vârstă de 59 de ani a anunțat că pregătirea producției a intrat pe ultima sută de metri și că filmarile încep în 2022. De asemenea, Baz Luhrmann a publicat și câteva imagini cu protagonistul Austin Butler deghizat în tânărul Elvis, cu geaca de piele iconică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baz Luhrmann (@bazluhrmann)

Regizorul a folosit și hashtagul TCB – Taking care of business – care era motto-ul lui Elvis Presley, dar și numele trupei pe care a înființat-o în 1969. Acesta este un indiciu care ar putea lăsa să se înțeleagă că filmul se va centra pe această perioadă, în care Elvis și-a reluat turneele. 

În filmul biografic Elvis mai joacă și Tom Hanks, în rolul managerului artistului – Colonelul Tom Parker, dar și Olivia DeJonge, în rolul Priscillei Presley. Producția lui Baz Luhrmann va reda și complexitatea și dinamica relației dintre Elvis și Priscilla, iar acțiunea se va întinde pe parcursul a 20 de ani, de la începutul lui Elvis în muzică și până la statutul de star absolut. Totul se petrece pe fundalul socio-cultural al evoluției rapide a Americii din perioada acoperită în film. 

Filmul este produs de Warner Bros.

austin butler elvis presley
Austin Butler și Vanessa Hudgens

Austin Butler s-a născut în Anaheim, California, și a intrat în industria filmului la vârsta de 13 ani. 

În 2016, a jucat alături de Lily Rose Depp în filmul Yoga Hosers. Cinci ani mai târziu, cei doi au fost văzuți împreună la Londra. Înainte de relația cu Lily Rose, Austin Butler a trăit o lungă poveste de dragoste alături de Vanessa Hudgens, între 2011 și 2020. 

 

Foto: Hepta

 

Related Posts