Monica Cismaru ∙ August 23, 2023 ∙ 2 min read

Serena Williams (41 de ani) a adus pe lume cea de-a doua fiică, după ce anunțase în urmă cu două săptămâni că așteaptă tot o fetiță.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian mai au o fiică în vârstă de cinci ani, Alexis Olympia, și au anunțat cu mare fast, printr-o petrecere, că familia lor se va mări cu încă o fiică. Nou-născuta a fost botezată Adira River Ohanian, a cărei semnificație în ebraică înseamnă ”puternic, nobil”. Fosta jucătoare de tenis care a doborât recorduri pe teren a anunțat că este din nou însărcinată la Met Gala de anul acesta, din primăvară, unde a apărut cu sarcina la vedere.

Primele imagini cu bebelușul Serenei Williams și al lui Alexis Ohanian, fondatorul aplicației Reddit, au fost publicate pe platformele Tik Tok și Instagram. Alături de ei se află și sora mai mare, Olympia, iar familia proaspăt mărită a transmis mesajul ”Bine ai venit, îngerașule!” În video,Serena poartă o rochie roz, la fel și fiica ei cea mare.

Proaspătul tătic a scris pe Instagram: ”Bine ai venit pe lume, Adira River Ohanian. Sunt bucuros că în casa noastră doza de dragoste a crescut: O fetiță sănătoasă și voioasă și o mămică fericită.”

”Sunt recunoscător, Serena, că mi-ai oferit un dar neprețuit. Mulțumim personalului medical care a avut grijă de soția și de fiica noastră. Nu voi uita niciodată clipa în care i-am prezentat-o pe Adira surorii ei mai mari, Olympia.”

serena williams adira

Serena Williams și Alexis Ohanian, care are o avere estimată la 70 de milioane de dolari, s-au cunoscut în mai 2015, la un eveniment de la un hotel din Roma și au început o relație la scurt timp. Cei doi s-au logodit în decembrie 2016 și au devenit părinți un an mai târziu, în septembrie. Două luni mai târziu, Serena și Alexis organizau nunta în New Orleans.

Într-un interviu acordat Vogue, Serena Williams a menționat că nu se vedea mamă în anii tinereții. ”La începutul carierei mele nu m-am gândit niciodată că ar vrea copii. Câteodată mă întrebam dacă aș vrea să aduc pe această lume un copil, cu toate problemele existente. N-am fost niciodată încrezătoare sau comodă în preajma copiilor”, povestea jucătoarea de tenis. După ce a devenit mamă pentru prima dată, Serena a povestit că n-a simțit niciodată că ar face un sacrificiu pentru fiica ei. ”Totul a căpătat sens”, a mai spus sportiva.

Foto: Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…