Bianca Sterie ∙ June 13, 2024 ∙ 8 min read

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai tensionate ca niciodată. 

Colin (Luke Newton) și Penelope (Nicola Coughlan) sunt pe cale să facă pasul cel mare, dar secretul lui Lady Whistledown este o amenințare care riscă să distrugă totul. În același timp, , destrămarea relației dintre Pen și Eloise (Claudia Jessie) complică și mai mult viața familiei Bridgerton, mai ales că legătura lor nu mai funcționează exact ca înainte. În același timp, Anthony (Jonathan Bailey) și Kate (Simone Ashley) încearcă să se obișnuiască în noile roluri de viconte și vicontesă, deși planurile lor par a fi complet altele. Pentru moment. 

Despre culisele celui de-al treilea sezon, dar și despre schimbările din familia Bridgerton ne povestește acum, în exclusivitate, actrița Simone Ashley. 

Ce ne poți spune despre povestea lui Kate? Cum s-a încheiat sezonul doi pentru ea și unde o regăsim în sezonul al treilea?

SIMONE ASHLEY: În sezonul al doilea, ne despărțim de Kate după ce s-a întors din luna de miere cu Anthony și avem ocazia să o vedem pe Kate după ce a scăpat de trecut și de toate complicațiile cu sora sa. În sezonul doi, am văzut o Kate ambițioasă, dar și rezervată. În sezonul trei, întâlnim o femeie care are mai multă încredere în ea, este mai puternică, mai generoasă și este pregătită pentru o schimbare, la fel de mare ca schimbarea prin care a trecut ea însăși.

La ce ne putem aștepta de la povestea de dragoste dintre Kate și Anthony când îi reîntâlnim în sezonul trei?

ASHLEY: Iubirea dintre ei, pe care au descoperit-o și au explorat-o, este una mult mai profundă. În sezonul doi, erau două personaje pentru care astrele se aliniaseră. Erau sortiți să fie împreună și după felul în care s-au cunoscut, după toate lucrurile prin care au trecut, iar acum sunt parteneri de viață. În sezonul doi, vedem două personaje cu un trecut complicat, iar acum îi vedem împreună, ca o echipă. Acest lucru sădește încrederea că lucrurile se pot schimba. Este o perspectivă pozitivă, plină de speranță, mai ales când este vorba despre iubirea și unirea destinelor a două personaje extrem de îndărătnice și complicate.

Cum se adaptează Kate la viața de femeie căsătorită și la statutul de vicontesă?

ASHLEY: Kate este foarte puternică și destul de încrezătoare, poate un alt fel de încredere decât cea pe care o vedem la celelalte personaje. Tăcerea lui Kate are în continuare foarte multă greutate și este foarte entuziasmată să învețe și recunoscătoare că face parte dintr-o familie cum este cea a Bridgertonilor. Își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este extrem de încântată de experiența vieții petrecute alături de el. Statutul de vicontesă o încântă la fel de mult, o sarcină destul de intimidantă, pentru că ar putea fi una în care trebuie să urmezi cu strictețe regulile, să calci pe urmele predecesoarei tale. Dar într-un astfel de rol poți înflori fiind tu însăți și urmându-ți instinctele, lucru care mi-a plăcut întotdeauna la Kate. Se ghidează întotdeauna după instinct, lucru destul de dificil de făcut în universul BRIDGERTON, în înalta societate cu atât de multe personaje, reguli, restricții și așteptări. Kate este o persoană care, deși a ajuns în această poziție puternică, nu s-a dezis de realismul ei. Ba mai mult, acest lucru a făcut-o să meargă și mai departe cu această atitudine și să fie și mai ancorată în realitate.

Ce ne poți spune despre experiența trecerii de la o familie mică la uriașa familie Bridgerton pentru ea?

ASHLEY: Trecerea de la familia mai mică, formată din mama ei, Edwina și Kate, la familia Bridgerton este un contrast uriaș. Lui Kate îi face plăcere și este parte a relației ei cu Anthony. Îl iubește, vrea să fie parte din toate aceste lucruri și cred că este cât se poate de pregătită pentru asta. O vedem în parcursul său spre statutul de vicontesă Bridgerton și cum devine mai implicată în ceea ce se întâmplă aici, în Anglia, dar da, nicăieri nu-i ca acasă. Simțim acest dor de casă în ea, un sentiment pe care îl înțeleg foarte bine. Am simțit dorul de casă și mi-au lipsit toate lucrurile care înseamnă acasă pentru mine, iar în acest sezon vedem acest lucru și la Kate. Are nevoie de sora ei și de toate lucrurile din India. Nu o mai vedem pe Kate din sezonul doi, care se retrăgea mereu, dar visează în continuare cu ochii deschiși la plimbările cu calul în India.

