Monica Cismaru ∙ January 12, 2024 ∙ 5 min read

Alexia Eram a format alături de fratele ei, Aris, una dintre cele mai apreciate echipe de la emisiunea-concurs America Express, de la Antena 1. Alexia rememorează lucrurile învățate în cadrul show-ului, care i-a adus nu numai un plus la capitalul de popularitate deja existent, dar și o nouă prespectivă asupra relației cu Aris, despre care spune că l-a recâștigat ca frate.

Alexia, ce ai învățat despre tine însăți în urma participării la America Express?

Am învățat foarte multe lucruri despre mine, despre Aris, despre oameni și, în general, despre viață. Despre mine am învățat că sunt capabilă să fac orice. După experiența asta mi-am dat seama cum corpul tău se poate adapta în orice situație, oricând. Trebuie doar să vrei. Mi s-a cofirmat încă o dată ca sunt o femeie ambițioasă și când îmi pun ceva în minte nu mă las până nu duc până la capăt ce mi-am propus. Am învățat că trebuie să prețuiesc orice minut din viață și să fiu recunoscătoare pentru tot ce am. Și, mai presus de toate, am învățat că fericirea constă în lucruri simple. 

alexia aris eram

Cât de apropiați erați unul de celălalt înainte de America Express și cum sunteți acum, tu și cu fratele tău, Aris?

Înainte de America Express avem o relație normală de frați. Nu ne vedem foarte des, vorbeam la telefon o dată la o săptămână, două. Ne iubeam, ne ajutam, dar nu eram cei mai apropiați frați. După America Express s-a schimbat total relația noastră. Ne-a unit ca niciodată. Am descoperit un alt Aris, un bărbat adevărat, charismatic, ambițios și care este acolo pentru mine mereu. În această aventură am câștigat un frate pe care o să mă bazez toată viața. 

alexia aris eram

Ați interacționat în situații excepționale, pe care nu le puteați trăi acasă – în ce mod v-ați surprins unul pe celălalt?

Cum am spus mai devreme, America Express ne-a ajutat foarte mult în consolidarea relației pe care o aveam. Nu ne-am surprins neapărat cu ceva anume, pentru că ne cunoșteam foarte bine, dar aventura asta ne-a ajutat să comunicăm mai mult între noi și să ne dăm seama că orice ar fi, fratele tău va fi acolo pentru tine mereu. 

alexia aris eram

Alexia, ce ai învățat tu de la Aris – la America Express?

Am învățat de la Aris răbdarea și calmul de care ai nevoie în viață ca să trăiești fericit. Cred că Aris este un băiat extrem de matur pentru vârsta lui, care se comportă exemplar. Am învățat să râd mai mult și să trăiesc mai mult clipa. 

Care e cea mai importantă lecție învățată de voi în urma participării la America Express?

Cea mai mare lecției învățată la America Express este că ești capabil să faci orice dacă îți dorești și că fericirea vine din lucruri simple, dar extrem de importante. 

Cu ce gânduri ați plecat în această călătorie-provocare și cu ce mindset v-ați întors?

Am plecat cu gândul că vom face tot ce ne este în putere să ajungem cât mai departe și că suntem o echipă puternică, determinată și extrem de ambițioasă. Mindsetul cu care ne-am întors este unul de câștigători. Pentru că am câștigat o experiență unică și inedită în viață, pe care o poti trăi doar o dată și pentru că am câștigat un frate. 

alexia aris eram

Alexia, e ceva ce n-ai avut curaj până acum să-i spui, să-l întrebi pe fratele tău?

Întodeauna am vorbit deschis cu Aris și în special după America Express. Am încredere maximă în fratele meu și îi spun orice. 

Ce calitate ați împrumuta unul de la celălalt?

Aș împrumta răbdarea și calmul lui, măcar pentru o zi. Să văd cum este să fii așa relaxat (râde).

În ce mare aventură ați mai pleca în viitor, ca o echipă?

Nu știu dacă există o aventură care se poate compara cu America Express, dar aș mai merge o dată cu Aris tot la America Express, dacă se face o ediție specială.

Foto: Arhiva personală

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…