Ai mâncat vreodată la restaurantul Stejarii? Situat în proximitatea Stejarii Country Club, restaurantul este deschis în intervalul 12:00 – 22:00, de luni până duminică. Iată TOP 5 motive pentru care să mergi acolo cu prima ocazie.

Meniul internațional promite experiențe culinare care te vor purta într-o călătorie surprinzătoare, pe mai multe continente, pe potecile munților și în apele mărilor, prin grădini bogate sau prin păduri: de la vita Wagyu, la pizza cu trufe și brânză Cantal, de la tartar de vită la salată de king crab, de la Dover Sole (limbă de mare) la pulpă de rață. Iar cireașa de pe tort va fi desertul, evident. Poți alege dintre un fondant de ciocolată, o tartă de mere cu sos caramel și înghețată de vanilie, savarină XXL și multe altele. Cei care sunt la dietă pot alege un tort diplomat sau bavaroise cu căpșuni, care nu conțin zahăr!

Majoritatea ingredientelor sunt proaspete, de sezon, de la legume și fructe, la pește și carne. În 18 octombrie a fost lansat meniul de toamnă, incluzând tartar de dovleac cu nucă, paste cu ciuperci Morel, Chateaubriand cu sparanghel, medalion de cerb cu sos de trufe, piept de rață cu gălbiori și piure de morcov și altele. La final poți savura un strudel de pere sau o plăcintă de brânză dulce sau de dovleac cu scorțișoară!

Designul interior te va surprinde. Interiorul reproduce sentimentul că te afli într-o pădure de stejari, de la materialele folosite (lemn, piatră, catifea) la cromatică (nuanțe de maro, verde și cărămiziu) și forme. În timp ce savurezi un cocktail de început, poți răsfoi una dintre cele aproximativ 1000 de cărți din biblioteca locației. Unic, nu? Și încă nu e tot: dacă alegi să stai cu prietenii în zona de lounge, te vei relaxa privind acvariul enorm cu pești colorați!

Amplasat în Pădurea Băneasa, la nici 15 minute de Piața Victoriei, Restaurantul Stejarii îți oferă ocazia de a te bucura de natură și aer curat. Priveliștea se schimbă permanent, copacii îmbrăcând haină după haină după cum le dictează anotimpurile, numai apele albastre ale piscinei din fața terasei rămânând mereu să ne amintească de vară.

Aici te vei simți răsfățat, una dintre principalele griji ale echipei Stejarii fiind aceea de a oferi celor care le calcă pragul confortul visat. De la parcarea subterană care te ferește de ploi, zăpadă sau vânt, la spațiile largi, canapelele confortabile sau serviciul de valet parking disponibil.

O toamnă bogată, cu ingrediente gustoase și proaspete, la Restaurant Stejarii. O locație perfectă pentru o cină cu persoana iubită, o seară cu prietenii sau un prânz de afaceri!

Rezervări 0741 500 800, https://stejariicountryclub.ro/ro/restaurant/    |  Instagram @restaurantstejarii

Related Posts