Kate are parte și de o schimbare de stil în sezonul acesta. Se îmbracă mai mult în nuanțele de albastru specifice familiei Bridgerton și adoptă stilul de vicontesă Bridgerton. Ne poți spune câte ceva despre noile costume și despre felul în care reflectă ele personajul dvs.?

ASHLEY: Ador costumele mele din sezonul acesta. O vedem pe Kate în mai multe ținute în nuanțele de albastru ale familiei Bridgerton, desigur, pentru că acum este o Bridgerton. În plus, există o oarecare similaritate cu costumele lui Violet, pentru că vrem să arătăm că ea este noua vicontesă. Costumele includ și elemente care sugerează originile ei indiene. Vedem acest lucru în bijuterii și într-o parte din materialele elementelor decorative, care cad ca un sari de pe rochiile ei. În scenele de dans, este ca și când ar avea un sari care cade de pe încheietura mâinii. Ne-am jucat foarte mult cu acest element în secvențele de dans și am reușit să îl includem în foarte multe mișcări. Este o schimbare plăcută la Kate, acea senzație de mișcare, ca o deschidere a aripilor. În sezonul doi, era mai rezervată, acum însă este mult mai curajoasă în mișcări și în a-și urma inima. Costumele pe care le poartă, croiul lor, felul în care se mișcă sugerează schimbările care se petrec în ea. Ador toate costumele din acest sezon. A fost una dintre părțile mele preferate de la filmări. De-abia aștept să le vadă toată lumea.

Ai un costum preferat în acest sezon?

ASHLEY: Am chiar mai multe. Îmi place cum arată Kate la petrecerea din grădină. Este o rochie în nuanțe de crem, roz și verde deschis, și are flori în păr. Arăta superb în lumina soarelui, o ținută luminoasă, gingașă, absolut adorabilă. A fost o sursă de inspirație pentru mine la începutul acelei scene. Erau flori peste tot și mi-am dorit ca personajul meu să miroasă una dintre ele. Florile din păr au fost cele care m-au inspirat să fac asta. Îmi place foarte mult și rochia de seară pe care o vedem la începutul sezonului. Este o rochie de seară roz, care mi se pare că contrastează  minunat cu tenul închis. Are și părul lung desfăcut, un alt element care îmi place foarte mult. Tot printre preferatele mele este și costumul lui Kate de la petrecerea de logodnă, atunci când dansează cu Anthony. Are dantelă transparentă aurie din zona brațelor până la baza gâtului. E o ținută foarte tare.

O nouă actriță interpretează rolul Francescăi sezonul acesta. Cum a fost să o primiți pe Hannah Dodd în familia BRIDGERTON?

ASHLEY: A fost o mare plăcere, Hannah a fost minunată. Este o persoană adorabilă. Ar fi putut fi destul de intimidant să preia rolul în sezonul al treilea al unui serial, dar energia pe care o aduce în platou este extrem de plăcută și Hannah este extrem de talentată. A fost uimitor să o urmăresc, fie dansând, fie în celelalte secvențe ale ei, să îi văd personajul evoluând. Întotdeauna este plăcut când un nou actor se alătură distribuției.  

Cum ai reacționat când ați aflat că Anthony și Kate își vor întemeia o familie în acest sezon?

ASHLEY: Citeam scenariul pe telefon înainte de a mă urca în avion. Am fost uimită când am văzut. Nu-mi venea să cred. Apoi am făcut o captură de ecran și i-am trimis-o lui Johnny, care a avut aceeași reacție.

Există vreo scenă în sezonul al treilea pe care aștepți cu nerăbdare să o vadă fanii?

ASHLEY: Cel mai tare aștept ca toată lumea să vadă scenele de la baluri, pentru că sunt o parte atât de importantă din BRIDGERTON. De asemenea, aștept cu nerăbdare ca toată lumea să vadă scena petrecerii de logodnă, unde familiile își spun ghicitori una alteia. Ne-am distrat copios în ziua în care am filmat acele scene. 

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…