ryan reynolds

Ryan Reynolds a anunțat că se retrage din lumea filmului. Actorul vrea să-și ia un an sabatic de la filmări, după ce a încheiat cea mai recentă producție în care joacă alături de Will Ferrell, intitulată ”Spirited”.

Ryan Reynolds a făcut anunțul retragerii sale pe contul de Instagram, unde afirmă că, după încheierea filmului de Crăciun realizat pentru Apple TV – Spirited- la care a lucrat încă din luna iulie, se retrage o perioadă din viața artistică. ”Am încheiat lucrul la ”Spirited”. E momentul perfect pentru a lua o pauză de la filmări. O să-mi lipsească munca alături de oameni atât de talentați și de creativi. În această perioadă, bunătatea contează la fel de mult ca și talentul. Am fost norocos să lucrez cu astfel de oameni”, a declarat Ryan Reynolds.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

 

Actorul și-a mai exprimat admirația pentru colegii săi din distribuție, Will Ferrell și Octavia Spencer, cu care a mai jucat în The Nines.

Ryan Reynolds este însurat cu actrița Blake Lively, cu care are trei fiice. Blake Lively nu a ratat momentul de a face o glumă pe seama soțului ei, lucru cu care cei doi ne-au obișnuit deja ow social media, și a i-a scris: ”Michael Caine a fost primul”, cu referire la actorul britanic care a anunțat recent că se retrage, la rândul lui, din lumea filmului.

ryan reynolds

Chiar dacă intenționează să-și ia un an sabatic de la filmări, fanii lui Ryan Reynolds nu-i vot simți prea mult lipsa, deoarece acesta a jucat în mai multe filme care au avut deja premiera sau urmează să fie difuzate: “Hitman’s Wife’s Bodyguard”, “Free Guy” și ”Red Notice”, un film de acțiune pe Netflix, cu buget mare, în care joacă alături de Dwayne Johnson și de Gal Gadot. Reynolds ajucat și rol de producător pentru Free Guy și pentru Spirited.

ryan reynolds

Spirited reimaginează povestea lui Charles Dickens, A Christmas Carol, iar Ryan Reynolds îl interpretează pe Ebenezer Scrooge. Data lansării filmului nu a fost încă anunțată.

Related Posts