Monica Cismaru ∙ September 23, 2020 ∙ 2 min read

sophia loren

Actrița de origine italiană Sophia Loren (86 de ani) revine într-o nouă producție după 11 ani de pauză. Vedeta va juca în filmul The Life Ahead, care va fi difuzat de Netflix.

 

The Life Ahead este regizat de fiul Sophiei Loren, Edoardo Ponti, iar actrița va interpreta rolul unei evreice pe nume Madame Rosa, o supraviețuitoare a Holocaustului, care în prezent crește copiii unor prostituate.

sophia loren edoardo ponti

Sophia Loren alături de fiul ei, Edoardo Ponti 

 

Când fiul meu mi-a propus să joc în acest film, mi s-a îndeplinit visul, nu am vrut să ratez această oportunitate de a o interpreta pe Madame Rosa – o femeie puternică, fragilă în același timp, o supraviețuitoare. Îmi amintește de mama mea în multe aspecte”, a declarat vedeta italiană.

Deja criticii de film o văd pe Sophia Loren nominalizată la Oscar pentru rolul său, iar acesta ar deveni al treilea trofeu din carierea ei, după ce a mai câștigat un Oscar în 1961 pentru rolul său din filmul La Ciocciara (regia Vittorio De Sica) și încă un premiu onorific, primit în 1991.

sophia loren

Cel mai recent film în care a putut fi urmărita Sophia Loren este producția de televiziune My House Is Full of Mirrors, din 2010, iar cu un an înainte, a jucat în producția aclamată Nine, alături de Penelope Cruz și de Nicole Kidman.

Sophia Loren este considerată cea mai de succes actriță italiană, care a cunoscut faima atât în Europa, cât și la Hollywood. Vedeta a jucat în nenumărate filme, realizate de cei mai mari regizori ai lumii și a devenit una dintre cele mai admirate artiste.

sophia loren

Sophia Loren a fost căsătorită cu producătorul de film Carlo Ponti între 1966 și 2007, cu care are doi fii – Carlo Junior, născut în 1968 și Edoardo, născut în 1973. Carlo Jr este dirijor, iar Edoardo a călcat pe urmele părinților și a intrat în lumea filmului. De altfel, acesta a și jucat alături de mama lui în producția din 1984, Qualcosa di biondo și a regizat filmul Between Strangers (2002), în care a jucat și mama lui.  

În ultimii zece ani, Sophia Loren s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de creșterea nepoților ei.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…