Monica Cismaru ∙ June 24, 2022 ∙ 4 min read

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert Murdoch (91 de ani) și Jerry Hall (65 de ani), care se despart la vârsta a treia, după șase ani de mariaj.

Rupert Murdoch are 91 de ani și s-a căsătorit cu modelul Jerry Hall pe când aceasta avea 59 de ani. Cei doi au anunțat că-și separă drumurile, veste ce i-a șocat pe apropiații lor. Acesta este cel de-al patrulea divorț al mogulului media și al unuia dintre cei mai bogați oameni din lume și primul pentru Jerry Hall, care nu a mai fost căsătorită, dar care a avut o relație de 22 de ani cu rockerul Mick Jagger, cu care are patru copii.

jerry hall rupert murdoch

În urma divorțului, se pare că Jerry Hall nu se va judeca pentru o parte din averea lui Murdoch, deoarece cuplul a încheiat, cel mai probabil, un contract prenupțial care îi protejează banii și bunurile mogulului de astfel de evenimente, dar, în curând fosta doamnă Murdoch va avea asigurat un trai mai mult decât îndestulat, luxos, iar cheltuilelile sale vor fi acoperite și asigurate fără să primească o sumă de bani în cont. Miliardarul și-a pus averea la adăpost, pentru a o lăsa urmașilor săi – cei șase copii proveniți din trei mariaje diferite.

jerry hall rupert murdoch
Rupert Murdoch și cea de-a doua soție, Anna

Totuși, cuplul Murdoch-Hall a achiziționat în timpul căsătoriei mai multe proprietăți, care intră sub incidența partajului, scrie presa britanică. Printre acestea, se numără un conac georgian situat în apropiere de Henley-on-Thames, în Oxfordshire, în valoare de 11,2 milioane de lire sterline, dar și o reședință în Cotswolds, pentru care au cheltuit 30 de milioane de lire sterline doar pentru renovare. Anul trecut, cuplul a cheltuit 228 de milioane de lire sterline pe o fermă situată în apropiere de Parcul Yellowstone, în Statele Unite.

jerry hall rupert murdoch
Rupert Murdoch, alături de cea de-a treia soție, Wendi Deng, și de fiicele lor, Grace și Chloe

Printre celelalte proprietăți imobiliare ale familiei se mai numără un apartament de 50 de milioane de dolari în New York, o fermă în California, o podgorie lângă Los Anegels, de 30 de milioane de dolari, o fermă de animale în Australia, dar și un apartament în Mayfair, Londra.

Nici Jerry Hall nu are o avere de neglijat, chiar dacă e incomparabilă cu cea a fostului ei soț. Hall a fost unul dintre cele mai de succes modele ale anilor ’80-’90. A avut contracte consistente cu diverse companii de modă și de cosmetice și a jucat și în filme. În urma despărțirii de Mick Jagger, Jerry Hall a primit drept compensație 18 milioane de lire sterline.

Jerry Hall

Prima soție a lui Rupert Murdoch a fost modelul Patricia Booker, de care a divorțat în 1965. A doua lui soție a fost Anna, un fost reporter din presă scrisă, de care s-a despărțit după 30 de ani de mariaj, în 1999. Divorțul lor e cel de-al doilea cel mai scump din istorie – Murdoch a pierdut la partaj 1,5 miliade de lire sterline. A treia soție a fost Wendi Deng, antreprenor, investitor, producător de filme. Murdoch și Deng au divortat în 2014 amiabil.

Rupert Murdoch are șase copii, proveniți din trei mariaje: Prudence, 63 de ani, din prima căsătorie, Elisabeth, 53 de ani, Lachlan, 50 de ani și James, 49 de ani, din a doua căsătorie, Grace, 21 de ani, și Chloe, 19 ani, din mariajul cu Wendi Deng.

Jerry Hall are patru copii cu Mick Jagger: Elizabeth, 38 de ani, James, 36 de ani, Georgia May, 30 de ani și Gabriel, 24 de ani.

Rupert Murdoch și Jerry Hall s-au cunoscut în țara natală a miliardarului, Australia, în 2015. Cei doi și-au făcut publică relația în același an, la finala Cupei Mondiale de Rugby de la Londra.

Din portofoliul de afaceri al lui Rupert Murdoch fac parte televiziunea Sky TV și ziarele The Sun și Times, reteaua tv americană Fox News și publicatia Wall Street Journal și deține, de asemenea, mai multe afaceri în Australia.

Foto: Hepta

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…