Monica Cismaru ∙ August 3, 2020 ∙ 2 min read

sean penn leila george casatorie

Actorul Sean Penn a bifat cea de-a treia căsătorie la nici 60 de ani. Aleasa lui, Leila George, este fiica cuplului de actori Vincent  D’Onofrio  – Greta Scacchi și are mai puțin decât el 31 de ani. Sean Penn este doar cu un an mai tânăr decât socrul lui, iar fiica lui Sean Penn, Dylan, este mai vârstă decât mama ei vitregă cu un an.

Sean Penn și Leila George au o relație de patru ani, care a fost încununată cu o ceremonie de nuntă desfășurată în secret. Totuși, vestea căsătoriei celor doi a fost divulgată de o prietenă comună, Irena Macavoy, soția producătorului de film Mike Macavoy. Irena Macavoy a publicat un mesaj de felicitare pentru nunta lui Sean Penn cu Leila George, alături de fotografia cu inelul de logodnă al miresei.

sean penn leila george casatorie

Sean Penn și Leila George, în vacanță în Honolulu, în 2018 

 

”Suntem foarte fericiți că Sean Penn și Leila George s-au căsătorit. Vă iubim. Suntem nespus de bucuroși că ți-ai găsit sufletul pereche, sunteți făcuți să fiți împreună. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Vă prezentăm familia Penn”, a scris Irena Macavoy într-un mesaj postat pe Instagram. De asemenea, proaspeții însurăței au mai fost felicitați și de actorul Josh Brolin, care a jucat cu Sean Penn în producțiile Milk și Gangster Squad, dar și în filmul ce urmează să se lanseze – Flag Day.

Sean Penn a mai fost căsătorit cu Madonna între anii 1985 și 1989 și cu actrița Robin Wright, între 1996 și 2010, iar cu cea din urmă are doi copii – Hopper Penn (27 de ani) și Dyaln Penn (29 de ani). Relația lui Sean Penn cu Robin Wright nu s-a încheiat în cei mai buni termeni, iar foștii soți nu-și vorbesc nici astăzi.

Sean Penn Hopper Jack Penn Dylan Penn

Sean Penn, alături de cei doi  copii – Hopper Penn și Dylan Penn, la Festivalul de Film de la Cannes, în 2016 

 

Sean Penn a mai avut relații cu vedete precum Scarlett Johansson, Charlize Theron, modelul Petra Nemcova, dar și cu specialistul în PR Shannon Costello.

Actorul este cunsocut pentru firea sa impulsivă și el însuși recunoaște că este o persoană dificilă. ”Dacă sunt dificil? Cred că da. Sunt o persoană care simte și se manifestă energic”, declara acesta într-un interviu acordat în urmă cu două luni.

Leila George, noua doamnă Penn, s-a născut în Australia și a fost educată în Marea Britanie. Fiica actorilor Vincent D’Onofrio  și Greta Scacchi a studiat actoria la Londra și la Sydney, dar și la New York, la reputatul Institut Lee Strasberg.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…