A List Magazine ∙ January 12, 2024 ∙ 3 min read

A trecut un deceniu întreg de când Disney a reușit în sfârșit să adapteze basmul din 1845 al lui Hans Christian Andersen “Regina Zăpezii”, un plan pe care îl avea încă din 1937. Lansat la 27 noiembrie 2013, Frozen, cu omul de zăpadă hilar Olaf, iubitor de îmbrățișări calde, cu capacitatea de a răsturna tropiile tipice Disney, a ajuns să aibă încasări de peste 1,2 miliarde de dolari în întreaga lume.

Pe 21 ianuarie, la Sala Palatului, cu ocazia show-ului ”Eveniment aniversar: 10 ani de la lansarea FROZEN”, tenorul Alin Stoica îi va da voce muzicală lui Olaf în varianta din limba română a îndrăgitei piese. Tenorul își face ”încălzirea la Sala Palatului, pentru ca pe aceeași scenă va urca în data de 26 februarie, alături de celebrul Placido Domingo. Vlad Miriță devine prinț, interpretându-l muzical pe Hans, soprana Stephanie Radu va da glas prin cântec reginei Elsa, pentru ca soprana Ana Cebotari să cânte în rolul prințesei Anna. 

În premieră în Romania, filmul Frozen va fi proiectat din nou într-o sală cu public, iar momentele muzicale din producția animată se vor auzi live. Orchestra Valahia, cu 56 de instrumentiști, îi va acompania pe cei doi tenori și pe cele două soprane. Astfel, duetul muzical prințesa Anna – prințul Hans (”Love is an open door”) se va auzi prin glasul Anei Cebotari și cel al lui Vlad Mirita. Pe ecran Olaf ne va încânta, dar «In Summer», piesa simpaticului om de zăpadă va fi redată muzical, live, prin vocea tenorului Alin Stoica. Soprana Stephanie Radu își împrumută măiestria vocală piesei ”Let it Go”, oferind o nouă versiune interpretativă celebrei piese. Nu putea lipsi nici interpretarea live a duetului dintre cele două surori, Elsa și Anna, astfel că Stephanie Radu și Ana Cebotari vor cânta ”For the First Time in Forever”. 

Evenimentul de la Sala Palatului face parte din campania aniversară organizată de Disney la nivel mondial. Organizat de Mall 4 Art, show-ul este aparte: de la ora 16:00, foaierul Salii Palatului va fi transformat în lumea Frozen, prin diverse decoruri și activări; începând cu ora 18:30, în sală, se va proiecta filmul Frozen (dublat în limba română) iar toate momentele muzicale din animație vor fi cântate live. Surpriza oferită de Mall 4 Art, alături de agenția de tursim HAPPY TOUR, constă în organizarea unei tombole în ziua evenimentului. Toate biletele achiziționate intră automat în tragere le sorți, iar biletul câștigător va fi premiat cu o vacanta de 2 nopți / 3 zile (cu mic dejun inclus) la Paris, la celebrul parc de distracții, pentru 2 adulți si 2 copii. Biletele de avion se achiziționează separat, prin intermediul Happy Tour. Regulamentul de concurs este disponibil pe www.mall4art.ro

“Ca unic turoperator pentru Disneyland Paris în România, să fim parte din proiectul Frozen este asocierea perfectă. Am dorit întotdeauna asocieri care evidențiau lumea magică a filmelor Disney și, în același timp, experiențe unice. Concertul de la București, care marchează 10 ani de la lansarea Frozen, este un eveniment unic, tocmai de aceea am dorit ca publicul să aibă acess și la lumea Disneyland Paris, motiv pentru care oferim, prin tragere la sorți, o vacanță în cel mai magic loc din Europa. Disneyland Paris este o experiență unică în viață – la care orice copil visează. Mai mult, pentru că spectacolul în sine este o experiență unică, am pregătit o mulțime de surprize pe durata show-ului, astfel încât toată lumea să interacționeze cu lumea Disneyland Paris.” – Daniela Toncu – Director leisure Happy Tour.

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…