Monica Cismaru ∙ June 24, 2022 ∙ 4 min read

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert Murdoch (91 de ani) și Jerry Hall (65 de ani), care se despart la vârsta a treia, după șase ani de mariaj.

Rupert Murdoch are 91 de ani și s-a căsătorit cu modelul Jerry Hall pe când aceasta avea 59 de ani. Cei doi au anunțat că-și separă drumurile, veste ce i-a șocat pe apropiații lor. Acesta este cel de-al patrulea divorț al mogulului media și al unuia dintre cei mai bogați oameni din lume și primul pentru Jerry Hall, care nu a mai fost căsătorită, dar care a avut o relație de 22 de ani cu rockerul Mick Jagger, cu care are patru copii.

jerry hall rupert murdoch

În urma divorțului, se pare că Jerry Hall nu se va judeca pentru o parte din averea lui Murdoch, deoarece cuplul a încheiat, cel mai probabil, un contract prenupțial care îi protejează banii și bunurile mogulului de astfel de evenimente, dar, în curând fosta doamnă Murdoch va avea asigurat un trai mai mult decât îndestulat, luxos, iar cheltuilelile sale vor fi acoperite și asigurate fără să primească o sumă de bani în cont. Miliardarul și-a pus averea la adăpost, pentru a o lăsa urmașilor săi – cei șase copii proveniți din trei mariaje diferite.

jerry hall rupert murdoch
Rupert Murdoch și cea de-a doua soție, Anna

Totuși, cuplul Murdoch-Hall a achiziționat în timpul căsătoriei mai multe proprietăți, care intră sub incidența partajului, scrie presa britanică. Printre acestea, se numără un conac georgian situat în apropiere de Henley-on-Thames, în Oxfordshire, în valoare de 11,2 milioane de lire sterline, dar și o reședință în Cotswolds, pentru care au cheltuit 30 de milioane de lire sterline doar pentru renovare. Anul trecut, cuplul a cheltuit 228 de milioane de lire sterline pe o fermă situată în apropiere de Parcul Yellowstone, în Statele Unite.

jerry hall rupert murdoch
Rupert Murdoch, alături de cea de-a treia soție, Wendi Deng, și de fiicele lor, Grace și Chloe

Printre celelalte proprietăți imobiliare ale familiei se mai numără un apartament de 50 de milioane de dolari în New York, o fermă în California, o podgorie lângă Los Anegels, de 30 de milioane de dolari, o fermă de animale în Australia, dar și un apartament în Mayfair, Londra.

Nici Jerry Hall nu are o avere de neglijat, chiar dacă e incomparabilă cu cea a fostului ei soț. Hall a fost unul dintre cele mai de succes modele ale anilor ’80-’90. A avut contracte consistente cu diverse companii de modă și de cosmetice și a jucat și în filme. În urma despărțirii de Mick Jagger, Jerry Hall a primit drept compensație 18 milioane de lire sterline.

Jerry Hall

Prima soție a lui Rupert Murdoch a fost modelul Patricia Booker, de care a divorțat în 1965. A doua lui soție a fost Anna, un fost reporter din presă scrisă, de care s-a despărțit după 30 de ani de mariaj, în 1999. Divorțul lor e cel de-al doilea cel mai scump din istorie – Murdoch a pierdut la partaj 1,5 miliade de lire sterline. A treia soție a fost Wendi Deng, antreprenor, investitor, producător de filme. Murdoch și Deng au divortat în 2014 amiabil.

Rupert Murdoch are șase copii, proveniți din trei mariaje: Prudence, 63 de ani, din prima căsătorie, Elisabeth, 53 de ani, Lachlan, 50 de ani și James, 49 de ani, din a doua căsătorie, Grace, 21 de ani, și Chloe, 19 ani, din mariajul cu Wendi Deng.

Jerry Hall are patru copii cu Mick Jagger: Elizabeth, 38 de ani, James, 36 de ani, Georgia May, 30 de ani și Gabriel, 24 de ani.

Rupert Murdoch și Jerry Hall s-au cunoscut în țara natală a miliardarului, Australia, în 2015. Cei doi și-au făcut publică relația în același an, la finala Cupei Mondiale de Rugby de la Londra.

Din portofoliul de afaceri al lui Rupert Murdoch fac parte televiziunea Sky TV și ziarele The Sun și Times, reteaua tv americană Fox News și publicatia Wall Street Journal și deține, de asemenea, mai multe afaceri în Australia.

Foto: Hepta

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…