Monica Cismaru ∙ February 16, 2023 ∙ 3 min read

Rihanna (34 de ani) este vedeta de pe coperta ediției britanice Vogue, alături de iubitul ei, A$AP Rocky, și de fiul ei, al cărui nume n-a fost încă dezvăluit.

Cântăreața, care a anunțat în timpul show-lui Super Bowl că așteaptă cel de-al doilea copil, după ce și-a afișat sarcina vizibilă pe scenă, a declarat că n-a știut pentru o perioadă că e din nou însărcinată, fără să spună, însă când va naște sau în câte luni era la mijlocul lui decembrie 2022, când a avut loc ședința foto pentru Vogue.

rihanna copil

”Ce nebunie, ambii mei copii sunt în aceste poze, fără ca mami să știe că vine și al doilea”, a scris vedeta pe Instagram, alături de poza de copertă, cu întreaga familie. Fiul ei s-a născut în luna mai 2022, dar părinții – Rihanna și rapperul A$AP Rocky n-au oferit mai multe detalii despre venirea pe lume a primului lor copil și nu i-au făcut public nici numele, dar micuțul poate fi admirat în toată splendoarea sa în fotografiile artistice, făcute de INEZ & VINOODH.

rihanna copil

În interviul acordat Vogue, Rihanna atacă mai multe subiecte sensibile, printre care și pe cel al rasismului și a discutat despre responsabilitatea de a crește un copil de culoare în ziua de azi, udecrisă de artistă ca fiind ”una dintre cele mai intimidante responsabilități din viață”. ”Te întrebi: Pe ce fel de lume îmi cresc copiii? Aceasta e planeta pe care vor crește? Începi să-ți pui o mulțime de întrebări”, a spus Rihanna.

Cântăreața a mai povestit și despre decizia a ei de apărea pe o mare scenă după o pauză de șapte ani, mai ales la doar câteva luni după ce născuse, și gravidă, pe deasupra, cu cel de-al doilea copil: ”Așa afli că poți să faci orice, chiar și lucruri care par la început nebunești. Cum ar fi acela de a accepta să cânți la Super Bowl în mijlocul perioadei de lăuzie. Ce naiba e în mintrea mea? Dar te agăți de o asemenea provocare deoarece știi de ce ești în stare. Simți că nimic nu este imposibil”.

Rihanna a mai spus că nu știa că e din nou gravidă când a acceptat propunerea de a susține acest concert. ”A fost o experiența ireală. Nu mai urcasem pe scenă de șapte ani. Șapte ani! De la zero la Super Bowl? E o demență”, a mai spus în spirit de glumă vedeta.

Rihanna a adăugat că a acceptat provocarea din dragoste pentru scenă și pentru fani: ”Am vrut să fac show și să mă distrez. Nu mai făcusem asta de mult și mi-am dorit să le ofer această experiență celor care îmi apreciază muzica, celor care m-au sprijinit și m-au adus în acest punct al carierei mele. Și celor care mi-au dus lipsa.”

Foto: VOGUE

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…