Monica Cismaru ∙ January 12, 2024 ∙ 5 min read

Alexia Eram a format alături de fratele ei, Aris, una dintre cele mai apreciate echipe de la emisiunea-concurs America Express, de la Antena 1. Alexia rememorează lucrurile învățate în cadrul show-ului, care i-a adus nu numai un plus la capitalul de popularitate deja existent, dar și o nouă prespectivă asupra relației cu Aris, despre care spune că l-a recâștigat ca frate.

Alexia, ce ai învățat despre tine însăți în urma participării la America Express?

Am învățat foarte multe lucruri despre mine, despre Aris, despre oameni și, în general, despre viață. Despre mine am învățat că sunt capabilă să fac orice. După experiența asta mi-am dat seama cum corpul tău se poate adapta în orice situație, oricând. Trebuie doar să vrei. Mi s-a cofirmat încă o dată ca sunt o femeie ambițioasă și când îmi pun ceva în minte nu mă las până nu duc până la capăt ce mi-am propus. Am învățat că trebuie să prețuiesc orice minut din viață și să fiu recunoscătoare pentru tot ce am. Și, mai presus de toate, am învățat că fericirea constă în lucruri simple. 

alexia aris eram

Cât de apropiați erați unul de celălalt înainte de America Express și cum sunteți acum, tu și cu fratele tău, Aris?

Înainte de America Express avem o relație normală de frați. Nu ne vedem foarte des, vorbeam la telefon o dată la o săptămână, două. Ne iubeam, ne ajutam, dar nu eram cei mai apropiați frați. După America Express s-a schimbat total relația noastră. Ne-a unit ca niciodată. Am descoperit un alt Aris, un bărbat adevărat, charismatic, ambițios și care este acolo pentru mine mereu. În această aventură am câștigat un frate pe care o să mă bazez toată viața. 

alexia aris eram

Ați interacționat în situații excepționale, pe care nu le puteați trăi acasă – în ce mod v-ați surprins unul pe celălalt?

Cum am spus mai devreme, America Express ne-a ajutat foarte mult în consolidarea relației pe care o aveam. Nu ne-am surprins neapărat cu ceva anume, pentru că ne cunoșteam foarte bine, dar aventura asta ne-a ajutat să comunicăm mai mult între noi și să ne dăm seama că orice ar fi, fratele tău va fi acolo pentru tine mereu. 

alexia aris eram

Alexia, ce ai învățat tu de la Aris – la America Express?

Am învățat de la Aris răbdarea și calmul de care ai nevoie în viață ca să trăiești fericit. Cred că Aris este un băiat extrem de matur pentru vârsta lui, care se comportă exemplar. Am învățat să râd mai mult și să trăiesc mai mult clipa. 

Care e cea mai importantă lecție învățată de voi în urma participării la America Express?

Cea mai mare lecției învățată la America Express este că ești capabil să faci orice dacă îți dorești și că fericirea vine din lucruri simple, dar extrem de importante. 

Cu ce gânduri ați plecat în această călătorie-provocare și cu ce mindset v-ați întors?

Am plecat cu gândul că vom face tot ce ne este în putere să ajungem cât mai departe și că suntem o echipă puternică, determinată și extrem de ambițioasă. Mindsetul cu care ne-am întors este unul de câștigători. Pentru că am câștigat o experiență unică și inedită în viață, pe care o poti trăi doar o dată și pentru că am câștigat un frate. 

alexia aris eram

Alexia, e ceva ce n-ai avut curaj până acum să-i spui, să-l întrebi pe fratele tău?

Întodeauna am vorbit deschis cu Aris și în special după America Express. Am încredere maximă în fratele meu și îi spun orice. 

Ce calitate ați împrumuta unul de la celălalt?

Aș împrumta răbdarea și calmul lui, măcar pentru o zi. Să văd cum este să fii așa relaxat (râde).

În ce mare aventură ați mai pleca în viitor, ca o echipă?

Nu știu dacă există o aventură care se poate compara cu America Express, dar aș mai merge o dată cu Aris tot la America Express, dacă se face o ediție specială.

Foto: Arhiva personală

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…