Dwayne ”The Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv

cel mai bine platiti actori hollywood

Pentru al doilea an consecutiv, Dwayne The Rock Johnson domină topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu un câștig de 87,5 milioane de dolari înregistrat la încheierea anului fiscal, în iunie 2020, potrivit Forbes.

Majoritatea câștigurilor lui Johnson au venit în urma filmului ce urmează să fie difuzat pe Netfix, Red Notice, care i-a rotunjit veniturile actorului cu 23,5 milioane de dolari. În plus, Dwayne Johnson a câștigat masiv și în urma lansării liniei de echipament sportiv alături de Under Armour – Project Rock.

dwayne johnson

Și anul trecut, Dwayne Johnson deținea titlul de cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cu venituri de 89,4 milioane de dolari încasate în urma rolurilor interpretate în spin-off-urile Fast and Furious – Hobbs&Shaw, dar și în urma celor din Skyscrapper și din comedia HBO Ballers.

Câștigurile adunate ale primilor 10 cel mai bine plătiți actori de la Hollywood ating 545,5 milioane de dolari.

ryan reynolds

Pe locul doi în clasamentul celor mai bine plătiți actori se află Ryan Reynolds, colegul lui Johnson din Red Notice. Acesta a încasat 71,5 milioane de dolari, dintre care o mare parte obținuți în urma apariției în filmul de pe Netflix Six Underground.

mark wahlberg

Pe locul al treilea se află Mark Wahlberg, cu 58 de milioane de dolari, urmat de Ben Affleck, cu 55 de milioane și de Vin Diesel, cu 54 de milioane de dolari.

ben affleck

Mark Wahlberg (49 de ani) a câștigat o mare parte din bani datorită apariției în comedia Spenser Confidential, iar Affleck (47 de ani) a jucat în the Way Back și în The Last Thing We Wanted. Vin Diesel (53 de ani) a încasat masiv de pe urma seriei animate Fast&Furious Spy Races, în care a jucat rolul de producător.

Topul este completat de starul de la Bollywood Akshay Kumar (48,5 de milioane), de Lin-Manuel Miranda (45,5 de milioane), Will Smith (44,5 de milioane), Adam Sandler (41 de milioane) și de Jackie Chan (40 de milioane).

Foto: hepta

Categorii Lifestyle