Bianca Sterie ∙ January 27, 2024 ∙ 4 min read

Dacă ești în căutarea unui nou serial care să te țină în suspans de la un episod la altul, următoarele 5 titluri sunt exact ce ai nevoie în acest moment. Dă-le play și promitem că nu te vei mai dezlipi de micile ecrane!

True Detective: Night Country

Dacă este un sezon care se va ridica la înălțimea primului din True Detective, atunci Night Country, cu Jodie Foster și Kali Reis în rolurile principale, este fără doar și poate acela! Atunci când în izolatul orășel Ennis, Alaska, se lasă o lungă noapte de iarnă, cei opt oameni care operează stația de cercetare arctică Tsalal dispar fără urmă.

Găsind indicii care le amintesc de o anchetă din trecut, două polițiste care au fost cândva partenere, Elizabeth Danvers (Jodie Foster) și Evangeline Navarro (Kali Reis), trebuie să treacă peste neînțelegerile dintre ele și să rezolve împreună cazul misterios al dispariției acestor oameni de știință. Serialul a avut premiera pe 15 ianuarie la HBO Max. 

Bloodline 

Cu o acțiune care are loc în arhipelagul Florida Keys, Bloodline urmărește povestea unei familii unite, cu patru frați adulți, ale căror secrete și traume ies la iveală atunci când fratele lor, oaia neagră a familiei, se întoarce acasă.

Din distribuția serialului fac parte Kyle Chandler, Linda Cardellini, Ben Mendelsohn și Jacinda Barrett. Serialul este disponibil pe Netflix. 

The Fall

Cu siguranță unul dintre cele mai bune seriale thriller făcute până acum, The Fall urmărește povestea unei detective, Stella Gibson (Gillian Anderson), care ajunge în Belfast, Irlanda de Nord, pentru a investiga câteva crime misterioase. În scurt timp, ea face legătura între cazuri și își dă seama că este vorba despre un criminal în serie foarte abil, care își alege victimele după criterii specifice. Pe măsură ce poliția îi ia urma și plasa se strânge treptat în jurul lui, el devine din ce în ce mai periculos și mai distructiv din punct de vedere psihologic. Serialul este disponibil pe Netflix. 

The Night Of

Un alt serial-thriller care te va pune pe gânduri și care te va ține cu sufletul la gură până la final, The Night Of ne poartă în New York, unde Naz (Riz Ahmed), un tânăr pakistanez, descoperă că fata alături de care și-a petrecut noaptea este decedată în pat lângă el, fără să înțeleagă ce s-a întâmplat. Toți îl acuză pe el, însă Naz nu reușește să își amintească nimic din ce s-a întâmplat și, spre ghinionul lui, nu se poate apăra în baza unor dovezi concrete. Serialul este disponibil pe HBO Max. 

Fool Me Once

Fool Me Once spune povestea Mayei Stern (Michelle Keegan), o femeie care încearcă să treacă peste moartea soțului ei, Joe (Richard Armitage), victima unei crime brutale. După ce primește o ramă foto care înregistrează video atunci când detectează mișcare în jur, Maya o folosește pentru a-și supraveghea fiica, dar este șocată să descopere astfel un filmuleț cu un bărbat pe care îl recunoaște instant: soțul ei, pe care îl credea mort. Între timp, nepoții Mayei, Abby și Daniel, încearcă să afle adevărul despre moartea mamei lor, care fusese ucisă cu câteva luni înainte. Să fie oare vreo legătură între cele două crime? Serialul e disponibil pe Netflix. 

Foto: HBO Max România

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…