Monica Cismaru ∙ June 21, 2022 ∙ 4 min read

Sandra Bullock (57 de ani), una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a declarat că se simte epuizată și că vrea să ia o pauză de la actorie în viitorul apropiat.

Sandra Bullock este starul celei mai de succes comedii romantice cu accente de aventură de după pandemie, The Lost City, în care joacă alături de Channing Tatum. Filmul a reușit performanța de a atrage din nou în sălile de cinema publicul feminin matur, care a fost ignorat constant în ultimii ani, studiourile concentrându-se pe filme de actiune și de aventuri, destinate unui public preponderent tânăr.

sandra bullock
The Lost City

The Lost City este imens succes de casă, ceea ce o transformă pe protagonista feminină, sandra Bullock, într-una dintre cele mai căutate vedete de la Hollywood la ora actuală. În ciuda succesului uriaș și de popularitatea de care se bucură, Sandra Bullock vrea să ia o pauză de pe platourile de filmare și să-și dedice timpul copiilor ei.

sandra bullock
The Lost City

”Nu vreau să mai depind de programul nimănui, vreau să decid singură ce vreau să fac. Sunt epuizată, sunt obosită și nu mă mai simt în stare să iau decizii inspirate, sănătoase pentru mine și știu asta”, a explicat actrița într-un interviu acordat Hollywood Reporter. Vedeta a adăugat că pauza de la actorie e pe termen nedefinit. ”Munca a fost dintotdeauna importantă pentru mine și mereu am avut proiecte în derulare, de aceea mă simt norocoasă, dar devenise prea mult pentru mine, nu știam ce vreau și mi-am dat seama că ceea caut cu înverșunare am deja. Așa că a trebuit să mă obișnuiesc cu acest gând, să-l accept și să nu mai consider jobul un instrument de validare personală”, spune Sandra Bullock.

sandra bullock
The Unforgivable

Actrița a jucat în peste 50 de filme, iar în ultimul an a lansat două. Pe lângă Lost City, vedeta mai joacă și în The Unforgivable, care rulează pe canalele de streaming.

În The Lost City, Sandra Bullock joacă și rol de producător, nu e numai protagonistă și, inițial, a refuzat partitura, din cauză că eroina se înscrie în acele clișee în care ea e veriga slabă a cuplului, iar bărbatul duce tot greul.

Sandra Bullock a acceptat filmul doar după ce rolul ei a fost modificat, iar personajul ei a devenit mai îndrăzneț și mai sigur pe el, iar personajul masculin a fost ”infuzat” cu accente de sensibilitate, fapt ce nu l-a deranjat deloc pe Channing Tatum, care a îmbrățișat imediat rolul de model de pe coperta cărții scrise de personajul Sandrei Bullock.

Sandra Bullock este implicată de mai mulți ani într-o relație cu fotograful profesionist Bryan Randall, pe care îl numește dragostea vieții ei. Actrița este mama a doi copii adoptați – Louis, de 11 ani, și Laila, de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut când Sandra Bullock l-a angajat pe Randall să facă fotografii pentru cea de-a cincea aniversare a fiului ei.

În 2010, actrița a trecut printr-un divorț urât de Jesse James, fondatorul unui brand dedicat motocicliștilor. Acesta a avut multiple aventuri pe parcursul mariajului cu Sandra Bullock, iar vedeta a trecut cu greu peste despărțire. Actrița a declarat la un moment dat că e fericită că universul i-a scos până la urmă în cale persoana potrivită cu care să-și întemeieze o familie, în persoana lui Randall.

Foto: Hepta

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…