Monica Cismaru ∙ May 15, 2023 ∙ 3 min read

Sofia Vergara (50 de ani), cunoscuta actriță de origine columbiană și soțul ei, actorul Joe Manganiello, au scos la vânzare vila în stil toscan în care au locuit în ultimii nouă ani.

Conacul lor în stil toscan este situat în Beverly Hills, iar celebrii lui proprietari îl scot la vânzare pentru 17,9 milioane de dolari, după ce, inițial, suma cerută a fost cu două milioane de dolari mai mare. Casa a mai fost scoasă la vânzare și anul trecut, dar se pare că nu s-au găsit clienți, iar proprietarii au decis să amâne procesul vânzării.


Sofia Vergara a cumpărat casa în stil toscan din Beverly Hills în 2014, pentru suma de 10,6 milioane de dolari. Cuplul format din Sofia Vergara și Joe Manganiello a decis la un moment dat să se mute într-o casă mai mare și să înstrăineze vila.

Casa a fost construită în 2006 și are o suprafață de peste 1000 de metri pătrați; dispune de șapte dormitoare și a fost complet renovată de unul dintre cei mai cunoscuți designeri din Los Angeles, Jennifer Bevan. Proprietatea este situată departe de ochii curioșilor, într-un cartier privat, cu pază, garduri înalte și vegetație luxuriantă, iar printre vecini se numără Eddie Murphy, Denzel Washington sau Mark Wahlberg.

Interioarele sunt decorate în tonuri deschise, luminoase, într-o paletă neutră de alb, bej și crem, cu podele de parchet masiv.

sofia vergara casa

Casa are parter și etaj, living, bucătărie open-space, bar, piscină exterioară, terasă, curte spațioasă, zonă de barbeque, sală de sport, spa, cramă, cinema și garaj pentru trei mașini, iar amenajarea interioară este una atent concepută, cu detalii luxoase, atent lucrate, cu candelabre somptuoase și o scară interioară în spirala, punctul de atracție al casei.

Sofia Vergara a postat pe social media de nenumărate ori imagini din curtea casei, mai ales din psicina, locul ei favorit de pe proprietate, se pare.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…