Monica Cismaru ∙ June 21, 2022 ∙ 4 min read

Sandra Bullock (57 de ani), una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a declarat că se simte epuizată și că vrea să ia o pauză de la actorie în viitorul apropiat.

Sandra Bullock este starul celei mai de succes comedii romantice cu accente de aventură de după pandemie, The Lost City, în care joacă alături de Channing Tatum. Filmul a reușit performanța de a atrage din nou în sălile de cinema publicul feminin matur, care a fost ignorat constant în ultimii ani, studiourile concentrându-se pe filme de actiune și de aventuri, destinate unui public preponderent tânăr.

sandra bullock
The Lost City

The Lost City este imens succes de casă, ceea ce o transformă pe protagonista feminină, sandra Bullock, într-una dintre cele mai căutate vedete de la Hollywood la ora actuală. În ciuda succesului uriaș și de popularitatea de care se bucură, Sandra Bullock vrea să ia o pauză de pe platourile de filmare și să-și dedice timpul copiilor ei.

sandra bullock
The Lost City

”Nu vreau să mai depind de programul nimănui, vreau să decid singură ce vreau să fac. Sunt epuizată, sunt obosită și nu mă mai simt în stare să iau decizii inspirate, sănătoase pentru mine și știu asta”, a explicat actrița într-un interviu acordat Hollywood Reporter. Vedeta a adăugat că pauza de la actorie e pe termen nedefinit. ”Munca a fost dintotdeauna importantă pentru mine și mereu am avut proiecte în derulare, de aceea mă simt norocoasă, dar devenise prea mult pentru mine, nu știam ce vreau și mi-am dat seama că ceea caut cu înverșunare am deja. Așa că a trebuit să mă obișnuiesc cu acest gând, să-l accept și să nu mai consider jobul un instrument de validare personală”, spune Sandra Bullock.

sandra bullock
The Unforgivable

Actrița a jucat în peste 50 de filme, iar în ultimul an a lansat două. Pe lângă Lost City, vedeta mai joacă și în The Unforgivable, care rulează pe canalele de streaming.

În The Lost City, Sandra Bullock joacă și rol de producător, nu e numai protagonistă și, inițial, a refuzat partitura, din cauză că eroina se înscrie în acele clișee în care ea e veriga slabă a cuplului, iar bărbatul duce tot greul.

Sandra Bullock a acceptat filmul doar după ce rolul ei a fost modificat, iar personajul ei a devenit mai îndrăzneț și mai sigur pe el, iar personajul masculin a fost ”infuzat” cu accente de sensibilitate, fapt ce nu l-a deranjat deloc pe Channing Tatum, care a îmbrățișat imediat rolul de model de pe coperta cărții scrise de personajul Sandrei Bullock.

Sandra Bullock este implicată de mai mulți ani într-o relație cu fotograful profesionist Bryan Randall, pe care îl numește dragostea vieții ei. Actrița este mama a doi copii adoptați – Louis, de 11 ani, și Laila, de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut când Sandra Bullock l-a angajat pe Randall să facă fotografii pentru cea de-a cincea aniversare a fiului ei.

În 2010, actrița a trecut printr-un divorț urât de Jesse James, fondatorul unui brand dedicat motocicliștilor. Acesta a avut multiple aventuri pe parcursul mariajului cu Sandra Bullock, iar vedeta a trecut cu greu peste despărțire. Actrița a declarat la un moment dat că e fericită că universul i-a scos până la urmă în cale persoana potrivită cu care să-și întemeieze o familie, în persoana lui Randall.

Foto: Hepta

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…