Alina Burlacu ∙ March 3, 2020 ∙ 5 min read

Sunt la fel, dar diferite. Au lumea la picioare și, în același timp, sunt topite după fiicele lor. Cum să fie altfel, dacă trăsăturile ce le-au adus faima sunt acum pe cel mai drag chip?

Pentru a sărbători luna femeii, am ales 10 celebrități, mamă și fiică a căror tandrețe și mândrie se vede dincolo de cameră. Despărțite doar de trecerea timpului, vedetele își arată frumusețea, fiecare în stilul ei unic. Și, după cum vei vedea, machiajul este adesea suficient de subtil încât să lase la vedere asemănările, dar și diferențele.

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp

Cu părul ușor ondulat, în nuanțe naturale de blond, și un machiaj în tonuri de piersică, Vanessa Paradis și fiica sa, Lily-Rose Depp par a fi două surori. Ce le face să pară atât de apropiate și ca vârstă? Conturul cu liner negru, care îi dă fiicei un aer matur, și ochelarii de soare purtați de Vanessa Paradis, care ascund perfect ridurile din zona ochilor.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Aproape trase la indigo, Cindy Crawford și Kaia Gerber nu au nevoie de un machiaj pronunțat pentru a se face remarcate. Un contur delicat al ochilor, un ruj în nuanța buzelor, puțin iluminator pe pomeți și arcade sunt elementele distinctive ale unui look elegant. Pentru a pune în valoare frumusețea vârstei, Kaia Gerber a ales să lase zona gâtului liberă, având părul prins în coc.

Demi Moore și Rumer Willis

Demi Moore și Rumer Willis

Demi Moore și Rumer Willis

Sex-appealul nu ține cont de vârstă în perechea mamă-fiică: Demi Moore și Rumer Willis. Accentul pus pe zona ochilor, prin genele lungi, arcuite și conturul pleoapei superioare, dar și impresionantul păr lung creează un aspect seducător, imperial.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

Nuanța hipnotizantă, identică a ochilor, conturul subțire, trasat spre colțul extern și rujul roz, luminos creează un look definit de prospețime pentru Gwyneth Paltrow și fiica ei, Apple Martin. Și chiar dacă e un selfie perfect, poate ajustat de câteva filtre, frumusețea lor ne fascinează.

Jerry Hall și Georgia May Jagger

Jerry Hall și Georgia May Jagger

Jerry Hall și Georgia May Jagger

Eleganța clasică a mamei, Jerry Hall, și prospețimea naturală a fiicei, Georgia May Jagger, definesc frumusețea la orice vârstă. În timp ce mama a ales să pună accentul pe buze, cu un ruj roșu, hidratant și luminos, Georgia May Jagger a transformat luminozitatea chipului în atuul principal.

Julianne Moore și  Liv Freundlich

Julianne Moore și  Liv Freundlich

Julianne Moore și  Liv Freundlich

Inocență și eleganță studiată sunt cele două look-uri alese de Julianne Moore și Liv Freundlich, pentru covorul roșu. Părul prins la spate dă o notă de eleganță și pune în valoare bijuteriile ce înfrumusețează zona gâtului. Tonurile de roz mat și luminos dau prospețime chipului celebrei mame, Julianne Moore. Inocența și frumusețea naturală a lui Liv Freundlich este pusă în valoare de forma naturală a sprâncenelor dense, dar și de glossul roz aplicat pe buze.

Kate Moss și Lila Grace Moss Hack

Kate Moss și Lila Grace Moss Hack

Kate Moss și Lila Grace Moss Hack

Celebrul fotomodel Kate Moss o are alături pe fiica ei, Lila Grace Moss Hack. Cele două chipuri sunt aproape identice, iar sentimentul acesta este amplificat de nuanța părului (puțin mai luminoasă la mamă), de cărarea pe mijloc, de conturul delicat al privirii, de nuanța identică a sprâncenelor și a buzelor. Și, ce ne place cel mai mult, fericirea din priviri!

Madonna și Lourdes Leon

Madonna și Lourdes Leon

Madonna și Lourdes Leon

Chipul fiicei, Lourdes Leon, amintește de perioada de început a celebrei Madonna, cu toate acestea atitudinea, privirea, aerul rebel le apropie foarte mult. Nuanțele naturale de brunet ale părului, sprâncenele și genele dese și lungi conturează o frumusețe aparte. Alături, mama ei, Madonna este cel mai bun exemplu de perseverență și capacitate de transformare. Am văzut, de-a lungul timpului, toate transformările în materie de machiaj și coafură, iar alegerea nuanței de blond și tonurile pale de roz sunt acum cea mai bună alegere. Desigur, nu putea să lipsească accentul rebel, așa încât conturul gros al pleoapei superioare îi dau un aer de cool mom still rocking.

Melanie Griffith și Dakota Johnson

Melanie Griffith și Dakota Johnson

Melanie Griffith și Dakota Johnson

Fiecare a avut sau are momentul ei de glorie, iar asta par să o știe foarte bine Melanie Griffith și Dakota Johnson. Cele două femei își pun în valoare unicitatea prin machiaje și coafuri diferite, adaptate vârstei și culorii părului. În timp ce tonurile de blond și oranj complimentează chipul mamei, Melanie Griffith, și îi dau luminozitate, nuanțele închise, reci, de burgund și șaten ale fiicei, Dakota Johnson, vin în contrast cu pielea albă și subliniează prospețimea vârstei.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Reese Witherspoon și Ava Phillippe par a fi două puștoaice, best friends&sisters ever. Nu ar fi de mirare să împartă trusa de machiaj și coloristul, pentru că nuanțele alese pentru păr și pentru make-up sunt identice.

Foto: Hepta.

 

Related Posts

S-a lansat Beauty Trends Calendar 2023

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, împreună cu echipa sa de experți anunță, ca în fiecare septembrie, trendurile pentru…

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….