Monica Cismaru ∙ June 21, 2022 ∙ 4 min read

Sandra Bullock (57 de ani), una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a declarat că se simte epuizată și că vrea să ia o pauză de la actorie în viitorul apropiat.

Sandra Bullock este starul celei mai de succes comedii romantice cu accente de aventură de după pandemie, The Lost City, în care joacă alături de Channing Tatum. Filmul a reușit performanța de a atrage din nou în sălile de cinema publicul feminin matur, care a fost ignorat constant în ultimii ani, studiourile concentrându-se pe filme de actiune și de aventuri, destinate unui public preponderent tânăr.

sandra bullock
The Lost City

The Lost City este imens succes de casă, ceea ce o transformă pe protagonista feminină, sandra Bullock, într-una dintre cele mai căutate vedete de la Hollywood la ora actuală. În ciuda succesului uriaș și de popularitatea de care se bucură, Sandra Bullock vrea să ia o pauză de pe platourile de filmare și să-și dedice timpul copiilor ei.

sandra bullock
The Lost City

”Nu vreau să mai depind de programul nimănui, vreau să decid singură ce vreau să fac. Sunt epuizată, sunt obosită și nu mă mai simt în stare să iau decizii inspirate, sănătoase pentru mine și știu asta”, a explicat actrița într-un interviu acordat Hollywood Reporter. Vedeta a adăugat că pauza de la actorie e pe termen nedefinit. ”Munca a fost dintotdeauna importantă pentru mine și mereu am avut proiecte în derulare, de aceea mă simt norocoasă, dar devenise prea mult pentru mine, nu știam ce vreau și mi-am dat seama că ceea caut cu înverșunare am deja. Așa că a trebuit să mă obișnuiesc cu acest gând, să-l accept și să nu mai consider jobul un instrument de validare personală”, spune Sandra Bullock.

sandra bullock
The Unforgivable

Actrița a jucat în peste 50 de filme, iar în ultimul an a lansat două. Pe lângă Lost City, vedeta mai joacă și în The Unforgivable, care rulează pe canalele de streaming.

În The Lost City, Sandra Bullock joacă și rol de producător, nu e numai protagonistă și, inițial, a refuzat partitura, din cauză că eroina se înscrie în acele clișee în care ea e veriga slabă a cuplului, iar bărbatul duce tot greul.

Sandra Bullock a acceptat filmul doar după ce rolul ei a fost modificat, iar personajul ei a devenit mai îndrăzneț și mai sigur pe el, iar personajul masculin a fost ”infuzat” cu accente de sensibilitate, fapt ce nu l-a deranjat deloc pe Channing Tatum, care a îmbrățișat imediat rolul de model de pe coperta cărții scrise de personajul Sandrei Bullock.

Sandra Bullock este implicată de mai mulți ani într-o relație cu fotograful profesionist Bryan Randall, pe care îl numește dragostea vieții ei. Actrița este mama a doi copii adoptați – Louis, de 11 ani, și Laila, de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut când Sandra Bullock l-a angajat pe Randall să facă fotografii pentru cea de-a cincea aniversare a fiului ei.

În 2010, actrița a trecut printr-un divorț urât de Jesse James, fondatorul unui brand dedicat motocicliștilor. Acesta a avut multiple aventuri pe parcursul mariajului cu Sandra Bullock, iar vedeta a trecut cu greu peste despărțire. Actrița a declarat la un moment dat că e fericită că universul i-a scos până la urmă în cale persoana potrivită cu care să-și întemeieze o familie, în persoana lui Randall.

Foto: Hepta

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…